Dzisiaj jest 23 lip 2025, 9:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62889 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1817, 1818, 1819, 1820, 1821, 1822, 1823 ... 3145  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
Bihon, ziomek przyszarżował i mi na tablicę wrzucił XD

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
seku145 pisze:
Mówię o tym temacie, a nie ogólnie o forum!

Forum też ;)

Są ludzie i parapety, ale niektórzy na tym forum to ludzie-klamki są...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
OO patrzcie kto zawitał w temacie

to jest łuk łuk ostry łuk to słowiańskie natarcie na króla Kraka gród

Ostatnio zmieniony 06 paź 2012, 23:04 przez Bihon, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co Ty nie powiesz :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

powiedziałem co wiedziałem : )

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
Bihon pisze:
to jest łuk łuk ostry łuk to słowiańskie natarcie na króla Kraka gród

Hahahah

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Borek96, wpadnij na Kraków kiedy to się zaprezentuje JP :twisted:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Ku pamięci :lol:

Ratownik pisze:
Swój temat o TZR zakończyłem, bo już mi się nie chce pisać, nie mam po co, bo to forum i tak już zeszło na psy, to nie to samo co 2/3 lata temu, teraz albo są idioci, którzy zakładają tępe tematy po 1000 razy typu "od nowego roku nie będzie karty motorowerowe ;ooooooo" lub inni debile, którzy nie mają innego świata poza tym wirtualnym i mielochem. Pomyślałem sobie co by było gdybym wstawił zdjęcie innej tzr i zobaczył co się stanie. Tak zrobiłem i patrzyłem co się dzieje. Kilka pytań, postów, oburzenie niektórych :mrgreen: mała afera na koniec tematu a od razu się stało o nim głośno :D najwięcej śmiechu miałem z tego jeden z użytkowników mocno dążył do tego, żeby udowodnić, że to nie jest moja tzr. Tym pokazał, że jest dzieckiem internetu, nie ma co robić w domu/poza domem, może nie ma prawdziwych kolegów, bo przesiaduje na forum gdzieś około 5 lub więcej godzin dziennie. Pozdrowienia Bihon :lol:

Fajnie się z was pośmiać. Większość pełnoletnich czyli teoretycznie zdrowo myślących ludzi, ale praktycznie to dalej banda jełopów jak razor, który jest tak rozpieszczony przez swoich rodziców oraz dziadka - widzisz "miszczu" wiem więcej niż myślisz. Jaki następny samochodzik Ci kupi dziadek? Pisałeś mi, że kase na Yarisa miałeś, bo jesteś myślącym i zamieniłeś złotówki na franki, hahaha, leżałem, ze śmiechu jak to czytałem. Jeśli jesteś takim inwestorem to czemu na Yarisie straciłeś leciutko 20 tyś? Oraz na E46 około 15? Zamieniając się E46 za siódemkę to było naprawdę super posunięcie :lol: nie, żeby coś, ale gdybyś nie jeździł przez chwile betą to nie miał byś wcale kolegów (mówię o kolegach w życiu a nie na forum), jedynie został by z Tobą klocek (super ksywa...), który jeździ/jeździł z Tobą na zakupy do spożywczaka po chipsy i dalej na cargo... :lol:
razor99 pisze:
Już raz się wywinąłem od 3lat zawiasów :twisted:

ale z Ciebie hardkor... jaaaaa Cie... pozazdrościć.
razor99 pisze:
ech żal mi tego dzieciaka w ferrari kompletnie wozu nie ogarnia :mrgreen:

Pewnie też mu dziadek kupił, ale on przynajmniej nie udeżył w krawężnik i latarnię :lol:

Kolejnym wspaniałym użytkownikiem jest np. tzrfan, jeśli naprawdę masz 19 lat to powinieneś wiedzieć o jednym, jeśli się kogoś nie zna dokładnie, to się o nim po prostu nie wypowiada.
TZRfan pisze:
A to ten ratownik to tez rozpieszczony przez dzianych rodzicow

Rozpieszczony przez rodziców nie jestem. Yamahę robię za swoje pieniądze co do grosza. Pieniędzy mojej rodzinie nie brakuje, ale to nie znaczy, że jestem rozpieszczony.
Cytuj:
ciekawi mnie jedno..kogo to byla tzR? :lol: skoro on ma teraz jakies supermoto :mrgreen: Dzieciak bez mielocha nie moze zyc :(

