Dzisiaj jest 18 sie 2025, 15:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Siemka

Który wydech bedzię lepszy do mojego roxa (seryjnego)

-Turbo Kit RR

czy

-Yasuni Z Black Edition

dzieki

Nie ma Boga, jest MOTÓR

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Yasuni Z Black Edition

Yamaha Aerox 2002r full seriia
Malowanie czarna perła ( Playboy )
Mój Aerox;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=315680

Tytuł:
**

Pojazd:
Yasuni

Tytuł:
**

Pojazd:
Jeszcze raz yasiek Z . Pozatym ten turbokit to chyba dziadostwo . Jedyna zaleta to wyglad i podobno nic wiecej

Tytuł:
*

Pojazd:
Dzieki jednak zakupie yasuni pozdrawiam

Nie ma Boga, jest MOTÓR

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
yamahatorun pisze:
Pozatym ten turbokit to chyba dziadostwo

Oczywiście miałeś ten wydech w rękach i porównywałeś go jakościowo z innymi. Jeśli nie to po jaką ... się odzywasz.

Mam turbo kita, gdyby nie był nowy to odblokowałbym i założyłbym go do srki i porównał z laserem. Nie chce obniżać jego wartości więc nie zakładam go, jeśli chodzi o jakość to z laserem wypada tak samo. Fajnie zrobiony, ciekawy wygląd. Jest zastosowany dobry patent ze zmiennym kolankiem, zrobią ci się wgniotki, zdejmujesz kolanko i albo naprawiasz albo dorabiasz sobie podobne. Dzięki temu można go sobie przystosować też do innych silników. Co do osiągów wystarczy sobie pogooglować, tutaj chyba nie znajdziesz odpowiedzi, wątpie czy w ogóle znajdziesz porównanie jaśka i tk.

Tytuł:
**

Pojazd:
FLYP001, Sam go nie zalozyles a przeczysz ze to gowno

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie wiem, masz problemy ze wzrokiem?
FLYP001 pisze:
gdyby nie był nowy to odblokowałbym i założyłbym go do srki i porównał z laserem. Nie chce obniżać jego wartości więc nie zakładam go

Może inaczej napisze. Miałeś to w rękach? Czy widziałeś go tylko na swoim małym ekraniku? Widziałeś jak skuter na nim chodzi? Miałeś okazje porównać go z innym wydechem? Mój jest nowy i chce go sprzedać bo mam lasera w sr, do arei nie podejdzie bo tam nie podchodzą wszystkie wydechy dedykowane do minarelli. Więc szybko licząc więcej wezme za nowego tk niż za używanego lasera. Proste czy dla ciebie za trudne? Gdyby był używany to już dawno porównywałbym go z laserem z zasranej ciekawości bo na internecie można przeczytać wszystko że jest dobry do 50ccm i 70ccm, ktoś inny napisze że lata tylko przy 70ccm a inny napisze że wydech jest do dupy. Tylko podstawa to mieć ten wydech i porównać z innym a nie pisać coś czego się w życiu nie widziało tak jak w twoim przypadku przyjacielu. Kupisz sobie na próbę ten wydech, porównasz to możemy pisać bo teraz rżniesz mądrale. O innych wydechach też wiesz tyle co o tk?

Tytuł:
**

Pojazd:
FLYP001, Tak sie sklada ze mialem go w rekach i uwazam ze za ta cene jest dziadoski . Sam go nie testowales wiedz sie zamknij . Zreszta zaloze sie ze mialem wiecej wydechow niz ty ale skoncze juz ta dyskusje bo nie mam ochoty z Toba dyskutowac

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Gościu ja się nie chce kłócić ale odrobina kultury chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Prawda? Ortografii też ale mniejsza o to. Jest do dupy bo nie jest spawany tak jak większość? Bo ma dwie końcówki w dwóch kolorach? Bo ma wymienne kolanko? Co do zakładu to raczej na pewno miałeś więcej wydechów ode mnie, nie zmieniam wydechu co 100km więc skąd mam mieć tyle co ty? Głupi i szpanerski tekst, chodzi mi raczej o porównanie z jakimś innym wydechem. Miałem więcej wydechów- jestem lepszy.

I jeszcze raz powtarzam, może w końcu za trzecim razem dotrze.
FLYP001 pisze:
gdyby nie był nowy to odblokowałbym i założyłbym go do srki i porównał z laserem

Rozumiesz w końcu? Mój jest nowy, nie chce obniżać jego wartości przez używanie go i zdjęcie blokad i DLATEGO GO NIE TESTUJE! Jeśli miałeś go i porównywałeś to oświeć forum rezultatami.

I popracuj troche nad kulturą osobistą bo w rzeczywistości za takie chamskie odzywki dostaniesz nie raz, nie dwa a wtedy wspomnisz moje słowa.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja miałem turbo kita RR przy 50ccm nie do wyregulowania a jasiek Z chodzi idealnie :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
<<Red rOx by SierSZeń>>

Tytuł:
**

Pojazd:
FLYP001, Boze zal mi ciebie naprawde. Testowalem i twierdze ze nie jest wart swojej ceny pod zadnym pozorem !!! Nie testowales nie wypowiadaj sie . Narazie nie pisz juz bo naprawde bez sensu

Głupi i szpanerski tekst, chodzi mi raczej o porównanie z jakimś innym wydechem. Miałem więcej wydechów- jestem lepszy

^ ^ ^ chodzi mi o to ze mialem wiecej wydechow i wiecej przetestowalem i za ta cene nie warto go brac . A co do zalozyciela postu to bierz yaska z a nawet r i bedziesz bardzo zadowolony

Ostatnio zmieniony 31 sie 2011, 10:15 przez yamahatorun, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
yamahatorun, KUR!!... skonczcie tą kłótnie od czego jest gg albo pw?

Ale dobra rozważe wam tą dziwną teorie.

Tak sie sklada ze moj kumpel nawet w SR ma turbokitta dodał mocy nawet sporo i predkosci z 5-8km/h wiecej.

Starczy wam juz?

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
**

Pojazd:
Pyle, Po pierwsze nie pluj sie do mnie bo ja nie zaczelem !!!

Tytuł:
**

Pojazd:
dobra zreszta nie jestes administartorem tutaj . Koniec rozmowy. Prosze !

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ]