Dzisiaj jest 10 lis 2025, 19:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
no tak hehe, jak juz mowilem pisze z taka jedna moja kolezanka odnawiam kontakty i dzisiaj napisala ze mnie bardzo lubi, i ze polubila mnie od pierwszego razu jak mnie zobaczyla hehe. Myslicie ze cos ona ma do mnie?

I zrobie tak jak piszecie pojde na zlosc w tą samą strone co moja była! a najlepsze jest to że pisze z tą kolezanka co moja była jej nienawidzi wrecz ;p.

Dziekuje wszystkim za wypowiedzi podnieslicie mnie troche na duchu.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No się dowiedziałem od kolegi że do mojej dziewczyny jakiś koleś się przyczepił. Ona raz go do domu po lekcjach zaprosiła z tego co wiem, kolo ten że czasem z nią podobno siedzi po szkole w galerii, pisze do niej smsy itp. Problem w tym że nie mam jak tego sprawdzić, a ona mi sama tego nie powiedziała. Sytuacja ma się tak od około 2 tygodni podobno.
Kolega zobaczył właśnie ostatnio moją pannę jak sobie chodziła po galerii z tym kolesiem potem siedzieli sobie na jednym fotelu we dwoje, że tamten koleś ją na lody zabrał. Jak mi to kolega powiedział byłem w szoku. W dodatku powiedział mi że jak ją koleś odprowadził to dał jej na pożegnanie buziaka a ona jak wsiadała do autobusu mu pomachała.

Znając ją to mi się nie przyzna, ale będę musiał się tym zająć jakoś poważnie...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, laska mieszka gdzie indziej niż Ty?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Weź zrób coś z tym.Wyobraź sobie co ona by ci powiedziała jak ty byś takie rzeczy robił.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinx260494, ja mieszkam jakieś 20 km od centrum miasta a ona obrzeża tego miasta. Więc mamy do siebie około 10/15 km. Ona była w galerii niedaleko swojej szkoły. A mi mówi sory nie mam czasu, mam korki, mama każe do domu wracać szybko. Jak jej telefon wezmę to będą tylko smsy ode mnie no i koleżanek dwóch aby było że nic nie usuwa z fb tak samo będzie pewnie.
Czy ona się odgrywa na mnie za to że całowałem sie z inna laską o pijaku raz ? I to wtedy nawet z tą nie byłem ale jej powiedziałem o tym sam aby być spoko.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, ja bym ją obczaił kilka razy po szkole , tylko dyskretnie :D jak pójdzie z tym kolesiem np do tej galerii to wpadasz i że niby przypadkiem się spotykacie i niech Ci wytłumaczy dlaczego dla Ciebie nie ma niby czasu a szlaja się z jakimś kolesiem po mieście ...

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, właśnie o tym myślałem i chyba tak zrobię. Raz już była taka akcja że ja wcześniej skończyłem i skoczyłem coś zjeść do galerii do kfc i siedzę sobie piszę z nią i godzinę wcześniej pisała mi że jest już w domu prawie a ona sobie z koleżankami 2 i 5 kolegami siedzi w galerii od 2 godzin. Denerwuje mnie jej zachowanie czasami. Zezłoszczę się na nią i mam zły humor to wtedy nagle miła dla mnie, tuli się,całuje, co jej powiem to mi zrobi. A za chwilę jak mi sie poprawi to znowu to samo.
Nie lubie jej robić awantur ale to już przegięcie po raz kolejny...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Zrób tak jak pisałem wyżej , albo po prostu porozmawiaj z nią szczerze tylko na żywo nie eski czy fejs . Powiedz że widziałeś ją z jakimś kolesiem w galerii że cię okłamuje , że nie będziesz tolerował jej takiego zachowania itp :)

Obrazek

Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 10:38 przez aragon, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na pewno nie zdostawię tego. Sama mi mówiła kiedyś: "Najgorsza byłaby zdrada - nie wybaczyła bym już wtedy"

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, Jeśli to prawda co twoi koledzy ci mówią to daj sobie z nią spokój, kolega miał taką dziewczyne co tez mu mówila ze w domu siedzi i sie uczy, a pojechaliśmy do MCdonalds i ona siedziala tam z jakaś ekipą, tydzień później przyjechal po mojego kolege były chlopak tamtej dziewczyny i mowił zeby sie z nim przejechał, on mówił ze nie idzie nigdzie z nim, ale wkońcu poszedł, pojechali na Mcdonaldz, a ona tam siedziała u jakiegos gośćia na kolanach :shock: no i wtedy ją rzucił...

jak cie dziewczyna okłamuje to daj sobie z nią spokój...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
dominiu, wiem, że nawet jak by z innym kręciła to już byłby koniec naszego związku, jak raz cos sie zrobi to kolejny raz to nie problem... sprawdzę jak jest na prawdę, spokojnie z dystansem do tego podejdę i załatwię sprawę.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
dominiu pisze:
jak cie dziewczyna okłamuje to daj sobie z nią spokój

Dokładnie. Dziewczyna owinęła Cię w okół palca i widzi że cokolwiek Ci nie powie to Ty i tak w to uwierzysz bo jesteś w nią zapatrzony na całego. Popatrz na to z innego punktu widzenia. Jeśli Cię okłamuje, nie jest z Tobą szczera to znaczy, że jej się już znudziłeś lub też z innego powodu (być może namowa koleżanek) postanowiła Cię robić w balona i unikać. Przemyśl to bo dziewczyny teraz są na prawdę różne. Potrafią się nagle z niczego zmienić nie do poznania. Nawet jeśli coś do Ciebie czuje to pod namową swoich znajomych może Cię olać. Takie są realia. Sam widzisz, że już ktoś z Twoich znajomych się udziela w ten związek. Swoim koleżankom też na pewno zwierza się jak to Ciebie wystawiła dla ich dobra żeby się z nimi spotkać w galerii. Trudno powiedzieć jak tam na prawdę jest. Ale sam widzisz, że coś jest nie tak skoro cały czas pisze coś innego i w rzeczywistości jest co innego. Uwierz jak pannie zależy to nie będzie takiej paranoi robić. Przemyśl to bo jak tak dalej pójdzie to wyjdziesz tylko przy jej i jej znajomych na cipkę, która zgadza się i wierzy we wszystko co się jej powie. Musisz umieć też odmówić, mieć niekiedy wyrąbane na nią, bo jak pokażesz, że zrobisz dla niej wszystko i na wszystko się zgodzisz to potem jest jak jest.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 12:30 przez Mattrack, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mate57, wiem wiem, ona jeszcze głupi wiek, lepiej skończyć po tych 3 miesiącach niż żyć w takim zakłamaniu powiedzmy ten rok czy dwa lata...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, no rocznik jeszcze głupi , troszkę za młoda jest i chyba za mało przeżyła w życiu :) ale z teego co pamiętam wszystko za ładnie się wam układało :D

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, no tak :) Początek był idealny
8.04 będzie 3 miesiące razem

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, I tak jesteś dobry.... Ja to bym ją dawno rzucił,chyba że byłby to zwiazek tylko dla przejemności nie miłości..
Laska robi Cie w bambo konkretnie i wie ze jak jest coś źle to miła i wgl.. Szkoda czasu na takich ludzi :)

Było mineło:
-Motobi Quest 04r.
-Piaggio Zip 93r.
-Derbi Senda SM 99r.
-Derbi Senda SM 06r.
-Romet 727 07r.
-Aprilia Sr 03r.
-Italjet Formula 97r.
-Gilera Runner 98r.
-Golf 3 GT 94r.
-Golf 3 Cabrio/karmann 94r.
Jest:
VW Golf mk3 94r.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle :P Olać gnoja

bartos212 Ja osobiście to bym sobie za nią pojechał i jak się spotka z nim to bym mu złożył gratulacje najlepszej laski na świeci ,zerwał i poszedł. On miałby na nią wyrąbane bo zapewne nie wie o was i jest jak ty na początku. Ty uwolniłbyś się od niej ,a ona jest w najgorszej pozycji. :wink: Nie polecam wchodzić w żadne sprzeczki z tym nowym chłopakiem jej, bo dla ciebie ona już nie istnieje i nie ma co sobie robić problemów żadnych ani konfliktów. Niech robią co chcą. Z góry odpowiadam ci na pytanie ,że nie jest warta nawet kłótni już. Za dużo razy cię wystawiała :roll:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, Uwielbiam takie sytuacje. Można nieźle laskę udupić jak się dowiesz prawdy :P

MIMIK pisze:
jak się spotka z nim to bym mu złożył gratulacje najlepszej laski na świeci ,zerwał i poszedł

Piękne :mrgreen:

Tytuł:
**

Pojazd:
Elo, miał ktoś tak, że jakby czuł to samo do dwóch różnych dziewczyn ?

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
chlopaki tym dwom trzeba spuscic łomot :D bartos212, Pyle, bo chyba zapomnieli ze maja jaja :D

DaniuMMz, mialem tak kiedys ale to zwykle zauroczenie, pozniej stwierdzilem ze nie warto sie angazowac i popylalem sobie z 4 naraz dla przyjemnosci w sumie ;p

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 16:58 przez Rumyk, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 1019  Następna