Dzisiaj jest 10 lis 2025, 19:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
kEru!, Pewnie ta super laska o rok młodsza lub też ten sam rocznik? :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
MaG1K, ten sam rocznik. :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
bartos212, znam ten bol,ale jakos moja pokornieje jak jej mowie co mi sie nie podoba i jest spoko, wiadomo mala sprzeczka i spoko. ale opowiem wam co mi zrobila. jak juz pisalem mieszkamy od siebie ponad 60km.

poklocilem sie znia wczoraj i sie do niej nie odzywalem, ja pierwszy reki nie wyciagnalem bo by znowu czula sie za pewnie. a tu co wstaje o 13 a tu ona za doslownie 30 min pisze mi esa wyjdz przed dom, wychodze a tu stoi ( pierwsza mysl : oci**la :D) pogodzilismy sie dobrym sposobem nie musze mowic jakim :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Rumyk, zrobiłeś jej szybkiego lodzika na ulicy? :lol:
nie no żart :) Graty i życzę powodzonka ;)

bartos1212 (chyba nick dobrze :P )
Może ma lekką depreche lub coś podobnego. Możesz to jakoś przetrzymać i jak sie nie polepszy to niech spier... szybko pójdzie :P

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
*

Pojazd:
Sie bartos na koleżanke czasami nie napalaj bo jest tak super słodko a baby to baby,już kiedyś probowalem z przyjaciółkami i dziękuję :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 Zapomnij o przyjaciółeczkach ,życia mieć nie bd. Ona czasami nie głupieje za to ,że gadasz z tą jej psiapsiółką( jak mówi że ona nic nie wie ,to wie :lol: :lol: ,zawsze się wygadają) Baby to baby ,ja dzisiaj powiedziałem tej mojej ,że póki nie zmieni swojego podejścia do mnie i zachowania to niech sobie da spokój i skończy to oraz poszedłem z inną z szkoły na jej oczach :lol: :lol: Niech sobie pocierpi za to co robi :twisted: A na marginesie sobie już z inna gadam :wink:

kErU! Brawa Brawa

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 23:37 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiadomo jak to jest ciagnie do innych ale też zależy na tej swojej mi i jakoś dam radę. Spaliłem sprawe wczoraj bo zamiast jej to powiedzieć na spotkaniu to jej napisałem smsa wieczorem że chcę przerwy, bo przemyślałem kilka spraw i takie tam. Było coś około 17/18 i nic mi nie odpisała bo jej się kasa na koncie skończyła. Myślę zadzwonię wieczorem i około 20:30 zadzwoniłem do niej. Wypaliła mi z tekstem co się ze mną dzieje że nie powiedziałem jej tego wprost tylko smsa napisałem. Powiedziała mi żebym się jej nie czepiała bo ma ostatnio taką głupią atmosferę w domu, dużo nauki i innych zajęć i po prostu jest zmęczona. Przeprosiła za swoje postępowania i mówi że to przejdzie jej tylko musi te sprawy w domu oraz w szkole pozałatwiać. Oczywiście leciały teksty abym się nie martwił i że mnie kocha.
Jednak dobra jest i w miarę dojrzale sie zachowała. Rozmawialiśmy około 40 minut więc powyjaśniane sprawy.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Siemanko, potrzebuje pomocy nie wiem czy to juz mi na psyche wlazlo czy co...

Juz nie jestem z dziewczyna miesiąc bo sie rozstaliśmy a raczej ja zerwałem, i ogolnie rzecz mowiac lałem na nią ciepłym moczem nie interesowało mnie nic co robi itd w dupie ją miałem, ale jakos od tygodnia jak zobacze ją gdzieś to przypominają mi sie te "wspaniałe" chwile, wiadomo od tak sie nie zapomni tego wszystkiego ;/, a jak jeszcze z jakims chlopem zobacze że idzie i jeszcze jakis jeden pisze na jej tablicy fb usmiechy itp. to normalnie mnie szlak trafia... poradzcie mi co zrobic bo to mnie powoli dobija to...
Dzisiaj np ją spotkałem to pogadaliśmy tako, to jak sie pożegnaliśmy to kurde aż w środku rozrywało mnie. Tęsknie za nią i za tymi chwilami ale wiem że nie moge z nią być za dużo sie zdarzyło ale serce mówi co innego.

