Dzisiaj jest 28 sty 2026, 15:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
^DawiD^, Wątpię, że specjalnie :D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak zapomniec o byłej ? ;>

Benelli 49x 70cc... Evo.
Malowanie, tuning, serwis

Tytuł:
**

Pojazd:
HeRsYs, Banał, zabrać się za inną ;p Wiem tak się mówi, a w praktyce ciężej, ale postaraj się to i efekt będzie.

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki Bandit 600
Revo pisze:
Daniu, napisz do niej : Napewno Nie zgodzisz się spotkać jutro o tej i o tej tu i tu .

Te ''nie'' w tym zdaniu ma kluczowe znaczenie

kocham używać tych psychologicznych tekstów <3 Nie tylko w stosunku do dziewczyn... Można tym wymusić na wielu ludziach reakcje pozornie odwrotną do oczekiwanej względem użytego tekstu <3

Na pewno nie założysz się ze mną o te marne 50zł o to, że Polacy nie wyjdą z grupy podczas Euro2012...

Symulujesz na kimś, poczucie tego że ktoś musi zrobić coś na przekór Tobie (nie założysz się) i dajesz nadzieje na szansę spełnienia celu (nie wyjdą z grupy.).
To takie silne działanie na podświadomość człowieka, która nie rozumie słowa nie. już kiedyś to komuś tutaj przytoczylem

NIE myśl o NIEBIESKIM.

Nie musicie mi tu się szczerze przyznawać, bo pewnie udało wam się nie myśleć o niebieskim :mrgreen:

Ps. Wytłumaczenie jest proste, czytając/słysząc "nie myśl o niebieskim" podświadomie w umyśle lokalizujemy dane słowo, rzecz lub czynność by nasza podświadomość wiedziała o czym nie myśleć. Jednak gdy już to zlokalizujemy w naszej główce, nie będziemy potrafili się tego pozbyć :) Kiedyś słuchałem wykładu z jednej z uczelni, gdzie ktoś posłużył się przykładem handlarza z salonu grupy Vag. Do tego salonu przychodziło wielu kasiastych klientów. Gość na początku zachwalał Audi żeby je wszyscy kupowali (na Audicach był większy zysk), mimo to mało osób decydowało się na cztery kółka spod znaku czterech kółek. pewnego dnia obmyślił inną strategię, najpierw pokazywał ludziom Volkswageny, później Audice, wracał z powrotem do Volkswagenow i mówił "No ale proszę nie myśleć o tym że Volkswageny mają dużo niższy prestiż niż Audi, że nie są tak dobre i szanowane jak VW bo to wcale nie jest tak." Od tamtej pory zaczęło Się sprzedawać więcej Audic. technika podwójnego zaprzeczenia z tzw. kotwiczeniem.

Zapraszam na mój MotoBlog!
JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Marcin194, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 pisze:
NIE myśl o NIEBIESKIM.

Haha przypomniała mi się ,,Alchemia uwodzenia.pdf'' :D polecam fajna książka :D Do przeczytania w pare godzinek !

Cytuj:
ps. Wytłumaczenie jest proste, czytając/słysząc "nie myśl o niebieskim" podświadomie w umyśle lokalizujemy dane słowo, rzecz lub czynność by nasza podświadomość wiedziała o czym nie myśleć. Jednak gdy już to zlokalizujemy w naszej główce, nie będziemy potrafili się tego pozbyć Kiedyś słuchałem wykładu z jednej z uczelni, gdzie ktoś posłużył się przykładem handlarza z salonu grupy Vag. Do tego salonu przychodziło wielu kasiastych klientów. Gość na początku zachwalał Audi żeby je wszyscy kupowali (na Audicach był większy zysk), mimo to mało osób decydowało się na cztery kółka spod znaku czterech kółek. pewnego dnia obmyślił inną strategię, najpierw pokazywał ludziom Volkswageny, później Audice, wracał z powrotem do Volkswagenow i mówił "No ale proszę nie myśleć o tym że Volkswageny mają dużo niższy prestiż niż Audi, że nie są tak dobre i szanowane jak VW bo to wcale nie jest tak." Od tamtej pory zaczęło Się sprzedawać więcej Audic. technika podwójnego zaprzeczenia z tzw. kotwiczeniem.

Czyli to o audi to już czysty NLP :D

Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 lip 2012, 18:44 przez Revo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Ogólnie też często tego używam, taki typ podpuszczenia ;D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
"ja cie nie podpuszczam, ale ... " :mrgreen:

Tytuł:
**

Pojazd:
Bihon, Dokładnie ;D

dawid137137 wystawił swojego golfa vr6 w wasze maszyny :D

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Revo pisze:
Marcin194 pisze:
NIE myśl o NIEBIESKIM.

Haha przypomniała mi się ,,Alchemia uwodzenia.pdf'' :D polecam fajna książka :D Do przeczytania w pare godzinek !

