Dzisiaj jest 06 sie 2025, 14:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Siemka.

Na jakiej stronie internetowej mogę zapoznać się z ofertą i zamówić ORYGINALNE nowe części do Yamahy Aerox? Przykładowo oryginalne plastiki w konkretnej wersji / malowaniu.

Na stronie yamahy jak wyszukałem Aeroxa to był tylko jakiś opis nowego modelu, natomiast na "produktach" są tylko ubrania, oleje yamalube itd.

Chodzi mi o stronkę, gdzie mogę znaleźć konkretną część, gdzie jest podana cena i możliwość zamówienia.

No nie mogę znaleźć tej stronki, a wiem, że jest taka, bo kolegi kolega zamówił nowiutki element tam (od razu mówię, że się od niego nie mogę dowiedzieć z przyczyn bliżej nie określonych). Przyszedł mu oryginalnie zapakowany w karton Yamahy itd. Nie Allegra, nie Mielochy, tylko ORYGINAŁY YAMAHA.

Z góry dzięki ;)

P.S. Dla kolegi z klasy, który się nudzi i mnie obserwuje w internecie, a potem puszcza negatywne plotki i hejtuje publicznie - nie, nie zabiłem się na motorze, nie rozwaliłem plastików, nie będę nic kupował :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Mieloch ma w ofercie ori. Jeśli nie satysfakcjonuje Cię to, odwiedź najbliższy serwis, a dowiesz się że łożyska wału kosztują 300zł (z robocizną pińcet), czy ori wydech 800zł.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Dzięki. Co do cen jestem świadomy, ale to mnie akurat nie rusza, nie będę korzystał z ich usług.

Miałem na myśli SPRAWDZENIE ofert zestawów oryginalnych owiewek w DANYCH MALOWANIACH - dostępność czegoś w rodzaju katalogu.

Awatar użytkownika

Pojazd:
O ile się nie mylę 3900zł - komplet oryginalnych owiewek do Aeroxa.

Śledź na bieżąco relacje z mojego garażu na Facebook'u: KLIK

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]