bartos212, to jest facet, to on nosi spodnie, to on nosi w tych spodniach te swoje orzeszki i to on ma zadzwonić i ją zaprosić na ten wieczór. Ma jej pokazać ze jest twardy i nieugięty! Jak by ona chciała cioty co ma za niego decydowac ze wszystkim to wybrała znalazla by sobie innego.
Bierzesz telefon i proponujesz spotkanie jutro, na która ci pasuje. Nie pytaj czemu się nie odzywała, to jest dziecinne. Jesteście juz prawie dorośli i macie swoje sprawy. Może była zajęta sprzątaniem, może chciała Cie sprawdzić czy to ona nosi spodnie czy ty, a może bo twoim spotkaniu z nią emocje tak jej dały znać o sobie ze dostała zatwardzenia i dziewczyna nie może z siebie nic wydusić, dosłownie

Nie daj sobie tez wejść na głowę bo będziesz miał problemy potem tak jak ja teraz. Nie pytaj na spotkaniach kiedy kolejne, kolejne mają wynikać z waszej inicjatywy, ale pierwszy ruch zawsze należny do Ciebie i tak było od zawsze. Jak po spotkaniu napisze Ci sms`a nie odpisuj od razu. Pokaz ze masz tez swoje normalne życie i ze nie wisisz na telefonie całymi dniami czekając na jej telefon. Ja z początku niezdawałem sobie sprawy jak sporo to wnosi na budowanie releacji. Ostatnio popełniłem wiele błędów, ale teraz nie gadamy o mnie

adam10072 pisze:
skolsik13 pisze:
adam10072, dałeś sie wkrecic w typową zagrywkę dziewczyny

najpierw bliski kontakt z chłopakiem a potem robi sie taka chłodna dla Ciebie zebyś myślał tak jak teraz własnie myślisz. Powiadomienie to cos bardziej Cie do niej przyciąga bo jako facet lubisz wyzwania a ona w twoich oczach staje sie coraz bardziec trudna do zdobycia. Kobiece zagrywki sa bardzo przemyślane. Moge się tez mylic i drugim wariantem według mnie jest to iz poczuła sie ona ze wyszła na łatwą cąłując sie na pierwszej randce. Działała pod wpływem emocji i bla bla bla

Ale wszystko sprowadza sie do jednego

Bierze Cie na czas aby twoje emocje wzięły górę i abys do niej pisał, dzwonił itp itd

Opanuj sie i spokojnie wszystko przemyśl napisz jej jutro wieczorem sms`a o spotkanie w niedziele wieczorem czy cos. Pełne opanowanie, zero spontanicznych umówień na to bedzie czas jak bedziesz w związku. Teraz masz ją oczarowac swoim spokojem i opanowaniem. To jest najlepszy moment aby ją rozkochać. Bedzie trudno ale dasz rade
Dzięki, trudno się nie zgodzić z tym, co napisałeś. Dodam tylko, że raczej nie poczuła się łatwa, bo oboje w równym stopniu doprowadziliśmy do tego pocałunku, więc wątpię, że to jest źródło jej obojętności. Postaram się zachować spokój, dzięki jeszcze raz ;)
słuchaj znam przypadek gdzie chłopak kochal sie z dziewczyna uczuciowo jak i fizycznie . Dziewczyna po sexie z nim zaczynała płakac bo myslała ze jest zwykła suko do ruchania. Dziewczyna myślała ze jest łatwa i nikt jej nie kocha. Robiła to zawsze ze swoim chłopakiem, zawsze tego chciała, ale po wszystkim płakała. Wytłumacz mi kobieta lekkich obyczajów logikę kobiet....