Kumpel do mnie żebym znalazł sobie inną, jest taka co z nią pisze i ogolnie rzecz mowiac kiedys chciala byc ze mną ale jakoś nasze kontakty sie popsuły i od 2 tyg zaczalem je naprawiac, ale nawet jak bym był z tą co do niej pisze to i tak dalej bym czuł nie smak bo to co czułem do byłej to ...

poradzcie coś staremu chłopowi ;p bo juz odbija mi od tych dziewczyn takie serce mam miękie.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 0:24 przez Pyle, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle Idź powyrywać jakieś w klubach nowe ,szybko pójdzie ci ta w nie pamięć. :wink:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Łatwo mówić ;/, ciągle mi w głowie ona siedzi, choć wiem że nie moge z nią juz dalej być.. Musze znaleść jakis sposob zeby o tym nie myslec itd.

A co najgorsze to ze jest od mnie rok młodsza a zachowywuje sie jak 15-16max ;/ i dlatego nie chce z nią juz być. Nawet moi rodzice zwrocili mi uwage ze co ty za dziewczyne masz itd, z poczatku nie sluchalem bo myslalem ze co oni mogą wiedziec, ale po krotkiej chwili przemyslen dotarło do mnie że to nie jest dziewczyna dla mnie bo zachowuje sie prostacko, fochy ciągłe, ani dzien dobry ani dowidzenia do moich rodzicow "gdzie kultura", taka cicha, nie śmiała nic zero, kompletne puto.

Nawet przy rodzicach mi było strasznie głupio jak mi uświadomili co o niej myślą że bez wychowania bez kultury, ani dzien dobry ani nic, tylko śmiechy ciągle co raz i melanże w głowie i powiem wam że tak było... :/ i to jest mój powód rozstania.

Wczęśniej tutaj w tym temacie też pisałem co ona mi odwaliła po rozstaniu, nie mineły dwa tygodnie a już z innym kolesiem sie przytula, noge na noge zarzuca i sie całuje no masakra.. a była taka rozmowa jak z nią jeszcze byłem to mówiłem że jej kolezanka sie rozstala z chłopakiem i po 2 tyg znalazła innego i powiedziałem że to znalazla sobie dla zabicia czasu tylko i że nic nie czuje do niego i że durna jest z tego powodu i oczywiście moja była przyznała mi racje a teraz sama po 2 tyg patrzcie co zrobiła... wygarnałęm to jej to ona do mnie napisała że sam tego chciałem...

Obrazek

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 1:10 przez Pyle, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Ogarnij Pyle,pomyśl trzeźwo,co ci po głupiej idiotce? Sorry że nazywam sprawę po imieniu,sam miałem przed chwilą klapki na oczach i nigdy więcej przemyślałem stwierdziłem ze jest pustakiem,ktoś mi to jeszcze uświadomił i olać ją :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

TZRfan, No masz racje zgadzam sie z tobą, ale mam zajebiste rysy po niej i chce jakoś o tym zapomnieć, chce po prostu o tym nie myslec i was sie pytam czy macie jakies propozycje?

Obrazek

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 12:34 przez Pyle, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
pić,piexxxxxx,nie żałować single muszą pobalować! :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

heh ;P w sumie, to po rozstaniu dałem troche w balety ^^ poczułęm sie jak to było sie samemu znowu :).

Ale znowu mi na głowe weszło ekh, ja tak mam ze cos powraca zaraz. Musze sie czyms zająć apką najlepiej tylko teraz nie ma co robic bo na felgi czekam ;p.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle Dogłębnie uświadom sobie jej prostackie podejście ,sposób jaki się zachowuje do choćby rodziców i przejdzie ci. Wytknij sobie wszystkie wady :twisted: Nie hamuj się :wink: Prosię zawsze bd kawałkiem wieprzowiny bez względu jak upieczesz :lol: :lol: Ja pierdziele ale poematy wale :twisted:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

hah no jak arcymistrz ;p.
No masz racje bede sie jakos musial powstrzymac ;p. Najgrosze jak zobacze ją z kimś to .... hehe, ale zaraz uświadamiam sobie jaka ona była i jaka jest.

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Jak ją zobaczysz to sie uśmiechnij i pomyśl sobie o ich wadach a ci ulży i jeszcze się troche z tego typa pośmiejesz :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Pyle, masz farta ze daleko mieszkasz :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, przywiązałeś się do niej już i tak ciężko obok niej przejść obojętnie... znam to

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Walić ją :twisted: Kij jej w tyłek :evil: Nie ma nic lepszego od zemsty niż szczęście :evil: Zobaczy cie z inną i bd przepraszać :twisted: Nie raz już to się sprawdziło. Grzyb z nią Pyle Leć po całości ,co ci szkodzi ,będziesz się marnować a gdzieś na świecie twoje wyrwane żebro chodzi.

/Sorki że bez poezji Pyle ale sam rozumiesz ,ciężkie czasy. "Ni ma miedzi, dupa siedzi" :wink:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 1019  Następna