SiemkaWięc może zacznę od początku o co chodzi
Motoryzacją interesuje się od małego, lecz gdzieś przez jakiś czas zeszło to na boczny tor i uprawiałem sport lecz od 1 klasy gimnazjum (3 lata temu) znowu motoryzacja zawitała na 1 miejscu. kiedy miałem 10 lat dostałem swój pierwszy własny pojazd był to quad 110ccm
Gdy byłem w 1 klasie gimby dostałem od rodziców pierwszy jedno ślad i od tego się zaczęło... Mógłbym się rozpisać aż na 3 strony ale nie o to tu chodzi a konkretnie przez 3 lata miałem kilka pojazdów (ok.5) i zawsze przy nich coś modziłem choć nie zawsze wyszło to na dobre ale człowiek uczy się na błędach.
Założyłem ten temat aby przedstawiać wam jak inny co dzieje się w moim garażu. Mam zamiar spróbować handlować skuterkami.
Co znajdziecie u mnie w temacie:Różne filmiki typu GoPro, będę przedstawiał wam co dzieje się u mnie w garażu, czym aktualnie się zajmuje i co z tego będzie czy kicha czy coś fajnego
Postanowiłem założyć ten temat bo po prostu lubię siedzieć i grzebać przy czymś w garażu a szczególnie malować i dzielić się tym z innymi
Mam nadzieje że temat będzie chociaż trochę ciekawy i będzie ktoś od czasu do czasu zaglądać
Dlaczego Stefciu Garage? W sumie sam nie wiem czemu, tak naprawdę mam na imię Sebastian ale znajomi mówią na mnie Stefan
A jakie mam aktualnie pojazdy??
-Bashan 200 (jest osobny temat)
-Piaggio zip 125 (jest osobny temat) lecz zipek długo u mnie już nie zagości ponieważ mam na niego kupca
Gdy sprzedam zipka będę chciał kupić swój pierwszy skuter na handel
A co aktualnie dzieje się u mnie w garażu?W sumie to nic bo garażu na razie nie mam. znaczy mam ale nie są to moje. Chodzi o to że 2 garaże są mojego taty a w tym momencie stawiam swój prywatny garaż
Lecz nie obijam się
Dzisiaj bawiłem się w geodete a mianowicie wyznaczałem miejsce na garaż by w tygodniu firma mogła zamontować garaż a na dodatek zrobiłem sobie kilka regałów do garażu. Praca idzie powoli lecz mam taką nadzieje że w przyszłym tygodniu firma którą wynająłem postawi garaż i wtedy się zacznie a mianowicie na najbliższy czas mam zamiar:
-Postawić garaż
-Urządzić garaż po swojemu
-Naprawić quada i w końcu nagrać jakiś filmik
Wieczorem jeszcze lecę do castoramy na zakupy
Mam nadziej że temat zaciekawi chociaż kilka osób
A oto fotki z dzisiaj:Tu w najbliższym czasie będzie stał garaż blaszany 3x5 może nie dużo ale na początek wystarczy Regały mojego własnego pomysłu Efekt końcowy