Cytuj:
ps. Wytłumaczenie jest proste, czytając/słysząc "nie myśl o niebieskim" podświadomie w umyśle lokalizujemy dane słowo, rzecz lub czynność by nasza podświadomość wiedziała o czym nie myśleć. Jednak gdy już to zlokalizujemy w naszej główce, nie będziemy potrafili się tego pozbyć Kiedyś słuchałem wykładu z jednej z uczelni, gdzie ktoś posłużył się przykładem handlarza z salonu grupy Vag. Do tego salonu przychodziło wielu kasiastych klientów. Gość na początku zachwalał Audi żeby je wszyscy kupowali (na Audicach był większy zysk), mimo to mało osób decydowało się na cztery kółka spod znaku czterech kółek. pewnego dnia obmyślił inną strategię, najpierw pokazywał ludziom Volkswageny, później Audice, wracał z powrotem do Volkswagenow i mówił "No ale proszę nie myśleć o tym że Volkswageny mają dużo niższy prestiż niż Audi, że nie są tak dobre i szanowane jak VW bo to wcale nie jest tak." Od tamtej pory zaczęło Się sprzedawać więcej Audic. technika podwójnego zaprzeczenia z tzw. kotwiczeniem.

Czyli to o audi to już czysty NLP :D
Alchemie pisali absolwenci psychologii :) Revo, Nlp czy nie , działa. Dobry motyw powstaje gdy panna powie Ci że myśli o Tobie a Ty odpowiedź "Nie myśl o mnie, nie jestem na tyle interesujący by o mnie myśleć" spróbujcie i patrzcie co sie dzieje.

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:
Michaś, nie każdy na forum operuje magią, zwłaszcza tajemniczym zaklęciem "Tatodaaaaaaaajpiniędze"

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
NLP i NLS dobra rzecz jak ktoś umie z tego korzystać .

Ja już sam nie wiem czego chce, strasznie jestem dalej zagmatwany w byłej , w nocy *** dostaje , a wiem że ona już ma innego :/ .

Spróbuję z inną ale czuje że i ona i ja się rozczarujemy.

Każdy to każdy. Nie ma wyjątków. Nie przeklinaj! - Pat!

Sory Pat coś wrypało mi się że to nocne mary .

Obrazek

Ostatnio zmieniony 20 lip 2012, 10:54 przez Revo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Revo, Call me master :twisted:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
**

Pojazd:
Pamiętacie co mówiłem o tamtej dziewczynie, że narobiła nadziei i olała ?:D Chodzi o to, że na fejsie pisałem z kumpla siostrą o tym, że kumpel z nią gadał, że ja z nim do niej na tydzień mamy przyjechać. I ona taka zazdrość i foch. o.O

O a teraz "nie wiem czy to jest sens się spotykać, ktoś mi coś o Tobie powiedział i to mi wystarczy" :D Niech się buja ;)

Ostatnio zmieniony 21 lip 2012, 20:45 przez DaniuMMz, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
DaniuMMz pisze:
Pamiętacie co mówiłem o tamtej dziewczynie, że narobiła nadziei i olała ?:D Chodzi o to, że na fejsie pisałem z kumpla siostrą o tym, że kumpel z nią gadał, że ja z nim do niej na tydzień mamy przyjechać. I ona taka zazdrość i foch. o.O

Musiałem to 2x przeczytać, bo nie ogarnąłem o co chodzi :shock:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, ja przeczytałem 3 razy i dalej nie wiem dokładnie o co chodzi :?

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
WaluS96, chyba o to, że DaniuMMz gadał z siostrą swojego kolegi, że on (DaniuMMz) i kolega(brat siostry, z którą pisał) mają do niej jechać na jakiś czas.
I dziewczyna, która zawróciła naszemu forumowemu koledze w głowie, później olewając go - była zazdrosna :mrgreen:

Czyli krótko mówiąc - zazdrosna jest o siostrę kolegi :cool:

Taka jest moja interpretacja :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, ja też to tak zrozumiałem i to chyba jest dobra interpretacja tej wypowiedzi:)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, Ojj Daniu :D trzeba czesciej na jezyk polski uczeszczac :wink:
Tak samo zrozumialem jak koledzy wyzej ... :)

DaniuMMz, Olej ... :D znajdz sb inna :D

Tytuł:
**

Pojazd:
Grzechu123, To dobrze zrozumieliśta :D Olałem już ;p
Bo tam "niej" to chodzi o kumpla siorę, a "ona" to ta co olałem.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

DaniuMMz, Nie warto. Nawet nie wiesz ile intryg potrafi wymyśleć panna, żeby:

- dopiec innej, za którą nie przepada (znam takie trzy super przyjaciółki, gdzie dwie ciągle psują jednej humor w stylu "a widziałam jak Twoj chłopak obściskiwał się z jakąś lalunią")
- sprawdzić czy jakiś chłopak dalej ma nadzieje względem niej... ("powiem jej tak, ona na pewno mu przekaże bo nie utrzyma jęzora za zębami") - kobiety naprawde znają dobrze naturę swojej płci i lubią ją wykorzystywać :wink:

JUST RIDE
Romet
Custom-Klik
Witamina
Witamina B6

Nex pisze:

Tytuł:
**

Pojazd:
Marcin194, No ja wiem, że nie warto.

A co tam u was?:D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630 ... 1019  Następna