Dzisiaj jest 13 sie 2025, 21:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema mam problem z gaznikiem dellorto , po pierwsze nie moge za cholere go wyregulowac probowalem wszystkiego krecilem powietrze wszystkie strony a on dalej niechce wejsc dobrze na obroty ;/ Dodam ze nie mam w ogóle ssania dziurka jest cała pusta (moze lapac lewe powietrze przez nia?) I teraz moje pytanko jak zaślepie dziurke z ssaniem to ono jest wtedy tak jakby włączone ciągle??

Filtr jest seryjny wyczyszczony nic nie przepuszcza bez filtra nic sie nie wkręca od razu go muli . Na gazniku chinskim mikuni idzie jak zły cały czas no ale chce dellorto bo na tamtym nie trzyma obrotów . Iglicą tez sie bawilem nic nie daje na samej górze była na dole na srodku nic sie nie zmienia . Tylko to ssanie mnie ciągle gnębi jest ręczne oczywiscie.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Last Chance
Awatar użytkownika

Pojazd:
marczyk991 pisze:
I teraz moje pytanko jak zaślepie dziurke z ssaniem to ono jest wtedy tak jakby włączone ciągle??
jeżeli zaślepisz czymś tam i to coś dostaje do samego denka w gaźniku tam co idzie ssanie to ono jest wyłaczone natomiast jak podciągniesz to do góry to wtedy włączone zrozumiałeś mnie?

Sprzedam dużo częsci silnikowych do Yamahy Bws,naprawdę tanio! Sprzątanie garażu.
Malossi sport 70cc 50zł do szlifu!
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=171672
Gg. 8308088

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
moze to wplywac na zła prace silnika jak tam nic nie mam?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
starkbws, dzięki no kurde nie pomyślałem o tym zawsze sie zastanawialem na recznym ssaniem jak to dziala to wystarczy ze wlozo ten moj zaworek tam do końca i bedzie gicik dziękowaide to zrobic i zdam relacja oraz filmik jak chodzi . No bo teraz musi dobrze chodzic gaznik by byl zepsuty?

Edit: Tak jak myslalem jest super :D wyregulowany na cacy trzyma obroty jest git na początku wzialem ten zaworek i go tam wsadzilem do konca odpalam jest ok jade sie karnac przejechalem 1km i wpadlem w duza dziure nagle koniec ja mu do konca a on pyr pyr pyr niechce jechac dobra sciaglem filtr calkiem dostalo takiego buta wracam na chate i ten zaworek chyba podszedl lekko do góry . No wiec biore wkręta dosyc dlugiego w ten plasticzek od ssania go wkrecilem on przycisnal zaworek do końca i jest ok . Oczywscie jezdze z filtrem jest wyregulowany . Ciekawe jak bedzie ze spalaniem

Ostatnio zmieniony 11 sie 2010, 16:41 przez marczyk991, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Last Chance
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak może wpływać bo dostaje o wiele za dużo powietrza?wegług mnie wpływa to na zła prace silnika

Sprzedam dużo częsci silnikowych do Yamahy Bws,naprawdę tanio! Sprzątanie garażu.
Malossi sport 70cc 50zł do szlifu!
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=171672
Gg. 8308088

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]