Dzisiaj jest 15 lut 2025, 22:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: X-type 3.0/Astra Turbo
wowo06 pisze:
Ktoś mi odpowie ;d ?? jak myślicie troche OT za ile bym sprzedalem moj skuter ?? Kingway Martinelli rocznik 2008 (kupiona jako nowa w marcu 2010 r.) przebieg 3200 km full seria. Dorzuciłbym kask i pare rękawic. Coś koło 2100 zł bym dostał ???

Grubo wątpię http://otomoto.pl/kingway-martinelli-50 ... 31943.html ... Jak dostaniesz 1200-1300 to będzie bardzo dobrze :)

GALAXY pisze:
coś mi sie wydaje że masz 2t (mój derbi ma to samo) :)

quap pisze:
kielbaski z gazowego grilla sa dobre

Sprzedam: http://otomoto.pl/yamaha-yz-125-zarejes ... 93269.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Tylko podobno tych map nie ma :/ :roll:

Zdobycie takiej graniczy z cudem, w Polsce są jedynie sportowe sterowniki( komputery), ale to juz wiekszy koszt ;)

Xps > Senda > PGO > TKR > Aerox >2x Bws > Aerox

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=181343

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
wowo06, w życiu nie dostaniesz. Ciesz się jeżeli w ogóle go sprzedasz. Często gęsto sprzedanie używanego chinola graniczy z cudem.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chinola sprzedasz za grosze mało kto by to kupił.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Nie ważne jak wygląda, liczy się silnik. Wołałbym za niego ok. 1500zł, bo za 2 koła to już kupisz fajnego markowca, a wiele osób woli starszy, markowy sprzęt.

Co do Rox vs SR to wybrałbym nową SR, a jeśli chodzi ci o pośrednią budę to bym się zastanowił :wink: .

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Apka Sr/Zip SP
XpsFan, chłopie ani w Polsce ani na całym świecie nie ma sportowych map wtrysku do skuterów wiec proszę nie rozsiewaj tej ploty bo się mnożą tacy "znawcy" ...

jedyne co jest to komputer dołączany do zestawu malossi który podaje inna dawkę paliwa http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph ... a3ea77a671
a inne komputery to są takie: a. zablokowane do do 80 i chyba jeszcze 50km/h montowane seryjnie b)montowane seryjnie nie blokowane komputery tak zwane full power

PS :i proszę nie rób OT bo było już paru agentów co się kłócili a nie mogli potwierdzić swojej tezy jak coś to na pw z twardymi dowodami ...
--------------------------------------------------
co do tego jak opisałem p/g vs mina ze są = to nie chodziło mi o osiągi ponieważ każdy chwali co ma a jeżeli te silniki nowe zasililiśmy tym samym gaźnikiem , tłumikiem tej samej klasy i tym samym obciążeniem (skuterem ) nie sądzę żeby było widać różnice(nie ma sie co kłócić każdy silnik ma swoje + i -
mam teraz mine nie mam żadnych zastrzeżeń miałem p/g na wtrysku także był świetny silnik
--------------------------------------------------
Co do tematu to bierz co ci się podoba a jak sr to na p/g będą na pewno z mniejszym przebiegiem i mniej wyeksploatowane

Obrazek

Ostatnio zmieniony 04 sty 2011, 20:54 przez BALU, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: X-type 3.0/Astra Turbo
wowo06 pisze:
Ale to 1900 zł z dodatkami w sezonie bym raczej wygranąl. Bo jest na gwarancji, dodaje kask i rękawice.

Nadzieja matką głupich :)

GALAXY pisze:
coś mi sie wydaje że masz 2t (mój derbi ma to samo) :)

quap pisze:
kielbaski z gazowego grilla sa dobre

Sprzedam: http://otomoto.pl/yamaha-yz-125-zarejes ... 93269.html

Tytuł:

Pojazd:
Rowan pisze:
XpsFan pisze:
Zmieniasz mape wtrysku i nikt z gaźnikiem niema szans ;)

Tylko podobno tych map nie ma :/ :roll:

x2

Mozna kupic tylko caly nowy komp. Ale do serii sie nie oplaca bo to nic nie da ; )
Troche o tym wiem bo sie interesowalem tym wczesniej jak mialem jeszcze swoja apke ;P
Wedlug mnie rox ma juz stara stylistyke i duzo osob juz nim jezdzi. Jak chcesz sie wyrozniac z tlumu bierz SR. Moze uda ci sie dorwac w nowej budzie. Chociaz posrednia tez jest ladna :D

Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
wowo06, Ja swojego Kiłeja sprzedawałem od października do połowy kwietnia i nie chciałem wcale dużo więc wiem jak jest ze sprzedażą tego czegoś. Z resztą sam się przekonasz jak będziesz sprzedawał :wink:.

Poza tym z tych dwóch kibelków zdecydowanie SR-ka.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bierz który ci się bardziej podoba i tyle :D

Aerox jest produkowany od 1997 i jest taki sam do dzisiaj więc musi być dobry skoro do dzisiaj się w nim nic nie zmieniło, tylko takie pierdoły jak lusterka czy zapłon się zmienił i nic innego

Aprilia zmienia ciągle silniki nie wiadomo dlaczego co nowsza wersja to inny silnik może niedługo zawita w niej silnik keeway/cpi tak jak w nowym malaguti f12, kto wie

Wpadnij obejrzeć mojego Roxa !!!

Aerox Monster Energy !!!

Tytuł:

Pojazd:
Rico95, w samochodach rowniez zmieniaja silniki pomimo tego ze te wczesniejsze tez byly dobre ; ) Dla mnie to ze rox jest produkowany od 97 do dzisiaj jest niekoniecznie zaleta. Nic sie nie zmienil, wiec stylistyka jest juz przestarzala.

Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
wowo06 pisze:
Swoje wiem. Kumpel miał już klientów co cheli mu dać 1700 zł. Ogólnie da rade opchnąc np. jakiemuś dziadkowi.

Swoje wiesz, a pytasz na forum? :?

Nie chcę Ci nic mówić, ale ja swojego chinola, którego próbuję sprzedać po generalce w serwisie(mam faktury) nie mogę sprzedać od 2009roku. Skuter jest w stanie idealnym. Świeżo po malowaniu, ma 350km na nowych częściach. Chcę 1000zł i żadnego kupca.

Roxa raz z ciekawości wystawiłem za 3200zł i potencjalnych kupców w pierwszym tygodniu było już 4 w moim mieście.

Osobiście wybrałbym SR. Większa od roxa. Wygodniejsza od roxa. Fajniejsza od roxa;]
Mam Aeroxa i Ci odradzam. Oklepany skuter jak nie wiem. Jak kupowałem swojego, to w Płocku były tylko 2 roxy. W zeszłym roku na zlocie skuterów z Płocka i okolic na 34maszyny, 15 to były roxy. Sr była 1 w pośredniej budzie i 1 w nowej.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wowo06, Okłamujesz sam siebie. Ja też sprzedawałem chińczyka, i muszę przyznać że szybko się sprzedał, lecz za jaką cenę... Nie licz na więcej niż 1500, no góra 1600.

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2