bartos212, Stary miałeś olać to ciepłym moczem i jak napisze to sobie obudzić się. Pytasz jak aj to zrobiłem. Właśnie tak

Olałem ją na ponad dwa miesiące ,czasami widzieliśmy się tak po prostu z nie zaplanowanej sytuacji gdzie tam zatrzymałem się do kolegów ona gdzieś tam akurat była z koleżanką no to wiadomo ona patrzy na ciebie ,spojrzysz na nią uśmieszek i wracasz do kumpli. Takie małe pierdoły po prostu przez które o tobie myśli. Aż w końcu podeszła do mnie kiedyś an osobności cześć,cześć ,gadka szmatka zapytała czy tęsknię a wiec stara szkoła "tak samo jak i ty" trochę pogadaliśmy i poszedłem przecież nie będę się z nią tam przytulał jeszcze. Potem napisała raz,drugi wiadomo ,że pogadaliśmy sobie itp. Widać już ,ze znów ciągnie ja bo sama pisze itp wiec trochę potrzymam na pośrednio tak żeby ona bardziej chciała bo z natury wstydliwa jest bardziej wiec będę mieć przynajmniej trochę działania z jej strony. Po tym jak wróci z wakacji chce rozplanować jakieś spotkanie jak bd okazja no i pogadać sobie + pomysł na listę od ciebie. Dalej no to co bd pisać ,może wrócę ,może nie zależy od zachowania jej i jak to wszystko zamierza teraz robić porównując do wcześniej. Jak zadziałam to ci napiszę

Nie rób dna tylko tak jak ja na lajcie ,zlewę trochę an to ,własne życie trzeba sie wyszaleć za te kilka miesięcy.
Powiem ci ,że ta twoja może i spoko skoro wszystko tolerujesz itp ale trochę odwala ci scen z pies wie jakiego powodu. Osobiście zrezygnowałbym z takiej jak z reszty z których zrezygnowałem

To ,ze jest zazdrosna to nawet jak by cie znienawidziła to jak zobaczy cie z inna to i tak bd zazdrosna ,ze masz fajne życie. Zawsze tak jest więc raczej tym bym się nie rajcował. Idź na PIWO !!!!
TZRfan mówi jak jest

Radeck14, a ile odwołała ich?