Dzisiaj jest 11 lis 2025, 6:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 792, 793, 794, 795, 796, 797, 798 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
Grabek, Widziałeś to czy kolega lub kuzyn ściemnia?
bartos212, Nie przesadzasz?
MIMIK, Średnia

Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 20:37 przez MaG1K, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Widzialem to, ludzi jeszcze popytam czy jeszcze filmik mają bo nagrywaliśmy ;p

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, po prostu sie o nią martwię. Wiesz wole aby moja dziewczyna nie chodziła po osiedlu gdzie policja jeździ cały dzień, najgorsze osiedle w mieście.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, wstawilbym zdj klas wojskowych od nas ale lepiej nie :lol: Ale mialem zonka jak zobaczyłem kilka sztuk bez munduru a potem w mundurze. :lol:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Jak jej nie przekonasz- trudno. Ważne, że próbowałeś.
TZRfan, ten cytat: "rób co chcesz,to Ty będziesz potem żałować" pasuje idealnie. Niech idzie ale zobaczysz daje że przechodzi max do końca pierwszego półrocza (jak wytrzyma tak długo jeżeli mówisz , że w tej szkole jest aż tak źle) i się przepisze :)

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, Nom rozumiem, po prostu czasami niektórzy są za bardzo przeczuleni...
Grabek, Wiesz po prostu ciężko w to uwierzyć trochę...Filmik, haha dobre! Jaki najlepszy czas był? xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, no jestem przeczulony, nie zmienię tego niestety...
Kolejny problem to wakacje. Ja mam prace w wakacje więc nie mam czasu żeby gdzieś jechać na wakacje. Moja sobie ubzdurała że z koleżankami pojedzie na obóz do Bułgarii na 2 tygodnie !! Wiadomo jak jest na takich obozach. Kij z tym ale ona ma słabą głowę i lubi pić a potem nie wie co robi... już słyszałem o jej kilku wybrykach po większej ilości alkoholu i nie byłem zadowolony. Obozy to wiadomo inni chłopcy liczący na co nieco. Nie będę miał nad nią kontroli więc nawet jak coś zrobi to nic bym nie wiedział. Wiem kolejne moje zbytnie przejmowanie się. Dziś rozmawiałem z kumplami i żaden z nich by nie puścił swojej na cos takiego, co innego jak by z rodzicami jechali. Jeden kumpel raz swojej pozwolił na takie coś jechać swojej(siostrze mojej dziewczyny) to było za dużo % i babka się lizała nie wiadomo z kim.

Wkurzają mnie czasem jej zachowania bo chyba jej się zapomina że jest ze mną i czuje się zbyt swobodnie.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, to że z tb jest nie znaczy, że nie może mieć własnego życia, zaufania troche ;)
MaG1K, na czas nie mierzyliśmy ;p

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Grabek, A ile osób uczestniczyło a ile na widowni?
W słoneczko też tam grają? :shock:

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
A ja dajee sobie na razie spokój z tymi dziewczynami ... Za bardzoo się zaangażowałem w to wszystko a wyszła dupaaa jak zwykle . :/

Tanio Porting !!!

Tytuł:
**

Pojazd:
RoxEvo77, Ja teraz nawet nie zwracam uwagi tylko się uczę, bo dostałem szansę i nie spieprzę jej! :twisted:

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Czegoo się uczysz ? ^^ Wtajemnicz naas MaG1K :D

Tanio Porting !!!

Tytuł:
**

Pojazd:
RoxEvo77, A tam, tylko wyższy poziom matmy niż jest normalnie...
Tylko te niektóre tematy są tak poje...Ale miałem jeden dzień na nauczenie się jak obliczyć taką strukturę to się udało mi to jako tako wkuć to zapadła decyzja że mogę podołać :mrgreen:

A co zrypałeś, bo pisałeś. Opisz sytuację :wink:

Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 22:14 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Popisałem dziś trochę z tą panną no ale juz jakoś gorzej .." No i ona wiesz co takie codzienne pisanie jest trochę bezsensu no bo to chyba nie wyjdzie bo wiesz że jak narazie nie chce chłopaka , sorki że tak napisalam ale chciałam żeby było wszystko jasne :)" No a ja co miałem napisać ... Napisałem że " no jak tak sądzisz że nic nie wyjdzie to okej .. no to Hejka " :/ Tooo :/

Tanio Porting !!!

