Dzisiaj jest 12 lut 2025, 21:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki AP SWAP P/G 70
Ja np. lunatykowałem to poszedłem do kuchni wziąłem masło, nóż i posmarowałem nim komórkę xD Albo jak się kiedyś(jak byłem mały) przebudziłem w nocy i widzę cień jakiś chodzi po scianie to ja szybko kome spod poduchy i dzwonie do mamy: Mamoo przychodź! Coś u mnie po ścianie chodzi! to 2s i mam była a ja zapłakany i głowę pod poduszką mam.
A i macie jeszcze coś takiego jakby sny jasnowidzące? Że np. śnisz ze będziesz gdzieś w kawiarni i będziesz siedział w pewnym miejscu i będą osoby siedzieć i potem to w realu się dzieje. NIe pamieasz o tym ale przypominasz to jak przyjdziesz w to miejsce. Ja tak miałem kilka razy i uwierzcei mi nie było to zbyt fajne :/

Obrazek

My Peugeot Speedfight 2
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=94539

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
SparthakuS, też miałem kiedyś takie sny...

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie przypominam sobie :D ale czesto mam Deja vu :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jak byłem mały to zawsze miałem jakiś koszmar z pociągiem , torami i jakimś zgrzypieniem. Teraz już nie. Albo pamiętam że kiedyś miałem sen że na szerokości drogi robiłem cyrkle. niby nic ale jednak składakiem ;d

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
matheo pisze:
Jednym z najlepszych snów jest świadomy sen(LD), poczytajcie sobie o nim w necie bo mi się nie chce już pisać, wstępnie powiem że jest to sen w którym możemy robić co się nam żywnie podoba np. latać.

HaHa .. Kilka razy tak miałem :mrgreen: Pocisk po wstaniu miałem z tego :wink: Kilka dni z rzędu śniło mi się ten sam sen, aż pewnego razu, jak sobie leciał ten sen, to poczułem się jak trzecia osoba w tym śnie i mogłem sobie np pokierować moją osobą, a że wiedziałem co zaraz się stanie, mogłem sobie pomyśleć "oj nie nie, tu nie idziemy, jak się cofnę i zrobie coś innego to będzie śmiesznie" łachowe to było ogólnie :wink:

W snach mam też coś takiego, np nigdy w śnie, nie uderzyłem nikogo mocno czy coś, zawsze jak chce w śnie kogoś uderzyć, to po prostu "nie mam siły" i często nie dochodzi nawet do kontaktu, w tym momencie dostaję od kogoś strzała i się budzę :mrgreen:

Kilka razy też miałem też tak, że .. Leci sobie sen, jakiś koszmar .. Boję się jak cholera, a tu nagle taki przebłysk trzeźwego myślenia i siłą woli "budź się .. cholera, no budź, już starczy tego" i się budzę i zacieszam, że nie musiałem oglądać dalszej części snu :<

Ostatnio położyłem się na łóżku, nie odczułem kiedy zasnęłem i się obudziłem, choć nie jestem pewien czy to był sen .. zaraz po położeniu się [to było naprawdę bardzo realne], że ktoś pojawił się w moim pokoju, słyszałem minimalne kroki .. Nagle poczułem jakby to coś usiadło obok mnie .. I nachyliło się nademną .. Byłem tak spanikowany, że nawet nie miałem odwagi się odwrócić. To siedziało nademną ok 30 min .. Przez cały czas byłem w jednej pozycji, nawet palcem nie ruszyłem - nie mogłem, nie miałem odwagi, sam nie wiem .. Nawet jak bardzo chciałem to coś mnie blokowało. Po jakimś czasie .. Zadrzał mi mięsień u ręki .. w tym momęcie to wszystko nagle znikło, ja tylko przesunęłem głowę w bardziej dogodną pozycję. Zamykam oczy i w tym momęcie to wszystko wraca .. Zamknełem i znowu nie było powrotu, leżałem, nie mogłem się ruszyć, uczucie, że ktoś jest obok .. Musiałem siłą woli wymusić zardrzenie ciała, ruszyć się nie mogłem, tak jakby mózg wysyłał o tym info, ale ciało nie reagowało, po zadrzeniu powracałem do rzeczywistości .. Nie wiem czy to był sen .. Czy rzeczywistość .. Pamiętam tylko jak bardzo bałem się zamknąć ponownie oczy .. Miałem tak kilka razy, aż wkońcu po otwarciu, kiedy mogłem się normalnie ruszyć .. sięgnełem, żeby zapalić lampkę, napiłem się szybko wody i położyłem się znów .. To już nie powróciło :mrgreen:

