Dzisiaj jest 21 lut 2025, 0:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
zdjęcia modułu są na 1 stronie, jakbyś nie zauważył

no akurat Ci się cośpierwszy raz udało ;) Bądź z siebie dumny a co do tematu to czekam az mi znajomy odpisze co częściami handluje.

http://www.polskajazda.pl/Profil,Italje ... ster/54034

Obrazek

"Twoja racja mój spokój"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pierwszy raz ? Ty tego wgl nie przeżyjesz, bo niby z czym do ludzi ? - Wcale nie jestem dumny, bo nie ma z czego, Ty pewnie byś był , no ale cóż .

Zresztą , co do Twojego podpisu : "Twoja racja mój spokój"
Sądzę tak samo, więc sobie myśl co tam chcesz. ja już nie mam zamiaru robić OT i to nie dla tego że czuję się gorszy czy coś. Po prostu to nie jest miejsce na takie rzeczy, chłopak założył temat żeby mu pomóc, więc od tej pory piszę tylko na temat, chyba że mnie nieźle sprowokujesz,

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
Zresztą , co do Twojego podpisu : "Twoja racja mój spokój"
Sądzę tak samo, więc sobie myśl co tam chcesz. ja już nie mam zamiaru robić OT i to nie dla tego że czuję się gorszy czy coś. Po prostu to nie jest miejsce na takie rzeczy, chłopak założył temat żeby mu pomóc, więc od tej pory piszę tylko na temat, chyba że mnie nieźle sprowokujesz,

Taaaa a gdzie twoje stanowcze zdanie to nie jest moduł tylko coś innego . Co ? Łyso teraz bo byłeś zaparty jak osioł choć Ci tłumaczyłem ale jakoś nie zrozumiałeś . To napiszę do ciebie ostatni raz tak tylko działa blokada na module , że z górki 55 jak i pod górke 55 . Nic innego ale jak widać chciałeś przykozaczyć jaki to super ekstra jesteś ale coś nie pykło .

kolo założył temat bo chciał usłyszeć dobrą odowiedź a problem tkwi w tym iż ty na siłe wymyślałeś co to nie może być , gdy ja zadałem proste pytanie czy z górki i pod leci tyle samo i okazało się, że tak i od tamtego momentu byłeś oburzony .

Obrazek

"Twoja racja mój spokój"

Tytuł:
*

Pojazd:
Obrazek

Obrazek

Sorry za jakoś ale robione tel.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kostka nie blokuje(jest odblokowana, ma 5 pinów), także możliwe że to ten moduł, ale nic na 100%, najlepiej pożycz od kolegi może któryś ma taki moduł odblokowany i sprawdź , wtedy będziesz miał pewność .
zresztą wiesz, jak dla mnie możesz się jarka posłuchać , bo nie mówię że nie ma racji, tylko on sobie tak wmawia, ja tylko pisałem o tym jakie blokady możesz mieć, więc wiesz. Sprawdź moduł, jeśli to nie on to się pomyśli dalej .

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Napisze ci jescze raz tak ylko działa blokada na module .I dla tego byłem pewien od poczatku tego tematu .

posprawdzaj może czy nie wychodzą gdzieśjakieś luźne kabelki od modułu czy w okół jego tzn przy instalacji

bo tu na tych 2 fotach nic nie widac podejrzanego

Obrazek

"Twoja racja mój spokój"

Ostatnio zmieniony 02 paź 2010, 6:36 przez jarek337, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale właśnie pisał że w oplocie jest wszystko ok, czyli zostaje ten moduł tylko. Niech się postara o odblokowany i wtedy dalej będziemy się zastanawiać.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3