Dzisiaj jest 25 sie 2025, 20:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 839, 840, 841, 842, 843, 844, 845 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, Powodzenia :<

Dawid245, numer i SMS albo pogadać. Najlepiej to spotkanko xd

bartos212, Się z moją już 6 dzień nie odzywam xd Się pofochało a zamiaru przepraszać nie mam. I tak mi już od dawna nie zależy więc niech sobie się focha i tak trzeba zerwać za niedługo. Wątpię żeby mnie czymś zatrzymała już :) Co sądzisz na ten temat ? :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, zależy jak jest między wami. Jak jest coś między wami to warto ratować a jak jesteście razem że tak to ujmę z przyzwyczajenia to nie ma sensu. Jak już nic do niej nie czujesz to proponuje rozstanie, może to nie ta.

Mojej zależy i wystarczy że powiem coś tak że ma to zrobić to sie posłucha i mnie szanuje więc jest spoko. W przyszłą sobotę będzie 5 miechów skończone. Ja mam tylko jeden problem bo ona się ze mną tak droczy ale mnie to denerwuje bo mi gada o tym co nie lubię i potem mi nerwy puszczą i się na nią dre i jej wonty robię. Ogólnie to jestem z niej zadowolony. Dużo znajomych mi mówiło ostatnio że między mną a nią jest coś więcej że wychodzi z tego taki dłuższy związek z miłości a nie dla zabawy.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zagadalem z ta dziewczyna no i umowilismy sie na spotkanie,tylko zbardzo nie wiem czy znajde temat do rozmowy,sadze ze pomozecie.Tylko nie piszcie mi ze o wszystkim,to jest nasze pierwsze spotkanie,zapoznanie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
buniek, I o to chodzi. Tematy mówisz hmmm.... wiesz może cokolwiek o niej jak na razie??

bartos212, Było fajnie ,ale trochę monotonnie jak dla mnie i po prostu zaczęło mi się to wszystko nudzić. Chyba jednak zakończę to ,myślałem już nad tym kilka razy ale próbowałem jakoś odratować ,ale po prostu nudzi mi się to wszystko po raz kolejny.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Tgb 101S
Widzę,że jest tu parę ogarniętych osób to i ja pytam o rade,więc tak mam dosyć bliską koleżankę mam takie same poglądy znajomych i wgl.ostatnio ją odprowadzałem do domu to się spytałem,czy mam u niej jakieś szanse ona odpowiedziała,że tak co dalej? jak działać bo teraz już się pogubiłem. :mrgreen:

www.shop.mieloch.pl

Ostatnio zmieniony 31 maja 2013, 23:09 przez Daw_id012, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nigdy nie pytaj dziewczyny czy masz u niej szansę bo pokazujesz jej, że ma nad Tobą władzę, a ma być na odwrót ;x upijesz, przeliżesz i potem już z górki

sprzedam NOWE łożyska top racing do dt50 LX/MX
i inne:
-logitech g35
-nokia n82
-MTB prodigy 9.81 + pike 409
-creative gigaworks T40

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
KoKaSt^nt, xd dilwo, ma trochę racji. Głupio zrobiłeś pytając. Teraz będzie to niecnie wykorzystywać jak każda inna dziewczyna :D takie uroki. Może lekka przesada z upijaniem ale jednak rację ma im mniej tobie zależy tym żyjesz luźniej a to ona za tobą lata :P

Żeby ratować to po prostu z nią gadaj ,ale nie poruszaj tematów byłych ,związku ,szans i ujj wie czego jeszcze. Co ma być to będzie xd Dziołchę znajdziesz wszędzie :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, już kiedyś chciałeś zrywać a to już raczej poważnie wtedy myślałeś więc szkoda się z nią męczyć. Rozumie się wkurzyć bo u mnie to norma co dwa dni jakaś drobna sprzeczka ale o zerwaniu nie myślałem ani ona. Z tego co mówisz wynika że nie ma tam miłości u was było raczej samo zauroczenie czy tam fascynacja która sie już wypaliła.

