Dzisiaj jest 21 sie 2025, 4:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Elo All
o tuż tak przerabiam skuter i tak ostatnio ściągałem gaźnik i wyjmowałem Iglica i ujrzałem coś takiego :
Obrazek
Jak widzicie wstaje takie jak by rurka plastikowa około 2-3mm z pancerzyka ! co za tym idzie iglica nie pod nosi się na full ! :
Obrazek

To tak pierzem się do roboty ja to robiłem na papierze ściernym (ale możemy np na kamieniu !) położyłem go na równej powierzchni i zacząłem ścierać ten niby plastik ! Efekty :
Obrazek
co za tym idzie iglica pod nosi się wyżej koło 2- 3mm zależy jak spiłujesz czy na full czy zostawisz trochę ten niby plastik ! :
Obrazek
Moim zdaniem ten niby tuning może lekko podnieś nam osiągi !( lecz nie sprawdzałem bo skuter jest przerabiany nie jest złożony ! :mrgreen: )
A wiec proszę kometowa ci wiem może nic szczególnego napisałem ale to mój pierwszy taki post :P
Pozdro All
(w 100% sam napisałem ten posty w sumie to Widać :mrgreen: Może już ktoś to rozkminił przede mną jak tak to możecie usunąć ten Temat ! :P I NIE ODPOWIADAM ZA USZKODZENIA ZWIĄZANE Z TĄ CZYNNOŚCIĄ ! :ups: )

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]