Dzisiaj jest 01 lut 2025, 8:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja po prostu nie mogę czytać o tych wypadkach, bo przecież "MY" wszyscy motocykliści jesteśmy tak jakby rodziną a prawie codziennie odchodzą od nas nasi koledzy z jednśladów :cry: :cry: :cry:

Malina pamiętamy[*]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Młody328i pisze:
motocykliści

Jak na razie co najwyżej jesteś motorowerzystą :) W przyszłości jak będziesz mieć poważniejszy sprzęt to możesz nazywać siebie motocyklistką :)

PS: Co do tych wypadków. Nie ma warunków , to nie zapierniczamy :) Głupotą jest szaleć po mieście. Trzeba mieć rozwagę i co najważniejsze rozum.

Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony 04 paź 2011, 21:07 przez Jacek987, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jacek987 pisze:

PS: Co do tych wypadków. Nie ma warunków ,to nie zapierniczamy.

Ajcia mam ten tekścik w podpisie <3

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Ostatnio zmieniony 04 paź 2011, 22:53 przez DrivterGSI1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jacek987, nie tylko motorowerzystą. Śmigam już poważniejszymi sprzętami :P , ale w przyszłości napewno jakieś moto poważniejsze będzie :)

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Młody328i No no poważne sprzęty w wieku 15 lat no tak wiem WSK 125 itd.. nie no gratulacje ;)

edit nie bd pisał nowego postu tak wiedz że bym utrzymał ja tam sie tobie dziwie ze to ogarniasz hahaha 600 tylko sie nie zes... Myślę ze nie ma o czym tu dyskutowac wiesz ja tam latam sobie na sendzie tak dla bk a normalnie to 1000ccm wiec no problem haha takie bajeczki to sobie mozesz opowiadać kolegom z przedszkola

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 15:53 przez vrathe, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
vrathe, pfff wsk-ą jeździłem jakieś 5lat temu :roll: . A ja śmigam sobie mz 150, 250, 251 a to jest x100 mocniejsze od wsk-i inie wiem czy ty byś takie coś utrzymał jeżdżąc tą swoją sendą :<
Edit: po zimie będę już jeździł jakąś 600 bo brat kupuje :cool:

Malina pamiętamy[*]

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 15:25 przez Młody328i, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Młody328i pisze:
vrathe, pfff wsk-ą jeździłem jakieś 5lat temu :roll: . A ja śmigam sobie mz 150, 250, 251 a to jest x100 mocniejsze od wsk-i inie wiem czy ty byś takie coś utrzymał jeżdżąc tą swoją sendą :<
Edit: po zimie będę już jeździł jakąś 600 bo brat kupuje :cool:
Phahahaha. I na koniec przyleciał niebieskooki książe na białym smoku.

Utrzymać można wszystko, ale z 600tą może być ciężko podczas, gdy na codzień jeździ się Vivacity :twisted:

I weź mi tu nie mów, że ogarniasz MZki, bo o ogarnianiu możemy pogadać jak pojedziesz na tor i będziesz zamykał opony na zakrętach. Zanim tego nie zrobisz, nie masz co legitymować się jako 'motocyklista'. A co do 600tki brata, to brat będzie nią śmigał, nie ty chłopcze :D a jeśli brat pozwoli Ci na tym jeździć gdzieś indziej niż na Waszym podwórku to chcę widzieć jego minę jak będzie musiał się wytłumaczyć rodzicom po tym jak się @#$%!#@$@# w słup i wokół niego zawiniesz. Taka smutna prawda.

Ostatnio zmieniony 07 paź 2011, 13:54 przez szumigala, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
szumigala, po 1 to Mz nie jest do jazdy na tor,po 2gie to do jazdy na tor się specjalnie do tego przeznaczone motocykle,z odpowiednią gumą itp..Więc nwm w ogóle o czym ty gadasz..

