Dzisiaj jest 24 lut 2025, 0:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam wszystkich :)

Mam następujący problem z moim Generic B05. A mianowicie kiedy go odpalę na wolnych obrotach chodzi super ale kiedy dodam gazu wkręca się na obroty ale nie chce ruszyć po 5 sekundach trzymania manetki na full obroty spadają i skuter gaśnie :/ Gaźnik był czyszczony bardzo dobrze wszystkie dysze drożne na 100% Śruba regulacji mieszanki ustawiona na 2.5 obrotu :/ Dodam jeszcze że to jest 70 cm3 gaźnik dellorto ( ale nie wiem jaką ma wielkość ponieważ go kupiłem z tym gaźnikiem a sprzedawca był nie kumaty i też nie wiedział) sprzęgło stage6 wariator Hebo NG. Filtr powietrza seria. W gaźniku tam gdzie powinno się podłączyć dozownik oleju powinna być taka mała rurka do której się go podłącza jest ona ułamana i jest otwór wielkości 1mm i nie wiem czy to może mieć jakiś wpływ i skuter strasznie kopci na biało może być to wina paliwa ze nie chce jechać ?

PS Gaźnik mam identyczny jak ten i mam ułamaną tą złotą cienką rurkę która wystaje poziomo :arrow: http://moto.bidoncs.pl/product/image/2665/s631del19.jpg

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam :)

Ostatnio zmieniony 11 mar 2012, 22:40 przez pstryk, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]