Dzisiaj jest 27 lip 2025, 23:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sieku, piszę bo nie mam co robić na razie ale poczekaj z tydzień zrobię skutra i już będę mniej pisać :P

Wiem że to głupie pytanie ale Cube, ile ważysz bo to ma do rzeczy ja waże 50kg a mój otyły kolega 80kg i leci mu 60-65km/h a ja na jego skutrze wyciągam 75km/h

Romet Router Bassa Swap P/G

na razie tylko tyle ;/
-Stożek gąbkowy
-Większy filtr paliwa

Profil na PJ:
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Romet/727/82289

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
skuter kupilem w pazdzierniku jest to zipp steed 2008 rok mial 4800 przebiegu teraz ma 5400 jezdzily niz 2 chlopaki ze wsi ale byl dotarty bo jak go dostalem ejchal max 45 wiec zablokowany i wogole bidni byli nic tam nie wymieniali a mam z serwisu przeglady porobione wszystko takze jest idealny 0 wypadku zdjecia beda jutro. tlumik wyglada wporzadku

Tytuł:
*

Pojazd:
Raczej nie jest najgorzej, mój koleszka również ma Steedk'a i ma podobny problem, tylko on ma odblokowany moduł ,odblokowanie modułu polega w tym squcie na wymianie go z nową mapą zapłonu , ale ja na seryjnym wale nie polecałbym tego :)), ponieważ wał padł by od obrotów;p .Jeżeli w serwisie zdjęli Ci podkładkę z wariata (to zależy od Ciebie) abyś ją założył z tego względu iż przez nią ma muła pod górkę , rurki z filtra nie wyciągaj ,bo to pociąga do kupna nowej dyszy. sprawdz jak wygląd twój wariator możliwe ,żę sie wyrobił :)
pzdr.

Tytuł:

Pojazd:
zola1200, wał w 4t bez problemu wytrzyma odblokowanie a jak ludzie jezdzą na cylkach 90ccm naraku i jest dobrze

RS'ka na Full Sporcie Airsal 70cc Zapraszam!!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=89475

Tytuł:
*

Pojazd:
o wreszcie ktos kto ma steeda mam prosby bo widze ze kumaci jestescie odnosi sie to do wisni andreo i zola gdybyscie mogli mi podac nr gg na priv . Siedzialem troche po stronach internetowych i znalazlem cos takiego o moim skucie . Wypowiadal sie posiadacz jego. zdjete 2 blokady z filtra i odczepiony zielony kabelek bez tych blokad wyciaga 85km/h mozliwe ze zielony kabel? mi sie wydaje ze rozowego nie mam aha i co do wagi to predzej chodzi o wzrost bo mam 183 i troche wystaje za skuter a waze 54 kilo ( spora niedowaga) takze sadze ze skuter powinien ciagnac bez blokad kolo 65-70licznikowego gdzies tak z 60 realnego . Zostawcie mi gg i doradzcie cos. od mojej wagi to chyba nie zalez a od wariatora hmmmm nie wiem jak on wyglada postaram sie go sprawdzic jutro bo tata wyjerzdza i bede mial pole manewru on nie lubi jak cos grzebie bo wie ze sie nie znam

Ten zipp mial od nowosci 3 przeglady ostatni na 2000 przebiegu nic nie wymieniane tzn pasek napedowy i zarowka... dokrecanie plastikow itp mial wpisane a teraz ja go dalem jakies 3 tyg temu wlasnie na czysczenie gaznika regulacje go wlanie oleju ( oryginalny castrola) mial moc poprawic troche no i pobawili sie troche nim bo jechal 55 max na blacie a teraz czasem dochodzilo do 65 nie wiem moze lekki wiatr ale i tak nigdy nie jechal tyle a od tygodnia jedzie max 48 nie wiem co z nim a podgorke spada nizej niz 35 a tak nigdy nie mial hmmm to ze obroty podkrecilem to chyba nie spowodowalo spadku mocy bo jechal lepjej przez kilka dni. Pozdro

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2010, 20:29 przez Cube, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
Cube, moje gg to 5778950

RS'ka na Full Sporcie Airsal 70cc Zapraszam!!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=89475

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
12768285 to moje gg

Romet Router Bassa Swap P/G

na razie tylko tyle ;/
-Stożek gąbkowy
-Większy filtr paliwa

Profil na PJ:
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Romet/727/82289

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2