Dzisiaj jest 21 lis 2024, 16:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: Macal MM 50 (Mina Hor AC)
Zanim zacznie się jakaś gównoburza, że "[cenzura]" czy coś to na początku od siebie dodam tylko, że kierowca nie ustąpił pierszeństwa. http://www.kurierlubelski.pl/aktualnosci/art/9428632,w-wypadku-w-karpiu-zginal-motocyklista,id,t.html

"Ciężko mi to napisać, mieliśmy nie robić zamieszania na FB niestety zmiana tła u niektórych na czarno białe wywołała falę pytań od Was, robiąc to w dobrej wierze, zamieszanie i tak się zrobiło jeszcze większe. Aby odpowiedzieć na Wasze pytanie co się stało, z przykrością musimy Was poinformować, że nasz kolega Max Motovlog nie żyje, więcej informacji podać Wam nie możemy, więc nie pytajcie. Proszę o nie lajkowanie postu ani nie zapalanie wirtualnych zniczy, fb to nie jest miejsce do tego... Trzymaj się przyjacielu..." - Lubię [cenzura]

Obrazek

Obrazek
Cytuj:
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, 22:42 przez robdk, łącznie zmieniany 2 razy
Poważy temat - ale to nie oznacza, że można nie przestrzegać regulaminu pkt.10

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd: VW Passat 1.9/Quad Honda 180
Panie świeć nad jego Duszą... Nic tragedii nie cofnie, jeżdżę motorkami już jakiś czas i zawodowo do 3.5T. Nie raz się naoglądałem co ludzie odstawiają i nie ma w tym zasady ani konkretnego wieku kierowcy. Sam czasem popełniałem błędy, ale zawsze potrafię się przyznać. Jestem zdania, jakich nie masz umiejętności to miej zawsze rezerwę do maszyny i innych uczestników ruchu. Dzisiaj też mijałem wypadek:

http://www.gs24.pl/wiadomosci/szczecin/ ... ,id,t.html

Nie za wesoły to widok roztrzaskanej maszyny, można się tylko domyślać co się stało. Ale nigdy nie oceniajcie innych jeśli w tym nie uczestniczycie. Ręką na manetce, noga na gazie ale nie wszystko kosztem życia i kalectwa innych. Oby zawsze Wam sprzyjało szczęście i Anioł Stróż latał szybciej od Was nie odwrotnie.

Virtual Tuner

Pojazd: Fake.SM
kacper791, Max nie uczestniczył w tym wypadku... skąd w ogóle takie informacje? Śmierć nie jest tematem do dyskusji. Tym bardziej tematem do bezsensownych plotek.

Spoczywaj w pokoju.

*

Pojazd: bmw
Witam szkoda, każdego człowieka

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]