Dzisiaj jest 16 lis 2024, 18:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd: yamaha aerox
witam mam pytanie co do sprzęgieł posiadam juz 2 gie stage mk2 poprzednie zakatowalem z mojej winy
teraz mam 2 gie i dzis chwile sie bawiłem w stuncie a później kumpel mnie nabuntował żebym jadac palił lacza[przytrzymując champer przedni no i przejechałem tak z 100m nagle skuter mul i szarpał i mowie acha znów sprzęgło odstawiłem go i wącham i wali spalonym sprzegłem odstawiłem by przestygło rozebrałem i mi porzarlo połowę okładziny i nie tak ze jest gladka tylko takie jest nierówne chropowate są wżery takie

i teraz pytanie czy to ma az takie znaczenie stunt czasem skopcenie lacza na sprzeglo?? ku**a sprzego 350 zł kosztuje i takie akcje oczekiwałem lepszej jakości [wszyscy je polecaja ze takie dobre a moze poprostu jest nie warte swojej ceny i sa lepsze jakieś sprzęgła jesli tak to jakie i argumenty

czy powodem moze byc duza temperatura przekładni i przepalony dzwon ??

i jakto jest z dzwonem jak jest przebarwiony to co to ma do osiagów [ nie ma mozliwosci chyba zeby dzwon sie nie przegrzewał i nie przebarwiał bo u mnie w ciagu 2 tygodni caly fioletowy sie zrobił Stage 6 Wingcooler [co ponoc bardzo ciężki do przegrzania] a może duża temperatura przekładni ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]