Dzisiaj jest 27 lip 2025, 3:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moj skuter to yamaha neos z silnikiem minarelli mam w nim 70cc wydech leo vince rr wariator hebo rolki tez hebo nowy pasek sprezyna dociskowa top racing +22 i sprezynki sprzegla zielone albo niebieskie nie pamietam. Problem mam z regulacja nie wiem czy gaznika wina czy napedu moj problem polega na tym ze od zera ma fajne obroty bo sprezyna jest inna i rusza z wyzszych ale przy 30km/h traci moc i spadaja oroty i tak mulem sie doczoga do 60 70 i dostaje spowrotem obroty regulowalem gaznik dalem wiecej paliwa jeszcze gorzej bylo dalem mniej to tak samo zostawilem jak bylo to pisze jak jest moze to wina rolek? za ciezkie a rusza z takich obrotow bo sprezyna dociskowa jest +22 a nie mam pojecia jaka waga rolek pisze na nich hebo nic wiecej?? wypowiedzcie sie

L@$kUś ~ Peugeot XP6 ;]

Keeway Huricane 70cc S6 Racing -> Aprilia sr morini ditech/gaźnik -> Aprilia rs 80 dr evo .. ->Yamaha Neos (MBK Ovetto)70cc -> Derbi gpr -> Peugeot XP6 80cc ;]

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=906259#906259

Ostatnio zmieniony 22 paź 2010, 15:28 przez Laskus1994, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
dodam ze na seryjnym tlumiku normalnie przyspiesza i wogole ale slabszy duzo

L@$kUś ~ Peugeot XP6 ;]

Keeway Huricane 70cc S6 Racing -> Aprilia sr morini ditech/gaźnik -> Aprilia rs 80 dr evo .. ->Yamaha Neos (MBK Ovetto)70cc -> Derbi gpr -> Peugeot XP6 80cc ;]

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=906259#906259

Tytuł:
*

Pojazd:
Możliwe że złe rolki Kolega też tak miał że wszystko seryjne i mial fajny start i przyspieszenie takie fajne normalne, zalozylem mu moj wydech to mial w pewnym momencie muła i puszczał, dopiero jak wsadzilem jeszcze moje rolki to fajnie sie zbieral do 70 ogarnij rolki moze przez nie ;d nie gwarantuje że bedzie super extra bo ja nie wrozka he he ;P

Ostatnio zmieniony 23 paź 2010, 4:09 przez Niebieskii, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
nie wiem jak się hebo reguluje..ale sprężyna jest za twarda. a jakie masz rolki, bo podałeś tylko, że masz ..

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]