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
szumigala, hahahahahahaha kolego mylisz się. Kolega jeździ już suzuki 500, drugi na mz 250. Na mz jeździłem już kilka lat temu. A co do 600 brata to napewno da mi się przejechać. I nie zesram się w gacie po samym usiądzeniu na to maszynkę, gdzie ty dawno byś już to zrobił :lol: . Strzała kolo :cool:

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Spoko ludzie! :roll:
Rok temu ja miałem w garazu 2 GSX 600F ojca, jeden bity którego sam poskładałem bez niczyjej pomocy. Mogłem brać kiedy chciałem wiadomo daleko nie odjeżdzałem no i jakies problemy były fakt, ten model wazy 400 pare kg. Ale ogólnie dobrze się jeździło. Nie przeżywajcie, możliwe że już śmiga czymś większym. :roll:

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Karolek_OTT, chociaż jeden się znalazł mądry bo i sam jeździł czymś większym więc wie jak to jest. U mnie w rodzinie wszyscy jeżdżą na motorach od małego :mrgreen:. Ja jeżdżę od 6-7lat więc umiem jeździć nawet na większych maszynach.

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Rox
Mlody to jest zgubne myślenie. Nigdy nie wiesz co ci sie przytrafi na drodze,myślisz,że dlaczego giną bardzo doświadczeni kierowcy motocykli??? Kocham jak tacy młodzi wypowiadaja sie o takich tamatach..
W te wakacje straciłem swojego kolege na motorze. Miał 600setke i 17 lat. Był nacpany i wracał z dyskoteki. ale najgorsze jest to,że jego pasażerem był 15latek. Obaj zgineli po uderzeniu w drzewo na dłuuugiej prostej...Wniosek z tego taki,że większe motory powinny być dostepne tyko dla ludzi DOROSŁYCH i nie mam tu na myśli 18latków ale 25 latków jak nie więcej.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
http://wiadomosci.dziennik.pl/artykuly/ ... -zyje.html

Aero pisze:
KEWIN WYMIATSZ

:D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
15 latek z wzrostem ok 175cm+ . W miare zbudowany . Myślicie, że nie da rady pojechać np fazerem 600 ? Siadasz i utrzymasz go przecież nie składasz się tak w zakrętach, żeby kolanami obcierać o asfalt tylko mówimy tu o jakichś przejażdżkach koło domu , po bocznych ulicach z małymi prędkościami . Wiadome, że rodzice nie kupią 15 latkowi ścigacza co ma 100km+ . Ale nie mówcie, że jazda takim czymś jest nie możliwa . Jeśli ktoś na prawdę ma rozum to będzie jeździć i takim czymś jak zwykły motocyklista, no ale jak ktoś chce przy 100 wyrwać 600-tą na koło w wieku 15 lat to wiadome, że jest to przesada i czysta śmierć .

Niestety większość wypadków motocyklowych jest śmiertelnych . Trzeba pamiętać o pożądnym kasku, butach , rękawicach , całym kompletnym ubiorze . Wyobrażacie sobie jak by ktoś jeździł ścigaczem w krótkich spodenkach i bluzce i nagle szlif przy 70km/h na asfalcie ? nie chce być w jego skórze . Większość wypadków jest spowodowana przez niedoświadczonych kierowców aut ( większość to kobiety lecz nie chce ich obrażać ponieważ wiele kobiet jeździ bardzo dobrze ) .

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
klarok pisze:
ponieważ wiele kobiet jeździ bardzo dobrze ) .

Ja jak na kobiete też dobrze jeżdżę :mrgreen:

Jak się ogląda te wypadki to masakraa ;/

Mycen [*]
Malina[*]
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Rox
klarok pisze:
15 latek z wzrostem ok 175cm+ . W miare zbudowany . Myślicie, że nie da rady pojechać np fazerem 600 ? Siadasz i utrzymasz go przecież nie składasz się tak w zakrętach, żeby kolanami obcierać o asfalt tylko mówimy tu o jakichś przejażdżkach koło domu , po bocznych ulicach z małymi prędkościami . Wiadome, że rodzice nie kupią 15 latkowi ścigacza co ma 100km+ . Ale nie mówcie, że jazda takim czymś jest nie możliwa . Jeśli ktoś na prawdę ma rozum to będzie jeździć i takim czymś jak zwykły motocyklista, no ale jak ktoś chce przy 100 wyrwać 600-tą na koło w wieku 15 lat to wiadome, że jest to przesada i czysta śmierć .

