Witam, za chwilę zadam kilka pytań, na które chciałbym abyście doradzili mi co wybrać, lecz najpierw przedstawię co było zmieniane w moim Hurricane.
- kolanko
- na tej tulei od wariatora wyjąłem ten pierścień, aby pasek wyżej wchodził
- rolki, lecz nie pamiętam dokładnie na jakie zmieniłem, ponieważ nie ja je kupowałem, a osoba która kupiła pamięta tylko że coś w okolicach 4g - 5g, możliwe że 4.5g
Tylko to zostało zmieniane, reszta wszystko seria. Mam zamiar zacząć kombinować ze stuntem. Zdaję sobie sprawę, że pewnie do takich rzeczy to doradzalibyscie, inne, lepsze i droższe rzeczy, lecz ja jestem w stanie przeznaczyć około 150zł. Znajomy w innym skuterze wymienił właśnie sprężynę dociskową i sprężynki i jakoś mu to wychodzi.
Tutaj pojawia się moje pytanie, jaką radzilibyście włożyć mi sprężynę i sprężynki? Ewentualnie jeśli trzeba byłoby to również jakie rolki? Wiem, że jeśli wpakuje się mnóstwo kasy to można zrobić rakietę, lecz ja chciałbym tanim kosztem, żeby było dobrze, a z tego co patrzyłem, to części które wymieniłem nie są zbyt drogie. Czekam na propozycje. Pozdr.
|