Dzisiaj jest 23 sie 2025, 19:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 865, 866, 867, 868, 869, 870, 871 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13 pisze:
adam10072, dałeś sie wkrecic w typową zagrywkę dziewczyny :) najpierw bliski kontakt z chłopakiem a potem robi sie taka chłodna dla Ciebie zebyś myślał tak jak teraz własnie myślisz. Powiadomienie to cos bardziej Cie do niej przyciąga bo jako facet lubisz wyzwania a ona w twoich oczach staje sie coraz bardziec trudna do zdobycia. Kobiece zagrywki sa bardzo przemyślane. Moge się tez mylic i drugim wariantem według mnie jest to iz poczuła sie ona ze wyszła na łatwą cąłując sie na pierwszej randce. Działała pod wpływem emocji i bla bla bla :D Ale wszystko sprowadza sie do jednego :) Bierze Cie na czas aby twoje emocje wzięły górę i abys do niej pisał, dzwonił itp itd :D Opanuj sie i spokojnie wszystko przemyśl napisz jej jutro wieczorem sms`a o spotkanie w niedziele wieczorem czy cos. Pełne opanowanie, zero spontanicznych umówień na to bedzie czas jak bedziesz w związku. Teraz masz ją oczarowac swoim spokojem i opanowaniem. To jest najlepszy moment aby ją rozkochać. Bedzie trudno ale dasz rade

Dzięki, trudno się nie zgodzić z tym, co napisałeś. Dodam tylko, że raczej nie poczuła się łatwa, bo oboje w równym stopniu doprowadziliśmy do tego pocałunku, więc wątpię, że to jest źródło jej obojętności. Postaram się zachować spokój, dzięki jeszcze raz ;)

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072, my faceci chyba na początku tak mamy że więcej się martwimy, każdy drobny ruch powoduje w nas niepokój, trzeba podejść do tego z dystansem, dziewczynę trzeba wychować, pokazać jej kto tu rządzi wiadomo nie być tyranem ale żeby nasze zdanie było dla niej bardzo ważne. Sam po sobie widziałem i wiem o tym że one nas zbywają, grają tak aby pokazać nam jakie one są nieugięte i że nie ruszają nas ich zagrania. Sprawdza Cię czy będziesz się starał o nią czy jesteś kolesiem typu przylizać i zostawić.

Więcej na lajcie ja się tak przejmowałem wszystkim to prawie zawału dostałem.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

*

Pojazd:
Pytanie do Panów "zaprawionych w boju";D
Chcę wybrać się z dziewczyną na jakieś romantyczne popołudnie/wieczór na jakiś piknik lub coś w tym stylu. I chcę jej zrobić niespodziankę i sam coś przygotować. Czy macie jakieś pomysły co można zrobić?
P.S. Ona jest na jakiejś diecie( :evil: ) więc pizza czy coś takiego odpada....

Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
lukash26, "jestem na trzech dietach, - bo jedną sie nie najadłam" haha ;p

Hmm cos zrobic samemu, jakies ciasto z pomocą mamy możesz zrobić ;) zawsze to coś.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bułki z pasztetem będą dobre :D

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
Sprawdza Cię czy będziesz się starał o nią czy jesteś kolesiem typu przylizać i zostawić.

Więc co proponujesz na ten moment? Dodam tylko, że jakiegokolwiek kontaktu z jej strony ciągle brak.

bartos212 pisze:
Więcej na lajcie ja się tak przejmowałem wszystkim to prawie zawału dostałem.

Powiem Ci szczerze, że mi również wiele nie brakuje do takiego stanu. ;D

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
adam10072, musisz jej pokazać że dalej się o nią starasz. Napisz do niej czemu się nie odzywa i tyle. Musisz jej pokazać że coś tam dla Ciebie znaczy ale nie daj się omotać i aby tobą rządziła. Musisz zajmować się i nią i innymi więc pisz z nią tak raz na 2/3 dni i nie proponuj spotkania. Jak jej zależy to sama zaproponuje

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
bartos212, to jest facet, to on nosi spodnie, to on nosi w tych spodniach te swoje orzeszki i to on ma zadzwonić i ją zaprosić na ten wieczór. Ma jej pokazać ze jest twardy i nieugięty! Jak by ona chciała cioty co ma za niego decydowac ze wszystkim to wybrała znalazla by sobie innego.