Widzisz, na bieżąco nie jesteś "miszczu", supermoto miałem. tzr jest rowniez moja, kupiłem ją w lipcu. Dzieciak? Polemizowałbym, bo jak na razie to nie ja się tu zachowuje jak dziecko tylko Ty i reszta śmiesznej ekipy hejterow z mielocha :lol:

Następnym w kolejce super mechanikiem i użytkownikiem jest nie kto inny jak bihon, który pytał się mnie czy mi licznik w SMT świeci, bo mu nie :( :lol: Znalazłeś sobie kolegów w internecie, kurde, aleś Ty fajny. Zazdroszcze, ja tam w internecie nigdy super znajomości nie zdobywałem, za to w życiu jakoś dawałem rade, w przeciwieństwie do Ciebie :P
Bihon pisze:
No i zagadka ratownikowej tzr rozwiązana :cool: detektyw Bihon na posterunku :wink:
"detektyw bihon na posterunku, hahahahahaa, no leże, aleś Ty wspaniały, może mam Ci teraz zdjęcie zrobić? :lol:
Bihon pisze:
Ja tam się tylko dziwie dlaczego ratownik nie ma bana za multi.. ale podobno są równi i równiejsi.

bo nie mam multikonta idioto, gdybym miał to już dawno dostałbym bana, japier... żeby wejść do Twojego poziomu to musiałbym się położyć chyba... :roll: :lol:

Miki6830, Ciebie skomentować mogę jednym zdaniem. Kolejny dzieciak, który chciał zabłysnąć, ale mu nie wyszło :lol: to samo dotyczy pawlans, który po za tym, że jest tępy jak but to jego posty są tak idiotyczne, że szkoda gadać, do tego jeśli już kogoś obraża to niczym Bonus RPK z którego się naśmiewa :P
pawelNS pisze:
Miki6830, dolał farby która miała iść na tzr do betonu i pod kolor kostki wylewka jest :mrgreen:
hehehehe to się naśmiałem :roll: :lol: ehhhh, co za ludzie :D

Tak przy okazji to ten też jest majster...
Boberko pisze:
Harnaś to taki chłam, że już nigdy tego nie kupie. Nie wiem komu to smakuje :lol:

To jest piwo, widocznie nie dorosłeś wystarczająco, żeby pić normalne piwo :<

czarekcw, od początku mam z Ciebie zwałe, ile tam? 24 lata i siedzisz z "małolatami" na forum? Tak, wgl to nie wiem co duża ilość z was tu robi, jeśli jest to forum motocyklowe... Spamujecie tylko i zaśmiecacie forum, jaka w tym idea? :lol:

No, to na tyle. Ludno było to sobie czas umiliłem pisząc co o was sądzę, a teraz czekam na hejty z waszej strony, fajnie będzie się z was pośmiać jak się będziecie pocić i pisać jaki to ja nie jestem i wgl. A co do kostki to przynajmniej dbam o to co mam, zrobiłem ślad to chciałem, żeby go zmyć, żeby nie wyglądało jak nie powiem co. Dbam, nie jestem razorem i nie mam wszystkiego za free. CZEKAM NA HEJTY i posty typu "o kurde ale sie natrudziles piszac to łehehehehe co nie chłopaki łehehehe" :lol: pozdro ;*

Już się tu raczej nie pojawie, ew. jeszcze coś odpiszę, żeby się z was pośmiać, także ciało. :lol:

Że ty się jeszcze udzielasz tu na forum (bo co innego pisałeś w ostatnim zdaniu). Coś mało konsekwentny jesteś :lol:

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw, jest konsekwentny, napisał żeby się z nas pośmiać :D

a jak tam twoje plany na wyjazd z PL ?

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czytania ze zrozumieniem uczyli w 1-3, chyba to przeoczyłeś w swojej edukacji menciu :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw pisze:
Czytania ze zrozumieniem uczyli w 1-3, chyba to przeoczyłeś w swojej edukacji menciu

Ale niestety, nominację na kretyna wygrałeś ty:
http://forum.mieloch.pl/search.php?sear ... r=Ratownik

I kto nie umie czytać ze zrozumieniem? :lol:

Bihon pisze:
a jak tam twoje plany na wyjazd z PL ?

