Dzisiaj jest 12 lut 2025, 23:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
6-osób podejrzanych, 1-sprawca,5-niewinnych zaczynacie wywierać presje na sprawcy aż sie przyzna a jak nie to wpi**dol "!!"

Coliber Swap Mina LINK

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia SR
Ale dziwna szkoła , ja chodzę do jednego z lepszych techników na śląsku i nas nauczyciele mają za ludzi , jak chcemy zrobić jakiś przypał to ok róbcie ale pamiętajcie o konsekwencjach . Petara na oknie ? Babka się z nas pośmiała , powiedziała o tym wychowawczyni, a ona z nami się śmiała.
Powiem tyle , GÓW/\/() wam mogą zrobić jeśli cała reszta klasy nie zwali na was ..
Powiedzcie że ktoś szedł po podwórku , rzucił wy zaraz polecieliście popatrzeć .. no chyba że rzucaliście jak nauczyciel na was się patrzył , no to gz kreatywności ;p

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd: Honda NSR 125 STUNT
Miałem podobną sytuacje w gim. :)
Pod koniec roku szkolnego w drugie gim już po radzie poszliśmy prawie całą klasą na wagary i jedna "koleżanka" za dużo wypiła i zaczeła trochę odwalać.
W pewnym momencie płożyła się na drodze i nie chciała zejść ściągaliśmy ją na pobocze ale ona wciąż wracała na drogę cały czas przejeżdżały samochody ale nikt się nie zatrzymywał aż najechała pena kobieta i się zatrzymała nie wiedzieliśmy co mamy robić więc zwialiśmy z stamtąd za chwile przyjechała karetka i policja.
Na drugi dzień była jeszcze jedna rada i wszyscy co tam byli dostali nagany za spożywanie alkoholu a nawet nikt nas nie sprawdzał... :/
Naganę posiadam do dziś :wink:

Tak więc w twoim przypadku może być podobnie że za jedną osobę dostanie kilka osób niewinnych naganę ale tak to już jest. :)

Tytuł:
*

Pojazd:
Wpisać wam mogą nawet bez dowodów :P
"Prawo szkolne" rządzi się inaczej niż zwykłe.
Jest 6 podejrzany, a żaden się przyznać nie chce?
Wpiszą wszystkim.
Tak jest w szkole, tu odpowiedzialość zbiorowa jest na porządku dziennym.
Można powiedzieć,że jakie mają dowody,że to wy wszyscy. A jakei ty masz dowody,że to akurat nie ty? Miałem podobne sytuacje w szkole,gdy nie chciał się sprawca przyznać to dostawali wszyscy podejrzani. Z nauczycielem w szkole nie wygrasz. Co mu zrobisz? Możesz mu przebić opony w samochodzie czy porysować lakier (jeśli jeździ autkiem), a co on zrobić może? Usadzić Cię i koniec. Podasz nauczyciela do sądu, bo wpisał ci bezpodstawnie naganę? Serio?! Ja na twoim miejscu, bym wymuszał na winnym to ,żeby się przyznał. Inaczej wam wpiszą wam wszystkim. Sami zobaczycie,że tak będzie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
Sim, napisać skargę do kuratorium oświaty. Ja raz postawiłem sprawę jasno ja tego nie zrobiłem mam za to obniżone sprawowanie idzie skarga do kuratorium.

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:
*

Pojazd:
Pomysł dobry, sory zapomniałem o tym, ale wiesz..
Sprawa może się długo ciągnąć i nie masz pewności,że kuratorium stanie po twojej stronie.
Zrobią cię w ciula (kuratorium) i nie dość,że nagana zostanie to jeszcze znając polskich nauczycieli ( tych idiotów czyli jakieś 80%) to jeszcze spróbuję się zemścić. I niech ktoś nie pisze,że fantazjuje, bo znam przypadki gdzie w ramach "zapłaty" uczniowe byli inaczej oceniani w pracach pisemnych czy mieli zadawane specjalnie trudniejsze pytania przy odpowiedzi. Jednak próbować zawsze można.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
Sim, kuratorium to pewnie tylko czeka aby się na jakąś szkołę rzucić i przetrzepać. Tacy chętnie zwalniają, narzucają nagany dyscyplinarne itd. Fakt nauczyciel potem może się za to uwziąć i próbować udupić, ale wtedy znowu można napisać skargę z podejrzeniami, że nauczyciel się po prostu uwziął.

Zawsze można też nasłać sanepid i w czasie kontroli trochę upiększyć kible itd, żeby dostali negatywną ocenę też dobre wyjście szkole się oberwie za bezpodstawne ukaranie.

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Ostatnio zmieniony 05 sty 2013, 17:49 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3