Bierzesz telefon i proponujesz spotkanie jutro, na która ci pasuje. Nie pytaj czemu się nie odzywała, to jest dziecinne. Jesteście juz prawie dorośli i macie swoje sprawy. Może była zajęta sprzątaniem, może chciała Cie sprawdzić czy to ona nosi spodnie czy ty, a może bo twoim spotkaniu z nią emocje tak jej dały znać o sobie ze dostała zatwardzenia i dziewczyna nie może z siebie nic wydusić, dosłownie :) Nie daj sobie tez wejść na głowę bo będziesz miał problemy potem tak jak ja teraz. Nie pytaj na spotkaniach kiedy kolejne, kolejne mają wynikać z waszej inicjatywy, ale pierwszy ruch zawsze należny do Ciebie i tak było od zawsze. Jak po spotkaniu napisze Ci sms`a nie odpisuj od razu. Pokaz ze masz tez swoje normalne życie i ze nie wisisz na telefonie całymi dniami czekając na jej telefon. Ja z początku niezdawałem sobie sprawy jak sporo to wnosi na budowanie releacji. Ostatnio popełniłem wiele błędów, ale teraz nie gadamy o mnie :)

adam10072 pisze:
skolsik13 pisze:
adam10072, dałeś sie wkrecic w typową zagrywkę dziewczyny :) najpierw bliski kontakt z chłopakiem a potem robi sie taka chłodna dla Ciebie zebyś myślał tak jak teraz własnie myślisz. Powiadomienie to cos bardziej Cie do niej przyciąga bo jako facet lubisz wyzwania a ona w twoich oczach staje sie coraz bardziec trudna do zdobycia. Kobiece zagrywki sa bardzo przemyślane. Moge się tez mylic i drugim wariantem według mnie jest to iz poczuła sie ona ze wyszła na łatwą cąłując sie na pierwszej randce. Działała pod wpływem emocji i bla bla bla :D Ale wszystko sprowadza sie do jednego :) Bierze Cie na czas aby twoje emocje wzięły górę i abys do niej pisał, dzwonił itp itd :D Opanuj sie i spokojnie wszystko przemyśl napisz jej jutro wieczorem sms`a o spotkanie w niedziele wieczorem czy cos. Pełne opanowanie, zero spontanicznych umówień na to bedzie czas jak bedziesz w związku. Teraz masz ją oczarowac swoim spokojem i opanowaniem. To jest najlepszy moment aby ją rozkochać. Bedzie trudno ale dasz rade

Dzięki, trudno się nie zgodzić z tym, co napisałeś. Dodam tylko, że raczej nie poczuła się łatwa, bo oboje w równym stopniu doprowadziliśmy do tego pocałunku, więc wątpię, że to jest źródło jej obojętności. Postaram się zachować spokój, dzięki jeszcze raz ;)

słuchaj znam przypadek gdzie chłopak kochal sie z dziewczyna uczuciowo jak i fizycznie . Dziewczyna po sexie z nim zaczynała płakac bo myslała ze jest zwykła suko do ruchania. Dziewczyna myślała ze jest łatwa i nikt jej nie kocha. Robiła to zawsze ze swoim chłopakiem, zawsze tego chciała, ale po wszystkim płakała. Wytłumacz mi kobieta lekkich obyczajów logikę kobiet....

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
ja wymiekam panowie...

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Z czym wymiękasz?

Awatar użytkownika

z dziewczynami, walka o nie... przytule sie do samotnosci...

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Rumyk, weź nie pierdol... tego kwiatu pół światu ale jak juz sie zakochasz to wąchał bys ten kwiatek cały czas bez przerwy nawet jak zwiędnie. Jesli Ci sie z jedna nie udaje to rób wszystko aby sie udawało. Jeśli Cie olała staraj sie ją odzyskać. Jak zobaczy ze walczysz może da Ci szanse *( sam na to liczę ). Jest dzis sobota wiec pod prysznic ze swoimi zwłokami koszule wyprasować i na dyskotekę!