Nawiedzony jestem :roll:

Edit Dotyczy się do tego powyżej

Cytuj:
Paraliż senny jest najczęściej bardzo nieprzyjemny. Występuje uczucie duszenia się i czasami czyjejś obecności. Paraliż senny był źródłem wielu przesądów, nazywano go dusiołkiem, zmorą senną itp. Na szczęście występuje on bardzo rzadko, średnio u 0,041% ludzi doświadczających świadomych snów.

Yhy .. :|

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 20:46 przez JawoR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi się dzisiaj śniło że ząb mi wypadł, znaczy biłem się z kimś i dostałem w mordę. Dobrze jest prowadzić tzw. dziennik snów w którym zapisujesz co się danej nocy śniło. Mi się często śni szkoła, nie wiem czemu. Znaczy sytuacje w szkole.

Co do tych świadomych snów udało mi się raz ale to było tak że gdy już sobie uświadomiłem to nagle wszystko się rozmazało, wypadłem ze snu i musiałem iść do szkoły :lol:

http://www.bikepics.com/members/mlodysimson http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=736390#736390

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
Istnieje coś takiego jak sennik- tłumaczony jest dokładnie każdy sen, znaczenie czynów i przedmiotów :wink: (Nie wiem czy było, ale nie chce mi się czytac całego tematu :lol: )

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nieraz też tak miałem że uciekałem przed kimś i nie mogłem szybko biec jak bym biegł po bieżni. Z zębem też kilka razy mi się śniło że mi sie ukruszył

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR pisze:
Kilka razy też miałem też tak, że .. Leci sobie sen, jakiś koszmar .. Boję się jak cholera, a tu nagle taki przebłysk trzeźwego myślenia i siłą woli "budź się .. cholera, no budź, już starczy tego" i się budzę i zacieszam, że nie musiałem oglądać dalszej części snu

Jeżeli mam koszmar to zawsze przez ten sposób umiem się zbudzić , po prostu w śnie zakrywam oczy i myśle tylko o przebudzeniu.
A dusiła was kiedyś zmora ? Mnie z 3 razy, ostatnio z 3 dni temu :/ .

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
mnie zawsze gonili kolesie jak np. Krzyk, koleś z hakiem :lol: zawsze spierdzielałem jak najszybciej ale on i tak mnie znalazł, potem szybko się budzę hahaha, czasem też mam sny o jakichś wypadkach motocyklowych

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
nika2315 pisze:
Nie przypominam sobie :D ale czesto mam Deja vu :D

x2 sniło mi sie ze dostane banie z fizy mowilem nawet mamie i na drugi dzien bania :cry:

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam też takie sny, że dla przykładu ktoś chce mnie zabić z pistoletu, albo jakas wojna jest czy coś to mam tak, że wiem ze to jest sen i ide specjalnie zeby mnie ktos zabil i się budze po tym. Ogolnie to jest dziwne

No i też miałem taki sen, że się budze i się przeciągam i ide jeść śniadanie, ale to tylko sen :D

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam tak wiele razy ze w realu ide gdziec. Np jestem w szkole. Jest jakas sytuacjia i nagle uświadamiam sobie "kobieta lekkich obyczajów mac mi sie to juz snilo" niezbyt przyjemne to jest.

----------------------------------------------
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=84360 <- mój aerox ;d

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja miałem ze skuterem związany tylko jeden.. i to było jak byłem nad morzem w Ustroniu Morskim.