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212 jak będzie miala zrobic to to zrobi i jej nie dopilnujesz,pójdzie na byle ognisko,napije sie i tyle.Zbyt poważnie to chyba traktujesz,skoro o tym wiesz to niestety musisz sie z tym liczyc :<

Tytuł:
**

Pojazd:
TZRfan pisze:
bartos212 jak będzie miala zrobic to to zrobi i jej nie dopilnujesz,pójdzie na byle ognisko,napije sie i tyle.Zbyt poważnie to chyba traktujesz,skoro o tym wiesz to niestety musisz sie z tym liczyc :<

"Jak suka nie da to pies nie weźmie!"

RoxEvo77, A tam pieprzenie, na próbę cię wystawiła a ty tak łatwo się poddałeś.
Przyjaźń się z nią i samo już pójdzie dalej tylko nie naciskaj powolutku aż do skutku!

Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 22:45 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moja dzisiaj (no w sumie jeszcze nie moja) mi wyjechała że mam na wszystko wyje*ane , na nią na szkołę i na wszystko ... wyżaliła mi się że jestem jakiś oziębły i nie interesuje się nią i ona wszystko musi inicjować :D więc być neutralnym działa :D jestem zadowolony z tego że tak się poczuła :) w ogóle wyjaśniliśmy sobie kilka spraw i jest o wiele lepiej :D mam nadzieje że coś z tego wyjdzie , ona nawet o mnie już rozmawiała ze Swoją matką ... no zobaczymy może wypali :D

bartos212, no jeżeli ją na tyle znasz i wiesz że po alko może zrobić coś głupiego to totalna lipa , bo raczej jej nie zabronisz tam jechać (tzn nie posłucha Cię)bo ważniejsze dla niej będzie spędzenie miło czasu - tym bardziej że Ty będziesz pracował i nie będziesz miał dla niej wystarczająco czasu :D oczywiście ona nie myśli pewnie o tym co tam się może stać po alko :D

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 22:49 przez aragon, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
MaG1K A taam łatwo mówić gorzej zrobić . Skoro mi napisała że nie ma sensu codziennie pisać i że nie chce narazie chłopaka to raczej jest to jednoznaczne no i co ? bede do niej pisał i bedzie mi odpisywała z przymusu : aha ok . nom. Po co to ?

Niby miałbym do niej pisać ? taak i bym wyszedł na jakiegoś idiotę nachalnego .. Może zrozumie że źle zrobiła i sama się odezwię . Tylko po co tyle czasu mi dawała nadzieje pisała ze mną spotkaliśmy się i było okej , a ja zacząłem temat o związkach i zapytałem jej ile czasu świrowała z byłym chłopakiem a ona dlaczego pytam a ja że chciałem wiedzieć ile czasu sie trzeba o nią starać , ogólnie to tak humorystycznie rozmawialiśmy . A ona chyba zrozumiała że ja tam coś do niej kręcę i napisała mi żeby było wszystko jasne . :/

Tanio Porting !!!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tematy o dawnych związkach i byłym chłopaku omija sie szerokim łukiem

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
RoxEvo77, Tak jak Grabek napisał nie rozmawia się o byłych partnerach.
Po 2 zrypałeś schemat, "ile czasu trzeba się o ciebie starać?" no nie powiesz że to trochę śmiesznie i desperacko brzmi...
Jeśli ci zależy to się zaprzyjaźnij i nie pisz codziennie tylko co jakiś czas, powolutku aż do skutku! Tylko też uważaj byś się nie stał jej kolegą tylko...
Jak na moje przestraszyła się bo trochę zrypałeś... :roll:

Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 23:05 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 792, 793, 794, 795, 796, 797, 798 ... 1019  Następna