Moze ktos odpowie mi na moje nurtujące pytanie?? Ilez można starać sie przepraszać dziewczynę i błaźnić przed nią i jej pieskowac> Nooo ilez kobieta lekkich obyczajów ? Pofochała sie na mnie ze chcialem jechac z kolegami na wakacje na tydzien bez niej. Odwołałem wyjazd a ta ze mna zerwała. Mogłem to olac i sama by wróciła, ale emocje wzięły górę i zacząłem przepraszać i dzwonić :/ Zerwała ze mną :( spytałem czy nie chce tego przemyśleć wiec się zgodziła. Dzownie dzis kobieta lekkich obyczajów kobieta lekkich obyczajów kobieta lekkich obyczajów i mowi ze nie miała czasu.... Wysłałem jej różę do salonu za 85 zł i kobieta lekkich obyczajów mowi mi ze sie jutro nie spotkamy bo nie ma czasu wiec jutro do niej jade sam do jej domu i mam w ptak ze nie ma czasu. Chodzi tylko o to aby gdy dojdzie do konfrontacji a ona nie bedzie chciała gadac przytulic powiedzieć dzięki ze ty to zrobiłaś, dac buziaka w policzek, uśmiechnąć sie i odejsc. O to całe sedno tego problemu. Jak na razie to ona ma przewagę bo to ja głupieje. Po tym incydencie nie bedzie jej tak do śmiechu bo nie będzie ogarniała o co chodzi i myślała czemu tak sie zachowałem. Oczekuje przeprosin a zostanie pierdolnięta z miejsca moja radością. Dziewczyny sa bardziej skomplikowane niz budowana niejednego jednosladu. Jak to nic nie da daję sobie spokój. Ktos cos doda jeszcze do mojego misternego i nic niewnoszacego planu?

Awatar użytkownika

skolsik13 latwo mowic...

Obrazek

Obrazek

*

Pojazd:
Cytuj:

Moze ktos odpowie mi na moje nurtujące pytanie?? Ilez można starać sie przepraszać dziewczynę i błaźnić przed nią i jej pieskowac> Nooo ilez kurczę ? Pofochała sie na mnie ze chcialem jechac z kolegami na wakacje na tydzien bez niej. Odwołałem wyjazd a ta ze mna zerwała. Mogłem to olac i sama by wróciła, ale emocje wzięły górę i zacząłem przepraszać i dzwonić :/ Zerwała ze mną :( spytałem czy nie chce tego przemyśleć wiec się zgodziła. Dzownie dzis kurczę kurczę kurczę i mowi ze nie miała czasu.... Wysłałem jej różę do salonu za 85 zł i kurczę mowi mi ze sie jutro nie spotkamy bo nie ma czasu wiec jutro do niej jade sam do jej domu i mam w ptak ze nie ma czasu. Chodzi tylko o to aby gdy dojdzie do konfrontacji a ona nie bedzie chciała gadac przytulic powiedzieć dzięki ze ty to zrobiłaś, dac buziaka w policzek, uśmiechnąć sie i odejsc. O to całe sedno tego problemu. Jak na razie to ona ma przewagę bo to ja głupieje. Po tym incydencie nie bedzie jej tak do śmiechu bo nie będzie ogarniała o co chodzi i myślała czemu tak sie zachowałem. Oczekuje przeprosin a zostanie pierdolnięta z miejsca moja radością. Dziewczyny sa bardziej skomplikowane niz budowana niejednego jednosladu. Jak to nic nie da daję sobie spokój. Ktos cos doda jeszcze do mojego misternego i nic niewnoszacego planu?

Sorki, ale ja tutaj nie widzę twojej winy... Powiedziałeś uczciwie jej o tym wyjeździe? Powiedziałeś. To ona zachowała się nie fer wobec Cb. Tym zachowaniem pokazała tylko, że troszczy się o siebie a nie o wasz związek. No rozumiem wypad w obce strony,nowe dziewczyny, alkohol itp. mogła być zazdrosna. Ale kurcze jakby ci ufała to by Ci pozwoliła pojechać. Nawet to, że poświęciłeś dla niej wyjazd było wystarczające aby pokazać jak ważny jest dla Cb Wasz związek. Widocznie już działo się niedobrego a to był jakiś powód aby zakończyć Waszą relację. Co do tego pomysłu o "wymuszonym" spotkaniu, jest bardzo dobry. Pokażesz jej, że naprawdę się liczy dla Cb. Jestem na 99% pewny, że na Twój widok szczęka jej opadnie i będzie w wielkim szoku. Raczej będzie oburzona na to, ze przyjechałeś bez umówienia, lecz będzie się cieszyć w głębi duszy. Tylko podczas tego spotknia musisz z nią pogadać spokojnie ale stanowczo... Ty nic złego nie zrobiłeś, to ona odwala fanaberie...

-- 20 lip 2013, o 20:46 --

skolsik13 Panny z Łukowa są dziwne;D Sam coś wiem o tym;D
Sorki za OT ale dopiero zobaczyłem skąd jesteś.

