Dzisiaj jest 23 sie 2025, 8:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, znam takich co i po roku wracali przemyśleń wiec nie jarać sie tam tylko zajmować sobą. Zachce to zapuka do drzwi :P Co to tęsknoty to wiesz jak jest:

-tęsknisz za mną?
-nie

A jak mnie widziała to nie wiedziała czy najpierw gadać czy przytulać po przerwie takiej długiej.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Cytuj:
Wiem że podstawą jest chęć obojga do naprawy ale ona mówi że nie wie. Trudny temat ale muszę dać jej czas do przemyślenia i czekać aż da mi odpowiedź chodź spodziewam się gorszej wersji warto czekać może się jej odmieni.

Mnie to wygląda jak typowe współuzależnienie. Coś Wam nie pasuje w związku, ale mimo to trzymacie się razem, sami nie wiecie czego chcecie - nie potraficie odpuścić, szarpiecie się i myślicie. Bez sensu. Albo się kogoś kocha i się z kimś jest, albo nie. Nie rozumiem po co te wszystkie gierki.

Awatar użytkownika

Pojazd:
janKowalsky, Jeżeli byłbyś taki doświadczony jak próbujesz to właśnie udowodnić to wiedziałbyś ,ze są czasami gorsze okresy i po prostu mimo chęci coś się sypie co nie świadczy o tym ze nie kochasz drugiej osoby a ona ciebie. Nigdy nie jest idealnie bo takie związki trwają miesiąc a nie dużo dużo więcej. Zarejestrowałeś się nieco ponad 4 godziny temu ,my nie znamy ciebie jeszcze ale widać z jakim wychodzisz pomysłem na związek -lekko prymitywnym gdzie liczyło się to aby spłodzić potomka a reszta to tam może być " albo się kocha albo nie" skoro by jej nie kochał to by ją olał ciepłym moczem ....

Uzależnieniem można nazwać to kiedy czujesz ,ze nie kochasz drugiej osoby ale nie zerwiesz z nią ponieważ tak łatwiej/lepiej dla ciebie i co byś miał robić jak zaprogramowałeś się z jej obecnością a nie chęć odzyskania drugiej osoby.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Pożyjemy zobaczymy na razie cierpliwie czekamy

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
bartos212, uwież mi ze wiem co czujesz bo sam niedawno wdepnąłem w takie gówno jak Ty :) kilka miesicy temu moja ex tez chciała czas na przemyślenie. Nie odzywałem sie przez dwa dni i potem napisałem tylko sms`a? Chcesz sie dalej ze mną spotykać? odpisała po ok 5 min ze tak. Nie mogłem rozmawiać przez resztę wieczoru gdyż byłem zajęty i mogłem napisac tylko sms`a. Po tym incydencie zmieniła sie widać było po niej ze jej bardziej zależy. Trzy tygldnie temu to ja dałem plamę bo odezwałem sie pierwszy i to ja pokazałem ze mi za bardzo zależy. One są tak skonstruowane ze nawet jak bys był wymarzonym kolesiem i starał sie jak możesz. Czytał jej w myślach to i tak Cie oleje. Dziewczyny lubią drani wiec taki też bądz. Nie pisz do niej. Nie zadawaj jej pytań. To ona ma nakręcać rozmowę. Ty słuchasz i odpowiadasz. Chyba ze chcesz sie stać jej koleżanką z fiutem. Nie pytaj sie jej czy teskni, czy sie już zastanowiła. Jeśli ona spyta Ciebie o to nie dawaj jej jednoznacznych odpowiedzi.
Tak jak już pisałem kobiecie nie można pieskować. Wykorzysta to przez pewien okres a potem sie jej znudzisz i Cie zostawi. Ja częściowo popełniłem ten błąd. Zastosuj sie do moich rad a nie pożałujesz. Znajdź sobie jakies zajęcie abyś o niej nie myślał i zapamiętaj jedno. One zawsze wracają. Prędzej czy później wróci.

Większość uzna mnie za jakiegos aroganta co jest draniem dla dziewczyn, ale uwieżcie mi jeśli chcecie ją zatrzymać przy sobie na długo to inaczej sie nie da. Nie można jej pieskować! Jak wszystko bedzie jej łątwo przychodzić, jak sobie nie popłacze przez ciebie, jak będziesz zawsze sie o nią troszczył, poświęcał jej swój wolny czas, godzinami rozmawiał przez telfon, wysyłał dziennie setki sms prędzej czy później sie jej znudzisz, ale prędzej później. Trzeba mieć też swoje życie.

Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13, I mimo ze czasami czujesz się z tym źle trzeba zrobić taki przysłowiowy "chłodzik" dla dobra obojga. Nawet nie wiecie jak ja się cieszą ,że ta moja nie lubi tak pogrywać sobie tylko raczej mówi mi co myśli. Skarb... Jeżeli oczekuje czegoś to mówi nie odwala scen ,nie bawi się uczuciami. Po prostu trzeba było od razu pokazać kto tutaj rządzi na początku a potem ona się dostosowuje.

W tym co piszesz jest dużo prawdy ,ale jednak dużo zależy od dziewczyny ale to dla ciebie też kwestia doświadczenia kiedy poznasz ich dużo będziesz mieć zakres porównania. Co nie zmienia faktu że każda dziewczyna ma w sobie trochę takiej psychologicznej maszyny. To w końcu dziewczyna. A przez to potrafimy to w pewnym stopniu kontrolować.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziękuję za rady. Odczuwam w pewnym stopniu pustkę ale muszę być silny. Mam już określone kilka zajęć aby zabić ten czas, aby żyć swoim życiem. Zdaje mi się że ona nie chce wrócić ale zobaczymy.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Ja tam narazie olewam sprawę z dziewczyną która mi się podoba/podobała (jestem pod znakiem zapytania). Rozmowy ostatnio się bardzo nie kleją, jak proponuję spotkanie to ok, a w dzień spotkania odwołuje bo coś tam wypadło. Kiedyś pisaliśmy codziennie i mogłem trochę ten etap przeciągnąć, zauważyłem po czasie że pisanie się jej znudziło wiec przeszedłem do zaproszenia na spotkanie i lipa wychodzi. Dziewczyna naprawdę porządna i nie podobne byłoby do niej bawienie się mną, zastanawiam się o co tu w końcu chodzi. Odpuszczam chwilowo i zrobię na niej olewkę, zobaczymy jak to pójdzie.

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

*

Pojazd:
skolsik częściowo się z Tobą zgodzę..jednak wątpie że laska cały czas będzie bujała temat itd-one są dziwne tak jak napisałeś,chce być z Tobą ale i tak ma wątpliwości.Panna jak się o Ciebie stara to lipa,zazwyczaj to natręty które mnie na maxa denerwują,jak w ogóle dziewczyna moze się starać o chłopaka,wtf..Ona może ci dawać sygnały,zacznie się starać ale potem i tak robi tak żebyśmy my przejęli inicjatywe..Mowa o kumatych pannach bo o gimbusiarach się nie wypowiadam.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Od zerwania widzę że moja dobrze baluje. Wcześniej na fb siedziała może ze 30 minut na 2/3 dni teraz widzę że po kilka godzin siedzi rano, po południu, wieczorami i często w nocy a jak była ze mną to chodziła spać o 22/23. Codziennie jakiś nowych chłopaków ma w znajomych, widze że coś robi na tym fb. Jak była ze mną to nie miała czasu a tu nagle cały czas siedzi. od soboty ma 10/11 nowych kolesi w znajomych. Może to robi na złość może szuka już nowego, nie wiem i lepiej abym tego nie wiedział...

Stopniowo moja miłość do niej wygasa, po malutku, po troszku.

MIMIK, ty jak ze swoją zerwałeś to co potem zrobiłeś że do cb wróciła ?

Panowie tak na przyszłość. Jak ona będzie chciała to ratować to jakie no nie wiem ćwiczenia,zajęcia itp. zaplanować aby wzmocnić to uczucie ? chodzi mi o różego rodzaju zachowania,rozmowy itp. które pomogą nam do siebie zbliżyć na nowo.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, nie ma czegos takiego :) musicie rozmawiać i przebywać w swoim towarzystwie. Z tego co wiem to sex dobrze buduje relacje wiec czemu by tego nie wykorzystać?

Radeck14, olej.. pokazałes ze za bardzo Ci zależy i teraz masz.

Awatar użytkownika

skolsik13 pisze:
Radeck14, olej.. pokazałes ze za bardzo Ci zależy i teraz masz.

No też mi się tak wydaje... zobaczymy jak z czasem wyjdzie...

