Dzisiaj jest 10 lis 2024, 11:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Matson pisze:
Coś się nie odzywa czyli na razie lipa xD
ta ? zobacz kiedy ostanio sie logował ...

Kod:
Ostatnia wizyta:     Czw 16 Wrz, 10 12:26 (Minut: 2)
Wizyt: 58  Łączny czas wizyt Godzin: 9.9

Obrazek
http://bikepics.com/members/szwedo22/

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Już na pewno jeździ :)Jak ostatnio leciał na miejscówke to nie swoją 300konną srką tylko z kumplem na vivce :) Morał tej bajki jest taki że ma 42ptaki :)

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sr Juz Dawno Sprzedana :) Projekt Ukończony Poztywnie. Jeśli ktos Jest Z Gdańska to zapewne ja widział. Lakier ma Biala Perła i jest na złotek Kierce BMX chyba ze ja ktos juz przerobil :). A co w sprawie Michalak To powiem tyle Kłamca i bajko pisarz... az serce ściska gdy o nim słyszę. Naśmiewał się zemnie ze nie koncze projeku itd. A niby ze on skończył swojego roxa juz dawno. A taka prawda ze rozebral go rok temu w jesieni i wielce mial malowac robic tuny za 10000zl itp. Mowil ze pomalowal juz ja i wyskladal i sprzedaje. Gdy zajechalem do niego zobaczyc tego roxa to zaczol sie wykrecac itd. A pare tyg pozniej widziaelm go rozjeba..... w garage i każda część od niego była gdzie indziej. Plastiki zmatowione do goła itd. Po prostu przez rok nie zrobil nic tylko rozebral zmatowił cos wycioł a i kupił dzwon z Wario Polini za 100zl :). Taka Prawda. Jednak przysłowie ,,Ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni jest prawdziwe" KONIEC :).

PS> Kupiłem Aeroxa z 2005R. Potrzebuje pare czesci i pomysł na nowe małowanie dodam go wieczorem na Mielocha to prosilbym o propozycje :).

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5