Niestety większość wypadków motocyklowych jest śmiertelnych . Trzeba pamiętać o pożądnym kasku, butach , rękawicach , całym kompletnym ubiorze . Wyobrażacie sobie jak by ktoś jeździł ścigaczem w krótkich spodenkach i bluzce i nagle szlif przy 70km/h na asfalcie ? nie chce być w jego skórze . Większość wypadków jest spowodowana przez niedoświadczonych kierowców aut ( większość to kobiety lecz nie chce ich obrażać ponieważ wiele kobiet jeździ bardzo dobrze ) .

Jasne..powiedz jaki NORMALNY rodzic pozwoliłby wsiąć 15latkowi za kierownice 600??
poza tym sam sobie odpowiedziałeś,bo napisałes,że większość wypadków powodują kierowcy aut-więc co by sie stało gdybyś był sobie na tej przejazdzce wokol domu i jechałbys z predkoscia 70-90 km/h i nagle uderzyłbyś w samochód? No wiesz jak dla mnie to raczej śmierć na miejscu albo trwałe kalectwo. Najlepiej od razu zawiązać sobie metalową linke wokół szyji i przywiązac do kierownicy,po co byc udręka dla rodziny?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
DrivterGSI1, Właśnie zauważyłem, że masz inną płeć od pozostałych . Tak tak dobrze miałeś dużo wachy to mogłeś jeździć : PP .

Noo tak to jest jak państwo żałuje kasy na drogi . Ogólnie niektórym powinni zabrać prawko . Ostatnio jade babka włącza kierunek w lewo a pojechała w prawo :shock:

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
W niedzielę zabił się mój kolega na yamaszce r6 nówka 2011r, wleciał 150+ km/h ( z tego co mowił właściciel 3 bieg już mu się kończył, miała wchodzić 4) w mercedesa sprintera bo mesio wymusił pierwszeństwo, nie miał szans... w mesiu wyrwało cały panel lewy , oraz wyleciały drzwi (te od paki) prawe... Wojciech męczył się 20 minut, po czym stwierdzono zgon... Dziś był pogrzeb, Naprawdę szkoda chłopaka, znakomity Lakiernik, najlepszy w całej okolicy,

Tutaj parę Fotek z tego co zostało z r6, i jak wyglądał Mesio...

http://www.morag24.com/index.php?option ... &Itemid=20

Zwolnijcie panowie !!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hahaha, myślisz że co ja robiłem ? Może 100 km/h po osiedlu? Haha, dobre człowieku umiem jeździć, fakt super mega doświadczony nie jestem . Nie mam się za niewiadomo kogo. Nie odwalam, jeździłem po wertepach z małymi prędkościami, max to chyba 70 leciałem. Ale to mały odcinek asfaltówki. Spokojnie :).

Dawid, noo on mi speeda lakierował i kumpel mojego ojca...Najgorsze że widziały to jego żona i córka uderzenie...Masakra, strasznie go szkoda. Spoko bardzo był : (.

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 22:03 przez Karolek_OTT, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Lasonik, szybciej nie umiał jechać? Z tego co widze teren zabudowany, to oczy powinien mieć wszedzie! Szkoda bardzo chłopa, bo młody,uzdolniony jak mówicie. [*]

SPRZEDAM: KOMPLET SERYJNYCH PLASTIKÓW KEEWAY FOCUS! 200 złotych+KW!

KUPIE: CYLINDER 70 FIRMOWY KEEWAY, Gaźnik min . 17.5 może być CHINA ! , sprzęgło,wydech, wał. WSZYSTKO TUNINGOWANE !

GG: CIAGLE NIEWIDOK 34 21 73 99
PW !

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna