Siema, mam problem z Super 9. Miałem najpierw 2006r. Setup jak w podpisie, na ecodrivingu zszedłem nawet do 3,4l normalna jazda to było ok 4-4.5l. Kupiłem potem korektor momentu Naraku ustawiłem go na proste prowadnice bo chciałem uzyskać w miarę równomierne przyspieszenie, skuter rozbiłem, kupiłem nowy z 2004r włożyłem to samo, jest tylko jakiś zbiornik od par paliwa chyba co z wężem idzie do seryjnego wydechu to został zaślepiony. No i jeszcze kartery od AC ( przełożenia LC ) i trochę wariator podjechany no i pasek, praktycznie na samej górze wariatora go niedociska i tyle. Spalanie na ćwierć, pół manetki kończy się na 5.5-6l na 100. Macie jakieś pomysły? Powoli bankrutuję...
Kymco Super 9 LC 04r. Malossi Sport 70 ported by scoot ver. 2 Tłok Meteor (z Polini Sport P/G ringi 1.2mm, squish ~1.3) Tecnigas Triops Arreche 19 (90) Stożek Revo S Type(?) Polini HiSpeed (5.7g) Stage6 Torque Control MK2 (Malossi zielona, springi pom. średnie naciąg full) Malossi Torsion Controller Stage6 WingCooler *22.08.2022 ŻYWY <3*
|