Dzisiaj jest 30 lip 2025, 13:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
Huberto203 pisze:
Więc jeśli wyje a słabo jedzie to wina rolek.

Generalnie są za lekkie :)

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Huberto203, człowieku weź wyjdź i umknij! Dzieciak 15lat dostał aeroxa od rodziców i kozak teaz. Miałeś ten wariator kiedyś? nie . . . to po ch*j sie wypowiadasz pajacu. Strasznie mnie wkurza jak taki mechanik z forum się wypowiada bo się naczytał. Jest to optymalne ustawienie wiec powinnien chodzic. U mnie na 50cc jeszcze dawniej ten wariator latał z zx-em i te rolki idealnie do niego pasowały a nie był do neigo przystosowany.
Mówię ,że mógł źle złożyć bo np mógł mu ślizg wylecieć albo coś. Już widzę chyba 5 ty czy 6 ty raz jak robisz gówno na forum i piszesz by posty nabijac. . .

poza tym sam widziałem jak znajomy to pchał do minarelli serii i była pro replica i chodził zaje*iście.

Seku tak jak mówisz skoro wyje i słabo się rozpedza to są za lekkie. Ale ten wariator jest zaprojektowany do tego wydechu wiec to aż dziwne ,że źle chodzi. Ja bym spróbował na cięższych rolkach.

Spręzyna jest s6 medium z zestawu?

Ostatnio zmieniony 06 sty 2012, 15:26 przez SLU3litery, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:

Pojazd: Aerox FullSport
SLU3litery, Nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz :) Roxa mam za swoje pieniądze i wszystkie części jakie do niego kupuje również za swoje. Bo sobie odkładam i kupuje. A pajac to jesteś ty. To co z tego, że to jest optymalne ustawienie? Haha to nie znaczy, że nie trzeb go regulować więc weź ogarnij i wyjdź z takimi tekstami. U jednego będzie chodzić a u innych trzeba regulować i nic tego nie zmieni. A gówno z forum to robisz ty pisząc to samo co było pisane już po to tylko aby mieć posta więcej bo napisałem to ja i seku ale co tam 1 post zawsze się przyda nie? Gdyby mu wypadł ślizg to w ogóle by nie jechał bo miałem taki przypadek, że ślizg się rozleciał.

SLU3litery pisze:
Spręzyna jest s6 medium z zestawu?

FaFiK97 pisze:
Rolki z zestawu, sprężyna cen. też z zestawu...

Widzę, że umiesz też czytać ze zrozumieniem. Taki z ciebie mechanik a nie wiesz nawet jak membranki założyć więc milcz bo czytałem twój temat i jesteś śmieszny.

Tytuł:
*

Pojazd:
Huberto203, co ty w zyciu nie robiłeś ;] roxa na pewno masz ze swoich na 10000%,
weź idź regulować sporta. I nie komentuj już jak gówno wiesz. Masz serie a bys na forum evo wyregulował

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2