- Pojechałem pod prąd w centrum
- Stoję na skrzyżowaniu przy głównej (ja mam znak ustąp pierwszeństwa) i widzę po mojej prawej auto z kierunkowskazem w prawo. Facet zwolnił z ok. 70 do 50 i myślałem, że jeśli ma kierunek to skręca i wyjechałem na skrzyżowanie. Odwróciłem wzrok ze strony auta i ruszyłem w lewo. Nie wjechałem od razu na środek drogi i facet autem nie wyhamował i zmieścił się pomiędzy mnie, a krawężnik. Przywalił mi lusterkiem i zrobił kuku na nodze drzwiami. Gdybym zjechał od razu na środek mogłoby być źle. Zasada ograniczonego zaufania.
- Stunt'uje na parkingu pod netto o 24:00 i wbiłem się w bramki okrążające parking, o których zapomniałem. Jechałem na kole. Połamane kierunki i wygięta kierownica.
- wypadek przy kilkudziesięciu km/h na kole na asfaltowej drodze po wioskach. pierwszy raz jechałem z dużą prędkością na kole i przechyliłem się do tyłu, nie zahamowałem i upadłem na plecy. Lampa ucierpiała.
- Wiele wypadków na lotnisku podczas stunt'u
- Wjechałem na skrzyżowanie z dość dużą prędkością i nie zauważyłem rozlanego płynu z jakiejś ciężarówki, skończyło się utratą manetek i wajchy od ssania.
- Dupe mi zarzuciło na zakręcie przez piach i ślizg
- Gleba przy stoopie. połamany błotnik
- Dziś rozwaliłem nowego v-stroma. Tzn. Postawiłem na podnóżnce i się ześlizgnął. Upadł na bok i rozwalony kierunek, ciężarek kierownicy, handbar naprawa 350zł ;/
Więcej grzechów nie pamiętam.
-nokia n82
-MTB prodigy 9.81 + pike 409
-creative gigaworks T40
|