Dzisiaj jest 01 lis 2024, 19:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
hehe... ludzie co wy chcecie do tych opon CBR , na pewno trochę szpecą wygląd , ale jak wiadomo opony zawsze można wymienić , ale jak to dzieci uważają lepiej jeździć Gównem z owiewkami :) i nie powiem tutaj jeszcze o spalaniu , pojemnością 50 to ja bym się bał wyjechać 30 km + , żeby mi się jeszcze coś zepsuło. Ale waszym zdaniem lepiej wyciągać jak najwięcej z jak najmniejszej pojemności . Ludzie jesteście mądrzejsi od mechaników Hondy , przecież gdyby grubsze opony były by lepsze takie by zrobili , chyba proste

PS. NIE POSIADAM HONDY CBR !

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Hon ... 150/111278

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja osobiście nie jęździłem CBR, ale jeżdze TZR i bardzo ja sobie cenie. Jeszcze nic mi się nie zepsuło, tylko dolewam paliwa i jade. A pozatym prawko też troche kosztuje. :D

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jack46 skoro twierdzisz ze to fgówno a nie jeździłęś to nei zabieraj zdania woel yamahe niż honde Zawsze bd jeździł yamaha ze względu na tańsze serwisowanie po za tym co to za porównywanie 50 ze 125 cm porównanie jak dla mnie nie na miejscu wole miec 30 km w 2t niz 15 w ***** cbr Jak ktoś jest cienki i się boi to niech zajmie się lepiej szydełkowniem to mu lepiej wyjdzie na zdrowie.

Radzę zacząć się stosować do regulaminu!/Suchy

POLEROWANIE ALUMINIUM !!! WYSOKA JAKOŚĆ WYKONANIA !! TANIO !!! gg:13312985

Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 8:12 przez krzysztoftzr, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
krzysztoftzr pisze:
ze względu na tańsze serwisowanie *****
Jak ktoś jest cienki i się boi

Częstsze serwisowanie.

Skoro jesteś taki cwany to czemu popykasz jakąś TZR-ką a nie Erłanem ?

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
No ja jeździłem na rs 80 i na cbr 125.
Rs jak i Tzr mocy nie brakuje ale nie ma co się oszukiwać , że to pali więcej niż jedzie.
Cbr-ka może i ma tego kapcia trochę chudawego... (ja zmieniłem na 130) ...
ale ma wiele innych rzeczy na + .
Spalanie? ... ktoś napisał 7 L.... haha.. to dopiero musiał być składak.
Mi przy spokojnej jeżdzie 80-90... 3 litry spaliła nie więcej.
Jak raz bak zatankowałem do pełna tak jeździłem z miesiąc jeden.
Spróbujcie sobie w Tzr-ce tak jak w cbr-ce wyciągnąć 120 na 5 biegu...i mieć jeszcze jeden bieg w zapasie...
Moim zdaniem Cbr-ka lepsza pod względem mocy jak i oszczędności , ponieważ prędkości to jej nie brakuje...130-140 ...150 po zmianie zębatki ( przyśpieszenie wtedy leci )...
Wyciągnie ktoś tyle seryjną tzr-ką?
Zwłaszcza , że Cbr-ke się świetnie tuninguje. Mowa tu o większym cylku :
http://www.aseanmoto.com/main.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
A i na koniec... Cbr-ka nie jest mała... jest węższa trochę a zdjęcie wcześniejsze z tym kolo na motorze to na którejś stronce pisało , że zdjęcie przedstawia osobę bagatela prawie 2-metrową.. więc co się dziwić.

Żeby nie było... Cbr-ka według mnie jest lepsza...ale to jest tylko moje zdanie i nie mówie tu , że Tzr-ka jest sraka i owaka...
Yamaszka też dobry sprzęt i na pewno nie słaby.

Ostatnio zmieniony 20 cze 2010, 15:24 przez x7kwachu, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
CBR 125 to naprawde dobry sprzęt. Kumpel ma , smigamy razem. Ma 1,5 roku. Nic przy niej nie robił , srubki nie wykręcał . Spalanie 2x mniejsze jak przy 125 w 2T. Ma przejechane 29k km . A teraz moze z 30k . I nic nie było robione . :)

teraz Honda NSR 125
+Wydech nowy ATHENA lepszy od stargo sharka :)
+Dodatki Carbonowe
+ Oryginalne malowanie
było Derbi senda SM
+ Cylinder z rozwierconymi kanałami
+ gaznik dell'orto + Walc stożek oryginał dell'orto
+ Wydech leovince V6 cross
+ zębatki 12-46

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
koledzy pozwólcie że powiem coś od siebie;)

macie racje honda ma wytrzymalsze silniki niż Yamaha ale jest jedna rzecz brat miał NSR 125 z 2003 r części do hondy są o prawie 2 x droższe niż do Yamahy:) fakt cbr 125 ma plus że mało pali i silnik 2 4t i silnik jest dobry jeżeli go nie piłujesz i zapomnij o jeździe cbr 125 140 km/h :lol: bo to ledwo jedzie 120-130:)

ja Polecam ci już jeżeli chcesz coś z 125 w 4t kupuj Honda Varadero lub Yamaha r 125;):D

takie jest moje zdanie:) :cool:

odrestaurowywanie W-F-M

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=168204

zapraszam:)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Mazda 323F BA 1.5 16v DHOC
Też się wtrące bo mam RS a TZR 50 też ma ten sam silnik. Ogólnie to troche mam majstrowania przy niej, honde kiedyś miałem kupywac ogolnie wygląda fajnie a i dźwięk fajny spalanie ekonomiczne mam do laski 150km i sobie do niej smigam skuterkiem teraz bede rs smigal ale taka cbr fajnie by jezdzila bo by mi spalila tyle co skuter (jakies 4,5l na 150) a by jechala pewnie wiecej niz 65 :p zobaczymy ile mi rs spali bo to 70 z większym gaziorem

Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewykonalne

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2