Dzisiaj jest 12 lut 2025, 23:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd: Audi A6 C5 2.8
Ale nie że całe tylko sprawdź czy nie są zapchane jak masz pompke podciśnieniową to też looknij czy nie jest przypchana jakimś syfem moze w baku jest syf i ci zapchał ten wylot paliwa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
obetne ta rurke z sitkiem :http://allegro.pl/rms-kranik-paliwa-gilera-piaggio-malaguti-i2925102837.html mam taką pompke tylko ze chinska :P

Zapraszam>>>>>>>>>>>]Jedyne takie w Polsce Cu$t0m zapraszam<3<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
matt667 pisze:
o zależy jakie obroty ma silnik, im niższe tym lepiej, jak nie będziesz mu dawał ciągle pełnej manetki tylko np 1/4 to możesz jechać i jechać, zależy to też od pogody

Zauważ, że im niższe obroty tym mniej wydajne jest chłodzenie :)

Ja osobiście boosterem w AC robiłem po 60-90km na raz bez jakichkolwiek oznak przegrzania :wink:

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 pisze:
matt667 pisze:
o zależy jakie obroty ma silnik, im niższe tym lepiej, jak nie będziesz mu dawał ciągle pełnej manetki tylko np 1/4 to możesz jechać i jechać, zależy to też od pogody

Zauważ, że im niższe obroty tym mniej wydajne jest chłodzenie :)

Ja osobiście boosterem w AC robiłem po 60-90km na raz bez jakichkolwiek oznak przegrzania :wink:

tu masz racje kolego, wszystko zależy od wszystkiego, ja u siebie mam zamontowany "chwytak powietrza" co w sumie dużo pomaga, jedni maja bardzo zabudowany cylinder i jest chłodzony tylko wiatrakiem za to inni mają w miare otwartą przestrzeń i jest chłodzony również powietrzem uzyskanym z prędkości (nie wiem jak to napisać, ale chyba wiadomo o co chodzi).

--->>>>Gołe baby :D <<<<---

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
matt667, chodzi ci o ten plasik na cylindrze który nie którzy sciagaja ? :mrgreen: jesli tak to jestes w błedzie ze polepysz chłodzenie :) bez tego plastiku na cylindrze niema obiegu powietrza ktore dmucha wentylator :) , Polecam dac wiekszy wentylator i chwytak założyć i oczywiście plastiki od chłodzenia mieć szczelne :) noi nie piłować go jak jest bardzo gorąco

Zapraszam>>>>>>>>>>>]Jedyne takie w Polsce Cu$t0m zapraszam<3<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2