Awatar użytkownika

Radeck14, nie pisz do niej nic. Uwież mi Radziu ona sobie przypomni o tobie. Nie dziś to za tydzień tylko wtedy będziesz musiał sobie odpowiedzieć czy dalej cos z nią chcesz.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jej siostra dała mi dziś info że chciała z moją pogadać o tym co zrobiła a ta do niej z wontem żeby się jej w sprawy osobiste nie wtrącała. Ta siostra mojej dodała że jak nie ona to jej koleżanka mówiła że się jej podobam to mojej podobno gały wyszły i się zdenerwowała więc zazdrosna jest.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, i o to chodzi :)

Awatar użytkownika

bartos212, i bardzo dobrze :)
skolsik13, przyznam że mam mieszane uczucia co do tego... z jednej strony chce bo to świetna dziewczyna i głupio byłoby to zyebać, ale z drugiej sytuacja jest co najmniej dziwna. Poczekam, czy się stęskni, jak napisze to będę odpisywał "z niechęcią" ale bez przesady :) Zaczepkę na fb też odstawiłem na bok, niech sobie poleży :D

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Stary miałeś olać to ciepłym moczem i jak napisze to sobie obudzić się. Pytasz jak aj to zrobiłem. Właśnie tak :P Olałem ją na ponad dwa miesiące ,czasami widzieliśmy się tak po prostu z nie zaplanowanej sytuacji gdzie tam zatrzymałem się do kolegów ona gdzieś tam akurat była z koleżanką no to wiadomo ona patrzy na ciebie ,spojrzysz na nią uśmieszek i wracasz do kumpli. Takie małe pierdoły po prostu przez które o tobie myśli. Aż w końcu podeszła do mnie kiedyś an osobności cześć,cześć ,gadka szmatka zapytała czy tęsknię a wiec stara szkoła "tak samo jak i ty" trochę pogadaliśmy i poszedłem przecież nie będę się z nią tam przytulał jeszcze. Potem napisała raz,drugi wiadomo ,że pogadaliśmy sobie itp. Widać już ,ze znów ciągnie ja bo sama pisze itp wiec trochę potrzymam na pośrednio tak żeby ona bardziej chciała bo z natury wstydliwa jest bardziej wiec będę mieć przynajmniej trochę działania z jej strony. Po tym jak wróci z wakacji chce rozplanować jakieś spotkanie jak bd okazja no i pogadać sobie + pomysł na listę od ciebie. Dalej no to co bd pisać ,może wrócę ,może nie zależy od zachowania jej i jak to wszystko zamierza teraz robić porównując do wcześniej. Jak zadziałam to ci napiszę :D Nie rób dna tylko tak jak ja na lajcie ,zlewę trochę an to ,własne życie trzeba sie wyszaleć za te kilka miesięcy.

Powiem ci ,że ta twoja może i spoko skoro wszystko tolerujesz itp ale trochę odwala ci scen z pies wie jakiego powodu. Osobiście zrezygnowałbym z takiej jak z reszty z których zrezygnowałem :D

To ,ze jest zazdrosna to nawet jak by cie znienawidziła to jak zobaczy cie z inna to i tak bd zazdrosna ,ze masz fajne życie. Zawsze tak jest więc raczej tym bym się nie rajcował. Idź na PIWO !!!!

TZRfan mówi jak jest :P

Radeck14, a ile odwołała ich?

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzięki MIMIK będę się starał nie odzywać i czekam na jej krok

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
zdrada z mojej strony dziewczyna wszystkiego się dowiedziała lecz nie ode mnie.. Kocham ją nadal lecz nie wiem co mi odwaliło.. Rozmawiam z nią czasami ale teraz powiedziała żebym nie nękał jej nie pisał nie dzwonił itd. nadmieniła że się sama odezwie do mnie. Co robić w takiej sytuacji?

Obrazek

Awatar użytkownika

MIMIK, będzie ze 3 (może to i mało ale jednak). Przy ostatnim odwołaniu zaproponowała przełożenie na dzień następny, gdzie to mieliśmy się spotkać na "święcie" mojej miejscowości (impreza masowa na stadionie). Napisałem czy już jest ale nie odpisywała. Pojechałem z kumplem i idąc we 2-óch natknąłem się na nią z koleżanką. Powiedziałem cześć, poszedłem dalej, i za niedługo przechodząc z grupą kumpli zatrzymałem się i pogadałem chwilę (koleżanka w momencie mojego przyjścia stwierdziła że inna koleżanka do niej dzwoniła i idzie jej poszukać :d ). Zapytałem czemu nie odpisywała, i w tym momencie wyciagneła telefon, spojżała i przeprosiła. Pogadaliśmy niecałą godzinę o bzdetach, "niezręczne cisze", itp. Przyszła jej koleżanka i zaraz moi koledzy więc pożegnałem się i poszedłem.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876 ... 1019  Następna