Paliwo było kupione chyba na orlenie wody raczej nie olej mam veco 2t już 500km zrobionych więc w porządku mieszanke można robić kalnister był chyba po płynie chłodniczym do baku napewno nie bo skuter stoi w garażu zamkniety i napewno nic nikt niewlal bo pilnuje a woda nwm by z czego sie wziela miałem wlane paliwo z gorszej stacji i zalane teraz było tym z orlenu może coś przez to ale wątpie co to ma do rzeczy żeby się pogryzło paliwo gorsze z lepszym
-- 10 lut 2015, 21:30 --
Jutro po szkole zdam relacje po czyszczeniu gaźnika świecy i zalaniem nowym paliwem
-- 10 lut 2015, 21:31 --
Jutro po szkole zdam relacje po czyszczeniu gaźnika świecy i zalaniem nowym paliwem
-- 10 lut 2015, 21:32 --
-- 10 lut 2015, 21:33 --
Jutro po szkole zdam relacje po czyszczeniu gaźnika świecy i zalaniem nowym paliwem. zlewałem paliwo do słoika to normalne było zielonkawe ale na dnie w rogu pływały te oczka od tłuszczu
-- 10 lut 2015, 21:34 --
Jutro po szkole zdam relacje po czyszczeniu gaźnika świecy i zalaniem nowym paliwem. zlewałem paliwo do słoika to normalne było zielonkawe ale na dnie w rogu pływały te oczka od tłuszczu
-- 10 lut 2015, 21:35 --
Sorrki za spam ale coś mi nawala sprzęt
|