Plany takie że czekam do listopada, wtedy co nieco się wyjaśni z robotą.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ratownik, tobie to już dziękujemy... wszyscy cię znają z tej dobrej strony na forum JEREMYY ( .jeremyy)

a tymczasem ja idę sobie spać.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ratownik, wtf? :D pokaźna lista hejterska jednym słowem :D

a tak btw Siema :P

Obrazek
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=306085

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Ratownik, wiesz, że zgadzam się z Tobą w 100%? :)

Przynajmniej Ty jeden napisałeś wszystko tak jak w rzeczywistości jest.

Brak znajomych, nadmiar wolnego czasu robią swoje :)

czarekcw, niestety fakty są takie, że masz 24lata, a poziomem intelektualnym idealnie pasujesz do większości ludzi z forum(czyt. nastolatków. Nie cisnę nikomu, jednak np. 17latek ma zaupełnie inne postrzeganie pewnych spraw od takiego 24latka.).

Przykre to wszystko. Zamiast wyjść gdzieś ze znajomymi, ewentualnie posiedzieć z rodziną, to katujecie to forum niemiłosiernie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

lucek15 pisze:
czarekcw, niestety fakty są takie, że masz 24lata, a poziomem intelektualnym idealnie pasujesz do większości ludzi z forum(czyt. nastolatków. Nie cisnę nikomu, jednak np. 17latek ma zaupełnie inne postrzeganie pewnych spraw od takiego 24latka.).

Widzę, że najazd na mnie za to jak ciebie zjechałem odnośnie wstawionych filmów z Mondeo :mrgreen: .

No ale odpowiem- IQ swojego nie mierzyłem ale nie jestem głupek i mam poważną robotę, w której decyduję o sprawach na poziome nawet województwa. Swoje poglądy (polityczne, ogólnoświatowe itp) wypracowałem w przeciągu kilku lat. Interesowałem się wieloma sprawami, wiem "co z czym się je" i dlatego jestem kontrowersyjny. Gdyby choć połowa społeczeństwa w naszym kraju była taka jak ja to jestem w 100% przekonany, że patologii jaką słyszymy w TV nie byłoby.

lucek15 pisze:
Przykre to wszystko. Zamiast wyjść gdzieś ze znajomymi, ewentualnie posiedzieć z rodziną, to katujecie to forum niemiłosiernie.

A co ty wiesz o moim życiu prywatnym :lol: . Nie będę się chwalił bo nie jestem z takich ale wiedz, że mam na pewno bogatsze życie i towarzyskie, rodzinne jak i seksualne niż ty.

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeden mądry się znalazł :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw, tak sobie tłumacz :)
I nie jestem tak prostym człowiekiem, że "mszczę" się za coś, co wstawiłem 2/3lata temu... To tylko ukazuje fakt, że sam sobie zaprzeczasz... Jesteś wielce inteligentny, a myślisz, że urazisz mnie taką pierdołą :roll: GRATULUJĘ!
Wywalone mam w to, jak postrzegają mnie ludzie na forum. A wiesz czemu? Bo nigdy ich nie spotkam na ulicy.

Nie będę się kłócić kto ma bogatsze życie towarzyskie. Mnie moje zadowala. Mam z kim wyjść, z kim pogadać, dziewczynę, z którą jest mi bardzo dobrze. Nic więcej od życia nie wymagam.

Człowiek, który uważa się za niewiadomo kogo z reguły spada na samo dno. Jeszcze kiedyś sobie to przypomnisz.

Możesz decydować nawet o losach całego kraju. Dla mnie i tak będziesz dorosłym człowiekiem spędzającym dość sporo czasu na forum dla nastolatków. Potrzebna Ci akceptacja? Respekt?

Nie mam wykształcenia w tej dziedzinie, mogę tylko snuć domysły. To samo tyczy się Ciebie. Nic o mnie nie wiesz.

I nie wywyższaj się, bo nie masz powodu.

Mam siostrę w Twoim wieku, znam jej znajomych i widzę jak zachowują się oni i widzę, co wypisujesz Ty.

