Dzisiaj jest 07 wrz 2025, 8:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd:
Witam kupiłem na allegro sprzęgło http://allegro.pl/sprzeglo-tec-evo-raci ... tabsAnchor i dzisiaj je dostałem, lecz dostałem je bez sprężynek niebieskich które miały być w zestawie i koleś wykręcił te śruby które widać na obrazku te na klucz i wkręcił sruby krzyżakowe.
I moje pytanie jest takie czy sprężynki stage6 białe i sprężynki hebo niebieskie maja taką sama twardość? Gdyś jak dzwoniłem do kolesia który mi sprzedał te sprzęgło zapewnia mnie ze maja taka sama twardość i dlatego tych niebieskich mi nie wysłał
A drugie pytanie jest takie bo koleś wykręcił te sruby orginalne na klucz i wkręcił na krzyżaka i powiedział że dlatego je wykręcił bo niby były za lekkie i sprzęgło nie mogło się tam na jakieś obroty wkręcić. I czy takie mogą być wkręcone. poniżej podaje zdjęcie.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:10 przez dudek1015, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pewnie stare śruby zniszczył albo zgubił i wkręcił te, z tego co jest napisane w aukcji to niby miał dać 2 komplety sprężynek, więc ja bym tak tego nie zostawił, albo przesyła albo negatyw. :D

Tytuł:

Pojazd: Aerox FullSport
Ja bym tego tak nie zostawił. Kazałbym dosłać sprężynki i to wysyłka na koszt nadawcy. Skoro są w aukcji to ma obowiązek dosłać je bo są w cenie sprzęgła. I z tymi śrubkami to za bardzo mi się wierzyć nie chce w to. Ale ok. Każ mu dosłać sprężynki albo negatyw.

Tytuł:
**

Pojazd:
Hmm to muszę tak zrobić...tylko że jak do niego zadzwoniłem do mi powiedział że jedna sprężynka jest rozciągnięta z tych niebieskich hebo i takie sa mi nie potrzebne.. i teraz sam nie wiem co mam zrobić...;(

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
miał dać to niech da, jeżeli napisał że dorzuca to niech dorzuci. Po za tym w aukcji nie jest uwzględnione to, iż sprężynki nie są sprawne, więc zakładam, że muszą być w należymym stanie.

Pozdrawiam :)

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
No tak ale on mówił tak: sprężynki białe stage 6 maja taka samą twardość jak hebo niebieskie a jedna z niebieskich jest rozciągnięta dlatego dał mi białe zamiast niebieskich... To troche nie fer bo powiedział mi o tym po zakupie sprzęgła ale teraz co zrobie i mi są niepotrzebne niekompletne sprężynki...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]