Wał Ci do sporta nie potrzebny same łożyska wystarczą, chociaż jak w dobrym stanie to jak nie będziesz katował, to i na seryjnych można jezdzić na cylku no name ;)
Zaczął bym od Wariatora polecam serdecznie Hebo NG niby wszyscy piszą, że lipa, ja byłem baaaardzo zadowolony, i do tego idealnie sprawował się tak jak już pisał lukas971997, wydech S6 Pro Replica do tego gaźnik na pewno większy minimum te 17,5mm, albo 19mm jeszcze do tego sprawdził bym szerokość paska napędowego...
Są to 3 części które są na mus do kupienia przy 70cm3 i koszta używanych części to zależne od stanu wydechy Pro Replica ja sprzedaje 280-350zł, Wariator mam na chwile obecną nawet za 140, i Gaźnik to tak ok 100-150zł zależy od firmy a więc powinieneś się zamknąć śmiało w 600zł + do tego (pasek jak by był w złym stanie (ma mieć 16,5mm) to pasek ok 100-130zł) rolki testowe nowe ok 50-60zł nie wiem jak to teraz kosztuje dokładnie centralka Hebo +90% do sporta się nada przy nowym pasku, i sprężynki sprzęgła to już jakie Ci pasuje jak chcesz start z mega wysokich obr. to Hebo Hard, jak ze średnich to Hebo Medium koszt ok 25-35zł To całość masz 800zł i zostaje jeszcze na łożyska ;)