Dzisiaj jest 14 sie 2025, 8:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiesz, ja bym na Twoim miejscu bym nie wchodzil na tego fb. To jest troche oszukiwanie Twojej dziewczyny.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
no to panowie jutro weselicho (jakos tak dziwnie w niedziele) ale ch*j tam :D

ide jako osoba towarzyszaca zgarnela mnie laska ze "spotted" :D fajna laseczka ale nic wiecej tylko wesele ale siostre ma fajna tylko troche mloda :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, znam ten ból, kumpela ma młodszą siostrę która się na mnie troche napaliła, no i gdyby miała więcej lat to bym normalnie się brał od razu za nią ;d no ale niestety jest dla mnie za młoda :(

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

ElectricOrange, ewentualnie mozna poczekac :D tak ze 2 latka poczekam i bedzie jak znalazl :D

ale jakby nie patrzec z laska co ide to dla mnie obca jest, widzialem sie znia raz :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk jutro Cie widze u mnie z 0.7 pod domem. Zycze milej zabawy ;p Wypij za moje zdrowie ! :D Oraz zeby te dziewczyny troche zmadrzaly :D

*

Pojazd:
Rumyk uważaj bo ja kiedyś jak poszedłem z nieznajomą laską na studniówkę to trochę żałowałem :mrgreen: Widziałem ja i zła nie była ale nie przypuszczałem że to sztywniara,kiepsko się na poczatku tańczyło ale pobawiłem się za darmo + pobawiłem się z innymi więc aż tak źle nie było :lol:

Awatar użytkownika

buniek, wypije strowie was wszystkich spokojnie :D i za lepsze laski dla nas :D

TZRfan, ogolnie pisalem znia tydzien ,widzialem sie znia wczoraj ze 2 godzinki i dobra jest, humorek ma itp wiec zajebiscie bedzie :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, no to udanej zabawy :D wyrwij tam coś ciekawego ;d

pioterp13 pisze:

*

Pojazd: HUA
Odejdź i się nic nie odzywaj,ona w końcu się skapnie i wtedy coś może pomóc.Zastosuj się do tego...najskuteczniejsze a czasem nawet ostateczna możliwość.

Superdry Men Jackets

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jasmine Nie wiem do kogo ta odpowiedź ale wyrażę sobie też taką opinie: znam taką jedną co się fochnie za to że się nie odzywasz ,a wtedy jeszcze bardziej przekichane. Najlepsze rozwiązanie to rozmowa po prostu :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A mi tam panowie się układa 3 miesiąc leci bez żadnych kłótni itp. A każdy mówił nie warto tak się poświęcać i wgl być takim dobrym . Tak jak i wy tutaj radziliście stosować jakieś chłodniki czy coś i powiem wam nie na każdą panne to skutkuje u mnie to nic nie dało tylko szczere rozmowy i dużoo dużoo spotkańi dało rade wymazała sobie z pamięci tego innego i jest git : )

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, no to chyba wiadome, że jak dziewczynę będziesz zlewać całkowicie to nic nie zdziałasz :P jak się starasz to musisz się porządnie starać, szczera rozmowa to przecież podstawa ;> Chłodnik działa wtedy, jak panna odwala sceny, jak wie, że zrobiła źle i jest jej wina ale się do tego nie przyzna i próbuje jeszcze zwalić na Cb ; ) Nie bedziesz sie odzywać pare dni i sama z płaczem przyleci z przeprosinami, że to jej wina itp.

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Chlopaki pomozcie bo jest nienajlepiej !
Ostatnio nie moglem sie spotkac z moja ''kolezanka'' i pisalismy duzo, zeszlismy na pewne tematy i powiedziala mi ze podoba sie jej ktos - moj kolega z podstawowki. Mi naprawde naa niej zalezy i ona dobrze o tym wie. I nie wiem co radzicie ? Mam zamiar pokazac ze mam jaja i starac sie o nia dalej. Troszke podpytalem ja co on na to a ona mi odpisala ze nie wie. Chlopaki pomozcie, jakies pomysly?

