Dzisiaj jest 11 lis 2025, 1:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 793, 794, 795, 796, 797, 798, 799 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
RoxEvo77, z tym staraniem się o nią przesadziłeś ... jeżeli laska sama nie zacznie tematu byłych chłopaków jak i związku nie zaczynaj go bo to nie są tematy do rozmowy z nowo poznaną laską ... Ona musi wyczuć Cię , tak jak ja piszę z taką jedną to sama zaczyna temat o związku pomiędzy nami (tzn myśli o tym) ale sam jej napisałem że na wszystko przyjdzie czas i musimy się bardzo dobrze poznać żeby nie było rozczarowań :D
nie rozumiem związków - ludzie znają się tam dwa tygodnie i są w związku , nic o sobie praktycznie nie wiedzą a po miesiącu koniec bo rozczarowanie :D

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
aragon pisze:
...nie rozumiem związków - ludzie znają się tam dwa tygodnie i są w związku , nic o sobie praktycznie nie wiedzą a po miesiącu koniec bo rozczarowanie :D

Ehh...
No ale na szczęście człowiek się uczy na błędach :lol:

EDIT

Pytanie do was mam...
Czy przez to że wolę Polkę od Angielki z wielu powodów a zwłaszcza ze względu że luźniej mi się rozmawia po Polsku. Ograniczam się?

Próbować, próbowałem...

Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 23:13 przez MaG1K, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
aragon pisze:
nie rozumiem związków - ludzie znają się tam dwa tygodnie i są w związku , nic o sobie praktycznie nie wiedzą a po miesiącu koniec bo rozczarowanie :D

Ja to osobiście bym tak nie mógł :) Z koleżanką (coś sie rozwija :) ) gadam i piszę od końca stycznia, zamierzam wyrwać ją na jakieś spacery w najbliższym czasie... pierwsze z racji niskich temperatur ale i nieśmiałości (z obu stron :d )

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, niby tak ,ale jakoś dla mnie to jest jasne że jak mi zależy na jakieś dziewczynie i chce z nią być na dłuższy czas (nie wiem co się stanie za jakiś czas) ale na pewno na więcej niż miesiąc :D to musimy się poznać :)

RoxEvo77, Speszyłeś dziewczynę , nie czytałem wszystkiego ale domyślam się że nie dawno rozstała się z chłopakiem a Ty odrazu atakujesz i zaczynasz rozmowę o związku ... Trzeba dać jej trochę czasu , nie które potrzebują miesiąc , nie które więcej czasu :D

Ta z którą piszę potrzebowała prawie dwa miesiące czasu , zacząłem z nią pisać właśnie jakieś 2-3tygodnie po rozstaniu :D mówię zajebiście coś z tego odrazu będzie :D ale tak po kilku tygodniach pisania , chciałem spotkania kilka razy się wykręcała i była jakaś oschła . Więc olałem sprawę :D widzieliśmy się kilka razy na mieście (mineliśmy się cześć , cześć) była na dniach otwartych w mojej szkole i zonk sama zaczeła pisać (jakieś 2-3 miesiące po rozstaniu z byłym) sama mi napisała że mnie przeprasza za tamten czas kiedy ja do niej pisałem , że miała doła po byłym itp i że chce nadrobić to :D teraz piszemy całymi dniami (co najważniejsze nigdy nie brakuje nam tematów - zangażowanie z obu stron jest potrzebne) , sama piszę i ogólnie jest okej :) po świętach spotkanie :D

Obrazek

Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 23:18 przez aragon, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
aragon, Próbować próbowałem...
Dziwnie się po prostu czuję gdy widzę że każdy znajomy kogoś ma, czy to na chwilę czy na dłużej...

W tym samym wieku? No to graty!
Tylko za długie zwlekanie też czasami działa zbyt ciulowo, ja właśnie mam problem czasami wyczuć moment ale udaje mi się załagodzić sytuację.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, dwa lata młodsza , ale wydaje się być ogarnięta jak nie jedna 18-19latka :)
zobaczymy jak to będzie :)