Awatar użytkownika

Pojazd:
lukash26, z doświadczenia każdy wie ze ich diety są tak stanowcze ,że na widok słodkiego zgłupieją.

skolsik13, w tym co piszesz jest dużo prawdy tylko ,że jak trudno ogarnąć to tak łatwo sterować. działanie na typowym schemacie ma swoje plusy że głupiejesz ty ale ma minusy dla niej bo jak umiesz to kontrolować to ona nie wie co robić bo innego planu nie ma.

Wpadaj do niej ,mów co masz powiedzieć ,powiedź że chcesz coś na ucho powiedzieć (buziak z zaskoczenia) i jedziesz. Nie bd spała aż zmądrzeje.

Rumyk, Znów zgłupiałeś :D

adam10072,
Obrazek

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

MIMIK byc moze ale no coz taki juz jestem

-- 20 lip 2013, o 22:16 --

MIMIK byc moze ale no coz taki juz jestem

Obrazek

Obrazek

*

Pojazd:
adam coś tam..spokojnie.Nie zawsze musi być idealnie,kręciłem z taką która sama dawała mi dużo do zrozumienia,kiedy rozmawiałem z nią o moich ideałach to w pewnych momentach sama mówiła "o chyba mam minusa :lol: " I co? Nic.Pokłociłem się z kumplem o fakt związany z tymi laskami ale one akurat tu nie były winne.Denerwowało mnie to że 18 lat,niesmiała,oczko w głowie rodziny,na impreze to sie mamy pytała,spotkania tylko w gronie znajomych (ciekawe co mogłem wtedy zrobić..).Było tak idealnie,aż za..od miesiąca się nie ozywa,zawsze jak nie ja napisałem to ona,nie wiem czy życzliwy kolega coś nagadał czy coś,olac to.Dobrze że tak wyszło.Niedawno poznałem inną,typowa kobieta,zgrywa się ale czasem obojętnością potrafię sprowadzić ją na ziemię.Zobaczymy co to wyjdzie za 3 miechy jak wróce,bo wszystko się może stać i to wiem.Jestem cholernie wybredny jezeli chodzi o laski,jedna dotychczasowo była której wady mi nie przeszkadzały,reszte co poznam-jakieś wady i nie chce mi się tego ciągnąć.

*

Pojazd:
MIMIK, ona uparta jest;/ Byłem z nią na weselu tydzień temu. Jedzenie lux. Ja jadłem wszystko jak głupi a ona tylko to co mało kaloryczne i duszone na parze. Ciasta nie było mowy aby spróbowała...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK pisze:
adam10072,
Obrazek
Trafiłeś w sedno.

TZRfan pisze:
adam coś tam.
:lol:

TZRfan pisze:
Jestem cholernie wybredny jezeli chodzi o laski,jedna dotychczasowo była której wady mi nie przeszkadzały,reszte co poznam-jakieś wady i nie chce mi się tego ciągnąć.

Widać, że jesteś zaprawiony w boju. ;D Ja nie mam tego problemu, ostatnio podoba mi się sporo dziewczyn. Pewnie dlatego, że nie jestem z nimi obyty i ta potrzeba bliskości sprawia, że jestem w stanie zwariować dla tej, która po prostu stanie mi się bliższa.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, ja to samo ,jakaś małą głupia pierdoła na prawdę a nudzi mi się i mnie to wnerwia... I znajdź sobie tu jakąś odpowiednią. Żeby nie była łatwa ,idealnie dla ciebie wyglądała ,odpowiedni humor i zachowanie poza tym oczywiście styl ubierania się nie pomijając tego żeby lubiła to co ty. Żeby nie była pustakiem. Jak można zapomnieć o tym aby jej koleżanki były siakie i owakie i tak bez końca...
Obrazek

lukash26, ma się sposoby ,żeby to ominąć jeżeli znasz dziewczynę dobrze :D :D

TZRfan pisze:
Jestem cholernie wybredny jezeli chodzi o laski,jedna dotychczasowo była której wady mi nie przeszkadzały,reszte co poznam-jakieś wady i nie chce mi się tego ciągnąć.

Cytuj:
Widać, że jesteś zaprawiony w boju. ;D Ja nie mam tego problemu, ostatnio podoba mi się sporo dziewczyn. Pewnie dlatego, że nie jestem z nimi obyty i ta potrzeba bliskości sprawia, że jestem w stanie zwariować dla tej, która po prostu stanie mi się bliższa.

I właśnie o to chodzi żeby tak nie wariować dla każdej tylko potrafić się ogarnąć i szukać tej jedynej ,chyba ze lubisz takie "przygody" i zmieniasz laski jak rękawiczki bo są i tacy :P

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 865, 866, 867, 868, 869, 870, 871 ... 1019  Następna