Śniło mi się że przyjechałem tam swoim Quantumem na evo, i wyprzedzałem zawsze wszystkich jeździłem chamsko, i złapali mnie a później nie wiedziałem jak kierunki włączyć i zabrali dowód i w ogóle tylko że to był świadomy sen bo wiedziałem co robię, cały czas śmigałem manetka na full pamiętam że wtedy myślałem " zaraz się obudzę " i odkręcałem manetkę bardziej. :mrgreen:

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
Na przykład po oglądaniu horroru, jakiś strasznych scen (nawet jak widziałem na żywo )to nigdy nie miałem snu z tym związanego. Mam dośc luźny styl podejścia do pewnych spraw, jestem realistą a sny jakie mi się śnią zawsze są pozytywne, lub nie o tyle pozytywne co motywujące do działania. Często mam Deja vu, mam bardzo podobne wyobrażenie o miejscach, osobach.
Często śnią mi się osoby, i sytuacje w których wychodzą pewne negatywne cechy tych ludzi, które po jakimś tam czasie faktycznie się ukazują w rzeczywistości, lub śni mi się po prostu rozwiązanie problemu.
Generalnie to rzadko pamiętam co mi się śniło, ale jak już pamiętam to zawsze wypływa jakiś morał z tego snu.
Najgłupszy sen jaki miałem: byłem wściekły na pewnego pacjenta do tego stopnia, że zrzuciłem rękawice (działo się to na treningu kickboxingu) i zacząłem go bic gołymi pięściami w owijce, itp itd etc. i w pewnym momencie złapał mnie za ręce więc chciałem go uderzyc z czachy i okazało się iż uderzyłem parę razy bańką w ścianę :lol: :lol: :lol:

Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 21:53 przez PlastusR50X, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
Mi się często śni, żę spadam z jakiejś góry/przepaści i gdy walne o ziemie wtedy się budzę z mega strachem.Głupie uczucie, bo wiesz co się stanie :cry:

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja tak mam że jak mi sie coś śni to zawsze koło północy coś bardzo wyraznie głośno mówie i przeżywam ten sen opowiadając o tym. Wiem bo mama i siostra mi o tym mówia często. :DD
I pare razy tez tak miałem ze np przybiegłem do pokoju rodziców a gdy mi o tym nastepnego dnia powiedzieli to ja" ale o co chodzi" ;d

SPRZEDAM KYMCO AGILITY 50/85

Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 22:19 przez Conieco, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
SparthakuS pisze:
A i macie jeszcze coś takiego jakby sny jasnowidzące? Że np. śnisz ze będziesz gdzieś w kawiarni i będziesz siedział w pewnym miejscu i będą osoby siedzieć i potem to w realu się dzieje. NIe pamieasz o tym ale przypominasz to jak przyjdziesz w to miejsce. Ja tak miałem kilka razy i uwierzcei mi nie było to zbyt fajne :/

Mam dokładnie to samo ostatnio snilo mi sie ze dostałem 1 z polskiego ale nie pamietalem tego i za tydzien dostałem 1 i wtedy mi sie przypomniało :/

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Mi się teraz przypomniał sen z dzieciństwa tzn jak byłem mały to ciągle miałem identyczny sen i wtedy miezkałem w Lubominie (wieś) i po prawej były pola i zawsze z dziadkiem byłem w oknie patrzałem w pola a tam sama naczepa jedzie sama przyczepa i traktor i wtedy jak się ich widziało to cała rodzina stawała na górze tzn jak dobrze pamiętam rodzice na pralce a ja z dziadkiem na stole i te naczepoprzyczepotraktor uderzał w budynek i znów odjeżdżali w pola nawet mam siostrę a jaj w śnie nigdy nie było !

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
też miałem że ktoś we mnie strzela z pistoletu i jak obrywałem to miałem takie jakieś skurcze w brzuchy, czy w jakimś miejscu gdzie oberwałem

z jasnowidzeniem też mam podobnie :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna