Dzisiaj jest 08 lis 2025, 17:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Napisalem do tej laski,nie zalezalo mi jakos wiec mialem to w pompie.Odpisala,troche popisalem ze musze spadac a ona do mnie ze mam nadzieje ze sie widzimy w piatek musisz mnie nauczyc grac w ten bilard :lol: jestem zabity! hahaha

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, i bardzo dobrze bo nie ma się co angażować.

Ja jestem zmieszany co do mojej panny...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Co się dzieje ?

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, wkurza mnie to że dużo innych ją podrywa, idziemy gdzieś na impreze to zawsze widze że ktoś na nią patrzy stara zagadać albo wyrywa ją do tańca i potem w tym tańcu za bardzo sobie pozwalają niektórzy. Wczoraj jakiś lamus usiadł na przeciwko mojej i ją jakoś zagadywał, ja przyszedłem później i jak wbiłem tam to dałem jej buziaka i się patrze na kolesia to ten poszedł gdzieś indziej. Moja uważa że to nic złego ale gotuje się we mnie jak widze jak jakiś nieznajomy ją ewidentnie podrywa. Nie chce mi się cały czas jej pilnować bo też chce sie napić z kumplami i koleżankami pogadać. Mnie jak wczoraj jedna babka podrywała to ta mnie za ręke i wonty co ja robie itp.

Wierna jest więc dobrze ale wkurzają mnie inni...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, nic nie poradzisz na podrywanie Twojej laski przez innych kolesi :)
jeżeli jest Ci wierna to nie masz się za bardzo czego bać :D
wrzuć na luz , zwykłe tańce czy jakieś tam "zagrywki" olewaj ...

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, prosto gadać trudniej zrobić... jeden mi się ostatnio tak naraził i nie ręczę za siebie jak go tylko spotkam bo już z 5 razy miał tłumaczone że ma się od niej odwalić a on dalej swoje więc trzeba będzie bardziej przemawiające środki zawziąć

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, no tak rozumiem ;) masz racje gorzej zrobić niż mówić :D
jeżeli taka sytuacja to musisz (przynajmniej ja bym tak zrobił) wytłumaczyć mu to ręcznie

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, właśnie to jest w planach a koleś się i tak naraził nie tylko mi...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema! :)
Mam na imię Dawid :mrgreen: czytam ten temat od samego początku i trochę się już nauczyłem :cool: ale teraz i ja mam problem :/ . Otóż jestem z dziewczyną i pasowałoby rodzicom to jakoś powiedzieć ( z moimi spoko ale z jej myślimy że będzie problem + wiem że to nie jakiś wielki problem jak zdrada czy coś ale chcemy to jak najlepiej zaplanować żeby z nimi było okej żeby mnie zaakceptowali xD ). Jej rodzice po prostu boją się o nią aż za bardzo :/ , oni myślą że ona jest jakaś łatwa czy coś a wcale tak nie jest :) można powiedzieć ze dziewczyna idealna :mrgreen: . Jej mama jest chyba bardziej spoko z tego co mówiła Ewelina (Ewelina to właśnie ta dziewczyna :D ) ale gorszy jej tata :/ . Jakoś na początku maja przyjechali do mnie koledzy na moto :mrgreen: na grilla i trzeba było jakieś dziewczyny też mieć :D pierwsze pojechaliśmy do niej, ona wyszła do nas i wgl i chciała jechać, poszła spytać się mamy ona pozwoliła i już miała iść aż nagle wyszedł jej ojciec i powiedział ze ona nie może nigdzie jechać itd. Następnego dnia ona napisała mi że jej ojciec mówił do niej że my chcieliśmy panienkę na chwile żeby tylko się zabawić i wykorzystać i że mamy ponad 18 lat bo na takie motocykle trzeba mieć prawko (jeżdżę Aprilia RS 50 2010 :mrgreen: :mrgreen: ) na koniec dodam że ja mam 16 lat a ona 15 :D także nie jesteśmy jacyś dorośli ale laska naprawdę jest ogarnięta, nie uważa się za jakąś paniusię, tak jak większość dziewczyn w tych czasach... Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś pomógł w tej sytuacji jak poprostu rozegrać to z jej rodzicami żeby mnie zaakceptowali :) . Z góry dzięki :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot 308
mówisz że limanowskie dobre?

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, niby nie ma ale chciałbym w końcu z jakąś w związek wejść,zawsze coś jest nie tak bo nic na siłe ogółem.Najgorsze jest to że inna mi się bardzo podoba,fajnie mi się z tamta rozmawia itd Ogólnie to nawet jak by chciała,ja jej coś pisze że imponują mi takie laski a ona 'o chyba mam minusa'.Problem w tym że poznałem ją i jej koleżanki razem z kumplem,z którym przestałem gadać-nawet nie wiem czemu i nie lubię drętwej atmosfery więc nie wbijam jak oni są razem.A ona jest strasznie nieśmiała itd.Zaporponuje z dwa spotkania sam na sam,jak nie to trudno.A z tamtą może jutro się okaże w ogóle muszę ją w realu obczaić bo nawet na nią nie spojrzałem tego wieczoru :lol: Najlepsze że obie poznałem w tym samym miejscu,na dysce jestem co tydzien ale tam nigdy nie poznam niczego fajnego i w ogóle ciężko.

