Dzisiaj jest 10 lis 2025, 21:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
krystek023, w tym też problem ,że w kościele się spotkaliśmy pare razy :D .

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
hehehe :D Replica, to weź po prostu zaczep i zapytaj... hmm... czy czasem jej już gdzieś nie widziałeś :D i czy możesz z nią iść xd albo nie wiem no, o byle co :D

ostry-jezdziec pisze:
Doni a nie zastanawiales sie zeby poprostu strzelic przy niej z tlumika?odrazu by zwróciła uwage na ciebie.Wtedy byś pokazal co umiesz i była w szoku.I wtedy jest twoja

F*ck yeeahh !

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
krystek023, Łatwo powiedzieć. Też wiem ,że o byle co .

Tytuł:
*

Pojazd:
Mrugnij i przejdź się z nia gdzieś :) Powiedzcie mi jak zaczynać konwesrację ? Bo co tam codziennie to jest lipa staszna. Jak wy to zaczynacie? :D

Mieloch się pogarsza ..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
RoxRacingS6, Laska z którą piszę jakiś czas rano jak wstaje piszę mi Dzień dobry :* noi czy się wyspała co dziś robi i rozwijamy tematy :D

EJ dziś mam się spotkać (I spotkanie) i nie wiem jak to będzie . Śniegu od cholery i co zaproponować ? Spacer ? po za tym są jeszcze święta więc...

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2013, 11:52 przez aragon, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, jak dysponujesz prawem jazdy i samochodem to zabierz ją na spacer w jakieś ciekawe miejsce w twojej okolicy, może są jakieś fajne ruiny zamku albo nie wiem co kolwiek.

Ja za to jestem zadziwiony, bo od jakiegoś czasu piszę prawie codziennie z koleżanką z klasy przy czym jeszcze z pół roku temu relacje były tylko "cześć" i tyle. Jestem dobrej myśli gdyż gada nam się naprawdę dobrze(rozmowy zaczynane od pytania o jakąś pierdołę a trwające np. 3 godziny), a ona od dobrego pół roku jest wolna.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, Już nie aktualne , spotkanie przełożyliśmy na jakiś cieplejszy dzień bez śniegu (jest około 30-40cm śniegu :O) no właśnie nie posiadam prawka i lipa :/ jak zrobi się troszkę cieplej to mamy zamiar się gdzieś przejść w ciekawe miejsce tylko żeby była pogoda :)
Jeżeli dobrze wam się rozmawia na żywo jak i sms/face to jest dobrze :) ja z tą laską pisze już jakiś czas i pisze nam się super :D Jeżeli ta Twoja koleżanka jest zangażowana w to jakoś bardziej to może wam się uda , w ogóle jak jest godna uwagi :)

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, na razie to jest bardzo początkową faza, że tak powiem i po prostu wychodzę z założenia że nawet jak nic z tego nie będzie to fajnie mieć jakąs bliższą koleżankę, w teorii znamy się jakieś 2,5 roku tzn. od początku liceum, piszę w teorii bo przez jakieś dwa lata jak pisałem to nasz kontakt był znikomy.
Co do tego czy godna uwagi to sądząc po jej zachowaniu czy też tym jakie ma poglądu na pewne sprawy wydaje mi się że tak,
Pogoda jest okropna niestety tak to bym do niej podjechał i poszi byśmy moze na jakiś spacer czy coś ale kurde śnieg sypie więc lekka lipa...

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, No właśnie przez tą głupią pogodę nici ze spotkania bo lipa w taką pogodę iść z panną na spacer :D

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Siemano chłopaki:D kilka dni temu pisalem że pisze z pewna dziewczyna od jakis 3 miesiecy . ostatnio pisalem z nia i byłem u kumpla . wyszlem do ubikacji a tel zostawilem w pokoju wracam a tutaj widze w wysłanych smsach "może byśmy się umówili?:)" kumple napisali do niej. ona na to że ją zatkalo przyszlem zobaczylem i pomyslalem dobra jak juz napisali to zobacze co odpisze bo potem i tak napisze ze to oni pisali więc dobra nie odpisywala wieć napisali dam ci czas żebyś to przemyślala . minelo jakies 15 min poszedl kolejny sms "dobra nie było pytania" nastepnie ona na to "nie oto chodzi traktuje cię jako kolege i chciala bym zeby tak zostalo" . myslicie ze ma to dalej jakis sens ? pomyslalem ze to zleje i nie bede do niej pisal ale to ona czesto napisze i nie potrafie tak zakonczyc tej znajomosci . co o tym myślicie?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamil97, jak jest tego warta to pisz z nią tak normalnie jak z koleżanką może samo coś zaiskrzy.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kawasaki ER5/Honda CBR
kamil97, Raczej nic z tego nie będzie. Rób tak jak mówi Grabek, ale nic więcej :P

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamil97, Jeżeli ona do Ciebie sama pisze to wydaje mi się że coś od Ciebie oczekuje ale dziewczyny są dziwne i nie da się ich zrozumieć :D może po prostu sprawdza Cię czy Ci na niej zależy , czy ją olejesz :) takie różne testy właśnie laski robią :D

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
aragon, Tylko że często można się przejechać gdy jest inaczej :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
to jest dziewczyna tego nie zrozumiesz...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oczywiście że się można przejechać :D po prostu trzeba podchodzić do tego z dystansem i nie angażować się w to :D

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
aragon, wtym jest problem bo się zangażowalem ;( i mialem nadzieje ze cos z tego bedzię olac jej nie oleje . ale wydaje mi się ze może rzeczywiscie oczekuje odmnie tylko kolegi z ktorym moze sobie pogadac i wogole.

Tytuł:
**

Pojazd:
kamil97,

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie pomocy. To jest jakaś chora sytuacja. Pisałem o tym że teściowa przyłapała mnie w czwartek z dziewczyną jak się całowaliśmy że tak powiem bardziej namiętnie.
Teraz to jest tak że piszemy chwilkę smsy i nagle się urywa rozmowa i tyle. Dzis była 3 minuty na fb i nagle zeszła i za chwile jej siostra mi napisała że ttata jej kazał zejść z kompa... w sobote jej ojciec telefon sprawdził cały. Jak dla mnie to jest przegięcie. Rozumie ma 16 lat ale troche prywatności. Jej mama powiedziała jej że chyba jestem z takich co by ją na złą droge sprowadził, że ją wykorzystam i porzucę. Aż mi się smutno zrobiło...
16 kwietnia ma urodziny, miałem z jej siostrą zrobić jej przyjęcie niespodziankę ale widzę że lipa z tego. Nie wiem co teraz będzie, jak rodzice są taką barierą to nic za bardzo nie zrobię teraz. Boję się iść z nimi pogadać...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Podczas naszej rozmowy padło z jej strony niezręczne pytanie, czy to że tak zaczeliśmy pisac to tylko na stopie koleżeńskiej? odpowiediząłem że tak że po prostu dobrze mi się z nią rozmawia, że mamy podbne poglądy itp.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803 ... 1019  Następna