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Siema chłopaki! :) dawno tutaj u was nie pisałem:P jakos ostatnio chyba wlutym w walentynki ;P mam problem poradzilem sie was i dałem wtedy tej dziewczynie bukiecik z róz wiecie przytulila mnie i wogole . ale dobra. przejdzmy do rzeczy. piszemy juz od jaks 2 -3 miesiecy codzienie kilka godzin jesli ja nie rozpoczne to znowu ona zacznie do mnie pisać i jakos ta rozmowa się kręci dziewczyna sie przedemna otwiera ufa mi i jest zemna szczera tak samo jak i ja z nia:) z tego co wiem to nie była jeszcze w zadnym powazniejszym zwiazku . Myślicie ze mam jakies szanse?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia SR50
Masz, a dlaczego nie? Zresztą spróbowałeś piszecie i wgl, układa sie, więc czemu masz nie mieć ;)

Majne Sendełe :D sr-sprzedana-obecnie-derbi-senda-t259795-1180.html

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
aragon Właśniee nie ona z tym "byłym" była do połowy października , wiec już sporo czasu minęło . I to nie tak że ja zacząłem o związkach tylko ona jakaś gadka o nich o różnych znajomych co są w związkach właśnie ..

Tanio Porting !!!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kawasaki ER5/Honda CBR
kamil97, No pewnie, że masz szanse. Działaj! Jakby za Tobą nie przepadała to by pierwsza nie pisała :P

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
oj panowie panowie kazda panna na poczatku wydaje sie ogarnieta, a pozory zawsze moga mylic ;p sam sie tak kiedys przejechalem ale coz tu nie o mnie ;p

jak juz tu poprzednicy pisali, o przeszlosci (bylych partnerach) sie nie rozmawia, no chyba ze juz dluzej sie znacie i sama zacznie temat,ale tez trzeba go unikac zawsze, bo moze pozniej porownywac.

kamil97, szanse zawsze masz,ale wszystko zalezy od tego jak to rozegrasz, bez pospiechu i spokojnie,badz stanowczy ale nie do przesady.

Radeck14, pozbadz sie troche tej niesmialosci a bedzie ci prosciej dalej znia czy nawet z inna.

RoxEvo77, bylo uniknac tematu to bys nie wpadl w jej gierke,

aragon, ale z dystansem podchodz do niej bo pozory myla :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, Oczywiście że podchodzę z pewnym dystansem :D nie napalam się na nią , wyjdzie to wyjdzie a nie to trudno ;)

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
aragon, dobre nastawienie ;p badz ostrozny :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Crazy, Masz zajebistą CBRkę! :twisted:

aragon, I dobrze :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to panowie mam przypał... nie lubie niespodzianek tego typu że teściowa wpadnie do domu półtorej godziny wcześniej. :(

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, Przyłapani czy...?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, w sumie miała do 19 dzis mieć zmianę a tu o 17:30 wbiła nam do pokoju. Było tylko buzi buzi ale wiesz dziewczyna leżała na mnie. Niby nic ale głupio to wyglądało a że moja dziewczyna ma dopiero 16 lat to teściowa krytycznie patrzy na takie zachowania. Nie spodziewała się tego, jest dość religijną osobą więc się jej to nie spodobało. Przypał straszny...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
bartos212, no to ładnie :P szczerze to aby do pełnoletności (młodszej) panny a potem już lajt :)

Nawet w przypadku różnicy wieku :) Jak chłopak pełnoletni a lala nie to ludziom sie to dziwne wydaje... ale jak już oboje są pełnoletni to już normalka :d

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 20:58 przez Radeck14, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Zerwala ze mną dziewczyna pare dni temu. Nie dam rady do niej pisać bo mnie po usuwała ze znajomych itp, a nie zadzwonie bo jestem za granicą. Przylatuje dopiero w niedziele
Poszło przez kolege, gadałem z nim o czymś dość prywatnym a on potem to powiedział jej przy ludziach. Ona powiedziała że ją upokożyłem itp . Pisałem do niego i mówi ze nikt oprócz jej i jednego kolesia tego nie słyszał, przeprosił ją itp. Ona się nie odzywa kazała wy, nie dzwonić nie pisać i nie przyjeźdzać do niej

Mam do niej jechać w pon, albo dzwonić czy jak ?

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Radeck14, głupio wyszło. Niby nic nie robiliśmy ale głupio to wyglądało i kurcze matka ją zjebała że co ona robi w tym wieku, że co sobie wyobraża i ma teraz panna lipe. Powiedziała mi dziewczyna że musimy chwile sobie przerwy zrobić w sensie spotkań.
Co myślicie nad odwiedzeniem teściowej za kilka dni i przeproszeniu jej ? Jakieś kwiaty czy cos

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 793, 794, 795, 796, 797, 798, 799 ... 1019  Następna