Ostatnio zmieniony 31 maja 2013, 0:10 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, takie zagrywki wyklepuje się siłą. Na osobności do załatwienia. Amant pierdzielony :roll: Dostanie kilka razy po twarzy to zmądrzeje :<

dawidos32b, Niech dziewczyna trochę pogada tam ,że jest taki jeden fajny i sami się skapną o co biega :lol: :lol: Dobrze ,ze taki ojciec przynajmniej masz laskę wychowaną :)

TZRfan, Testuj :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie chyba wsyztsko zaczyna iść w dobrą stronę bardzo powoli ale zawsze. Spotkać się spotkaliśmy raz w wiekszym gronie (w sensie w ostatnim czasie, po maturach), ale w sobotę jest ognisko więc myślę że będzie czas aby pogadać.

hmm tak to głównie prowadzimy rozmowy na fejsie gada nam sie bardzo dobrze, czas nie ma znaczenia ostatnio kończylismy gadać o 4-5 nad ranem, staram sie nie przesadzać, nie odezwę się z 2 dni to sama piszę więc jest dobrze.
A i najwazniejsze mówiła coś że chyba już jej niechęć do płci męskiej przeszła.

W sobotę będzie trzeba ostrożnie pić, po cąłym dniu pracy mogę szybko się uwalić a nie chcę tego bo niby nigdy nic głupiego po alko nie gadałem ale moze być różnie no i jednak nie ma nic fajnego w tym no i słabo wpłynie to na mój wizerunek w jej oczach.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, widzę że się powodzi :) Prawilnie, nie ma co dużo pić i potem w najmniej odpowiednym momencie można coś głupiego odwalić. Ja jak ze swoją jestem to staram się dużo nie pić i mi się udaje i na razie raz miałem przypał ale to z 3 miechy temu więc miałem nauczkę.

Powodzenia ziolas94 :)

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, nie dziękuje. W sumie to ja nawet byłem gotowy tam kierować tylko chwilowo jestem bez fury, więc jakieś piwko wypije. po pewnym przypale z alkoholem już się nauczyłem pić, najgorsze że na tym ognisku będzie jej koleżanka niby nic do niej nie mam ale po prostu jest to osoba, która charakterem mnie irytuje. Ale jakoś to chyba przeżyje.

Trzeba skończyć z popalaniem papierosów bo na to ona jest bardzo cięta, i wypadałoby żebym na ognisku nie zapalił nawet jednego fajka, żeby zobaczyła że nie muszę palić itd. Wiem że tym złapałbym w jej oczach jakiegoś tam plusa.
A u mnie to jest sprawa tego typu siedze w domu zero ochoty na fajka ale człowiek pojedize do kumpli wszyscy palą sporadycznie ale zawsze to ciężko kurde nie zapalic.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
*

Pojazd:
NO no no chłopaki widze że każdy ma takie problemy ja to już miałem przelatane pare tych tematów chciałem wrócić do byłej to mnie olewałą bała się więc stwierdziłem dosyć mam bo to sensu nie będzie miało ale po jakimś czasie napisała do mie dziewczyna moim wieku ma na imię Julia jest z mojego miasta fajnie się z nią pisze lubie to co robie lubi motory ale jest taka mniej ogartnięta w temacie ale zawsze coś poprostu fajna w szkole troche ma problemów ale ogółem spoko jest nie wiem co dalej bo żadko jest na gg i problem z nią popisać ;p
Pozdro :D

...:::Nieważne Czy Ktoś Ma Skuter Cross'a Czy Ściga Liczy Się Pasja:::...
Runner (Renata) - Aerox (Roksana) - Tzr (Tina) - SMT (Samanta)

Tytuł:
*

Pojazd:
NO no no chłopaki widze że każdy ma takie problemy ja to już miałem przelatane pare tych tematów chciałem wrócić do byłej to mnie olewałą bała się więc stwierdziłem dosyć mam bo to sensu nie będzie miało ale po jakimś czasie napisała do mie dziewczyna moim wieku ma na imię Julia jest z mojego miasta fajnie się z nią pisze lubie to co robie lubi motory ale jest taka mniej ogartnięta w temacie ale zawsze coś poprostu fajna w szkole troche ma problemów ale ogółem spoko jest nie wiem co dalej bo żadko jest na gg i problem z nią popisać ;p
Pozdro :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
To jak już będzie na GG to niech Ci poda fb , nr telefonu o,O a najlepiej się spotkajcie :D

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Tytuł:
*

Pojazd:
misio357, co ty fb nie ma a kom niby u naprawy ;/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moim zdaniem jak jestescie z tego samego miasta to najlepiej pójśc na jakieś piwo soczek cokolwiek. Nic nie zastapi rozmowy w cztery oczy.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844 ... 1019  Następna