Baby to baby i tego nie ogarniesz.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, podsumowując to wszystko mogę wywnioskować ,że jeśli chce się związać na dłużej to dziewczyna musi mi od razu wpaść w oko a nie mogę sobie trochę idealizować. Na dłuższą metę przestanie mnie kręcić i automatycznie mi się znudzi. Przynajmniej tyle się o sobie dzięki temu dowiedziałem. przez około 7 miesięcy był lajt ale potem mi się znudziło już. Nie ta to inna xd :lol:

Cytuj:
Baby to baby i tego nie ogarniesz.

z tym się zgadzam.

bartos212 pisze:
Z tego co mówisz wynika że nie ma tam miłości u was było raczej samo zauroczenie czy tam fascynacja która sie już wypaliła.

Była trochę ,trudno tego nie widzieć. U niej na pewno bo widać że chciała ciągle coś działać ,ale jak mi się nie chce no to wiesz :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
**

Pojazd:
KoKaSt^nt, Nie pytaj o szanse, Ty masz ją prowadzić a nie ona Ciebie ;p Ale wiem jak to jest, bo ostatnio ten sam błąd zrobiłem.

Heh. A u mnie już ponad 2 miesiące odkąd podoba mi się pewna dziewczyna i ciągle stoję w miejscu ;<

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
Nom dzieki chłopaki zobaczymy co z tego wyniknie jak wejdzie teraz jakoś na gg to z nią pogadam co i jak :)
pozdro :D

...:::Nieważne Czy Ktoś Ma Skuter Cross'a Czy Ściga Liczy Się Pasja:::...
Runner (Renata) - Aerox (Roksana) - Tzr (Tina) - SMT (Samanta)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DaniuMMz, to co tak działać nie możesz ?

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos a wiesz jakoś przestała mnie kręcić ,podobać mi się tak jakoś tam bardzo ,nudno mi się zrobiło więc też w ogóle mnie nie korci posiedzieć z nią nawet itp. Wolę iść do kumpli. To co sobie idealizowałem i olewałem zaczyna mnie w niej wnerwiać. Wiesz jak to jest czasami :lol: Już tyle razy myślałem żeby zerwać i widzę ,że jak to wpadnie ci do głowy po prostu bez większego powodu to znak ,że już trzeba się ulatniać bo dużo czasu ci nie zostało :wink: No trudno trzeba będzie sobie znaleźć jakiś ideał dla siebie którego nie będę idealizował to potrwam z nią sobie trochę. Życz powodzenia :P

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
**

Pojazd:
bartos212, Próbuję, ale moje próby idą na marne, po prostu mi ciągle uświadamia, nie dosłownie, ale daje mi to do zrozumienia, że nic z tego nie będzie

MIMIK, Ja Ci życzę powodzonka ;D

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Tgb 101S
Dzięki chłopaki,za odpowiedź,ale nie przemyślałem tego pytania skierowanego do niej. :) Kurde też tak macie,że są dni kiedy możecie nawijać,z koleżanką/dziewczyną cały czas,a czasami wgl. rozmowa nie idzie? :evil:

www.shop.mieloch.pl

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
KoKaSt^nt, no tak, czasem mam jej dość a czasem bym mógł z nią gadać godzinami. Dużo zależy od humoru,obecnej sytuacji itp.

Po raz kolejny zrobiłem swojej wonty o nic i powiedziała że ma mnie dość. Muszę się ogarnąć bo ostatnio wszystko mi przeszkadza a ona jest dla mnie miła. Muszę jakoś nad moimi zachowaniami popracować.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No i po ognsiku jednak kierowałem. W skrócie: w wyniku pewnych okolicznosci tj. nieplanowanej zmiany miejscówki itd. nie miałem z nią kiedy i jak pogadać ehh.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, czasem człowiek traci szanse

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, Nie martw się nią ,mieloch zawsze ci pomoże i będzie cię wspierać. Mieloch cie kocha♥♥♥ :<

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, na pewno jeszcze bedzie okazja.. :wink:

MIMIK pisze:
, Nie martw się nią ,mieloch zawsze ci pomoże i będzie cię wspierać. Mieloch cie kocha :<

:lol: :lol:

Zapraszam do Speeda ! :D
viewtopic.php?p=2201105#2201105
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 839, 840, 841, 842, 843, 844, 845 ... 1019  Następna