Dzisiaj jest 05 lut 2025, 22:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: YZF R6
Scratch pisze:
psikus I co biedaku ? znów się nie popisałeś wiedzą..... A przecież Ty wszystko wiesz . ;>

"Nie lejcie benzyny do baku, co z tego że jest do tego aby się spalała i skuter jechał , skoro można zatrzeć skuter w najgorszym wypadku, w wypadku mieszanki złej"

Ta blokada tłoka która rzekomo ma go uszkodzić , jest właśnie po to żeby odkręcać tłok, jak ktoś ją ma to dobrze, jak nie to niech sobie śrubokręty przekłada w tryby i dłużej robotę robi.
Seryjnie przykręcone wario odkręcałem przy użyciu śrubokręta płaskiego fakt, ale większych oporów nie było, także na pewno blokada tłoka nie rozwali go ...

Nie widziałeś mojego wario, elektryczny pneumat o dosyć sporej mocy nic nie zdziałał. Dopiero pod sprężarka poszło. Ciekawą teorią jest odkręcanie tłoka blokadą tłoka :?

Btw, słabo szukałeś drajwer
od Kamil Martyniuk Data dodania: 13 maj 2008
Jestem w 100% zadowolony bo od dwóch lat bardzo mi się to rpzydało. Ale trzeba uważać ponieważ ja zrobiłem tym dziure w tłoku :/

I luzujcie rajtuzy forumowi napinacze, wiem że to całe wasze życie ale trochę dystansu, już wiesz do kogo mówię :lol:

Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 6:42 przez psikus, łącznie zmieniany 3 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
psikus pisze:

Jestem w 100% zadowolony bo od dwóch lat bardzo mi się to rpzydało. Ale trzeba uważać ponieważ ja zrobiłem tym dziure w tłoku :/

I luzujcie rajtuzy forumowi napinacze, wiem że to całe wasze życie ale trochę dystansu, już wiesz do kogo mówię :lol:

Kolego znalazłeś jedną i co?To,że koleś nie umiał się obsługiwać to nie znaczy,że jest do kitu..Przeczytaj sobie reszte 60 recenzji gdzie piszą,że blokada jest idealna;)
Więc następnym razem jak nie wiesz to nie pisz;)

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
psikus, haha no tak mój błąd , ale nie pomyślałem co piszę , chodziło mi o blokadę tłoka że po to jest aby wario odkręcać i wgl zablokować tłok, sorka jak kogoś w błąd wprowadziłem :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: YZF R6
DrivterGSI1 pisze:
psikus pisze:

Kolego znalazłeś jedną i co?To,że koleś nie umiał się obsługiwać to nie znaczy,że jest do kitu..Przeczytaj sobie reszte 60 recenzji gdzie piszą,że blokada jest idealna;)
Więc następnym razem jak nie wiesz to nie pisz;)

Jak byś był troszkę dłużej na forum i ogólnie czytał resztę recenzji na sklepie to dowiedziałbyś się zapewne że te o niskiej ocenie są usuwane przez administracje, no niestety ale zła reklama = delete. :wink: Niejednokrotnie widziałem komentarz z 5* o treści czemu usunęliście mój poprzedni...

Nie robiąc offtopu: jeśli odkręcasz 1. raz polecam pneumata a dokręcić już na śrubokręt płaski i potem też tak odkręcać. Możesz też z blokadą tłoka ale ja wolałbym 1. motyw, nic nie uszkodzisz.

Edit:
DrivterGSI1 pisze:
psikus, to ,że jesteś na forum troszkę dłużej to myślisz,że znaczy,że masz super wiedze?
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką rzeczą jak usuwaniem opini..Słabe wytłumaczenie;)Myślisz ,ze tłok jest z plastiku i go uszkodzisz od razu?
Dobra nie ma co się kłócić;)

Wcale tak nie twierdzę, na pewno w pewnych sprawach większą niż twoja. A że się nie spotkałeś to powiem tak - mało rzeczy widziałeś.

Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 19:06 przez psikus, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
psikus, to ,że jesteś na forum troszkę dłużej to myślisz,że znaczy,że masz super wiedze?
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką rzeczą jak usuwaniem opini..Słabe wytłumaczenie;)Myślisz ,ze tłok jest z plastiku i go uszkodzisz od razu?
Dobra nie ma co się kłócić;)

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2