Dzisiaj jest 15 lis 2024, 7:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć. Jestem tu nowy i chciałbym opisać swojego wozidupa jest to router bassa z 2012r wcześniej miałem motorynkę pony chyba miałem wtedy z 8lat. No to tak skuterka przywiezliśmy do domku pojeździłem troche w około boiska [jeszcze nie był zarejestrowany]
dobra. Podjechałem pod klatke poszedłem do domu się napić i zjeść obiad;) wychodzę ledwo co wyjechałem policja:P Zatrzymuje mnie i się pyta gdzie dokumenty kask itp Ja mu mowie ,że dopiero kupiony i wgl a on coś zaczął się tam wydzierać ,że to ostatnie ostrzeżenie itp.

Nic w nim wielkiego się nie zmieniło ma niebieskie paski na kołach, brak błotnika i chlapacza, rejka pod lampą zgubiony plastik ten co pod lampą ma być:P i skromne neony dokładnie jedne tam gdzie rejestracja ,żeby podświetlały na niebiesko a drugi z przodu między kierunkami;) Co by tu powiedzieć aaa miałem taką przygodę 2 tygodnie temu przejechałem jakieś 20km podjechałem pod klatkę i już nie chciał odpalić poźniej zaczeło się grzebanie czyszczenie gaźnika wymiana świecy wymiana cewki fajki i przewodu, i takie różne inne rzeczy szukałem tego przez 2 tygodnie aż wczoraj się okazało ,że winą tego był brak luzów na zaworach teraz sa luzy troszkę wieksze i tak klekocze jak się jedzie:P Było też coś takiego, że byłem na meczu i podobno jakiś koleś mi pchnął skuter i on poleciał na asfalt i rozwalił się klosz lampy kierunki wszystko teraz już jest nowy klosz ale z pomarańczowymi kierunkami wczeniej był białe:P no to chyba wszystko czas na foty i jeden filmik jak odpalał bo tym jak wreszcie odkryłem przyczynę tego ,że nie odpalał:P A i jest jeszcze przedłużka amortyzatora ale nie ma nadkola;/:P

To jeszcze stare fotki jak był nowy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tu już z rejka pod lampą nową lampą przedłużką amortyzatora:P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wczoraj były też wymieniane oleje:)

Teraz łapcie filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=OOexehnC ... e=youtu.be

W najbliższym czasie postaram się skleić jakiś filmik np. Jakiś filmik z jazdy i pare fotek:)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
Załóż nadkole, będzie ładniej :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Musze kupić ale narazie jestem spłukany;// Jak bedzie cos kasy to kupuje nadkole na allegro bo samemu mi się nie opłaca robic

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=302111

Zajrzyj do mojej Baśki:) /\

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]