P.s: Z tym życiem seksualnym, to chciałeś zabłysnąć? :lol: Osoba dojrzała nie chwali się takimi sprawami... Twoje życie seksualne to sprawa między Tobą, a Twoją kobietą.
Przynajmniej ja wychodzę z tego założenia. Nie chwalę się tym przy nikim. To co dzieje się kiedy jestem sam ze swoją dziewczyną, zostaje między mną, a nią.

Jeśli nie chcesz kompromitować się wśród tej bardziej ogarniętej części forum, nie odpisuj mi na tego posta nic.
Pamiętaj: dla mnie jesteś avatarem, nickiem i postami. Nie rusza mnie żadna krytyka z Twojej strony.

Tytuł:
Awatar użytkownika

lucek15 pisze:
Z tym życiem seksualnym, to chciałeś zabłysnąć? :lol: Osoba dojrzała nie chwali się takimi sprawami... Twoje życie seksualne to sprawa między Tobą, a Twoją kobietą.
Przynajmniej ja wychodzę z tego założenia. Nie chwalę się tym przy nikim. To co dzieje się kiedy jestem sam ze swoją dziewczyną, zostaje między mną, a nią.

A czy gdzieś się chwaliłem, co z nią (czyt. moją panną) robię? No chyba nie więc również nie uchyliłem żadnego rąbka tajemnicy tego życia.

Cytuj:
Człowiek, który uważa się za niewiadomo kogo z reguły spada na samo dno. Jeszcze kiedyś sobie to przypomnisz.

Ja za takiego się nie uważam ale jedynie podkreślam fakt, że moje zdania są całkowicie inne niż słuchacze chcący usłyszeć.

lucek15 pisze:
Możesz decydować nawet o losach całego kraju. Dla mnie i tak będziesz dorosłym człowiekiem spędzającym dość sporo czasu na forum dla nastolatków. Potrzebna Ci akceptacja? Respekt?

Nie mam wykształcenia w tej dziedzinie, mogę tylko snuć domysły. To samo tyczy się Ciebie. Nic o mnie nie wiesz.

A to jakaś ujma, że tu siedzę? A w sprawie akceptacji i respektu to niestety ale się mylisz.

lucek15 pisze:
Mam siostrę w Twoim wieku, znam jej znajomych i widzę jak zachowują się oni i widzę, co wypisujesz Ty.

Pozdrów ją ode mnie :mrgreen: . I napisałeś- widzisz jak się zachowują w realu. Nie wiesz nic o ich świecie wirtualnym. Tutaj akurat nikt mnie nie zna w realu ale wiele osób mnie zna z innych for i zapewniam, że ze mną się dobrze dogadują.

lucek15 pisze:
I nie wywyższaj się, bo nie masz powodu.

Kto się wywyższa? Sam prowokujesz do kłótni, że niby jest słabo z naszym życiem prywatnym etc.

lucek15 pisze:
Jeśli nie chcesz kompromitować się wśród tej bardziej ogarniętej części forum, nie odpisuj mi na tego posta nic.

A ja ci powiem, że zwykły user (młodszy wiekiem i stażem) nie będzie mi tu rozkazywał, co mam robić a co nie na forum. Od tego są moderatorzy i administrator.

Cytuj:
Pamiętaj: dla mnie jesteś avatarem, nickiem i postami. Nie rusza mnie żadna krytyka z Twojej strony.

Więc zadam ci pytanie- skąd wiesz, że mam tyle lat ile mam podanych? Odnosisz się do moich postów (i wieku) a może jestem licealistą. Tak ufasz bezgranicznie danym podanych na forach?

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw, skończyłem z Tobą. Nie chce mi się odpisywać, bo nie widzę grubszego sensu.
Pusta wymiana zdać i nic więcej.

Tytuł:
Awatar użytkownika

lucek15 pisze:
skończyłem z Tobą.

No i fajnie.

Bo wiesz jak zabrzmiało te zdanie?
lucek15 pisze:

Jak za szczeniackich czasów typu: "Jak się odezwiesz to jesteś pedał", "jak mrugniesz okiem to jesteś cienias" itp. Tak to właśnie jest napisane. Chyba lubisz bawić się w takie zabawy.

lucek15 pisze:
Nie chce mi się odpisywać, bo nie widzę grubszego sensu.

Lepiej napisz do admina, jak uzdrowić forum :mrgreen:

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62889 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1817, 1818, 1819, 1820, 1821, 1822, 1823 ... 3145  Następna