Awatar użytkownika

Pojazd:
buniek, kiepska sprawa.. to jest najgorsze, starasz się o dziewczynę, masz nadzieję, że coś z tego będzie a ona wyjeżdża, że podoba sie jej inny ;/

pioterp13 pisze:

Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
Szczerze przyznam, że pierwszy raz zerknąłem do najpopularniejszego tematu na naszym forum :)
Ładne dyskusje, 900 stron tematu :)

Może raz po raz coś podpowiem w oparciu o życiowe doświadczenia :)

Buniek!

Przestań się starać, przestań się z nią spotykać. Jak ją spotkasz to oczywiście bądź miły, ale nie marnuj na nią więcej czasu.

Jak opowiada Tobie takie rzeczy to znaczy, że jesteś u niej "zarejestrowany" jako przyjaciel do pogaduszek. Dużo pracy wymaga zmiana tego typu nastawienia i to wyższa szkoła jazdy, więc sugeruję znaleźć inną partię :)

Nie marnuj sobie życia na taką pannę :)

Pozdrawiam
Junior

Sklep internetowy z częściami i akcesoriami do skuterów / motorowerów / motocykli
WWW.SKLEP.MIELOCH.PL

Szukasz części oryginalnych Aprilia / Derbi / Gilera / MBK / Peugeot / Piaggio / Vespa?
Jeżeli tak napisz na oe@mieloch.pl !

Awatar użytkownika

Pojazd:
Junior ale ja pierwszy raz tak mocno do jakiej kolwiek dziewczyny sie zwiazalem, gadalem z nia jeszcze troche i pisala ze zalerzy. Zalezy mi tak bardzo na niej ze tak latwo sie nie poddam. Glupie tez by bylo uczucie gdy widzisz ta dziewczyne z innym jako pare :/

-- 14 paź 2013, o 21:44 --

Zbyt zajebiscie sie dogadujemy i wgl zeby odpuszczac, mysle ze nie jest az tak zle bo raz mnie nie bylo chwili na fb w sensie ze nie wchodzilem przez pol dnia wchodze napisala ooo dlaczego mnie nie bylo? pytam sie czy sie az tak stesknila ? a ona ze tak. Wiec moze nwm cos wyjdzie jak sie postaram. Mamy naprawde dobry kontakt

Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
Buniek,

Możesz przyjąć moją sugestię lub nie.
Napisałem Tobie tak, jakbym dokładnie sam zrobił po moich wieloletnich doświadczeniach z kobietami :) Znajdywałem się w podobnych sytuacjach i uważam, że szkoda czasu.

Pytasz na forum, bo nie jesteś pewny co zrobić - odpowiada Tobie ktoś, kto wie.
Zrób jak napisałem, a kilka dziewczyn później zapomnisz o tej o której teraz myślisz.
Mogę się pod tym podpisać :):)

Oczywiście zrobisz jak uważasz.

Co do Twojego uzupełnienia posta:

Jak to kobieta - myśli jedno, robi drugie, a trzecie planuje.

Jeżeli aż tak Tobie zależy to porozmawiaj z nią NA ŻYWO (żadne fb) i wyłóż jej wszystko na stół (tylko bez przesady i opisywania uczuć). Jak to nie wypali to odpuść sobie. Jeżeli powie, że musi wszystko przemyśleć odpuść sobie.

Świat jest pełen uroczych kobiet - więc póki nie masz zobowiązań jak poważny związek, żona, dzieci - to nie marnuj sobie życia na dziewczynę, która mówi Tobie, że ktoś inny jej się podoba...

Sklep internetowy z częściami i akcesoriami do skuterów / motorowerów / motocykli
WWW.SKLEP.MIELOCH.PL

Szukasz części oryginalnych Aprilia / Derbi / Gilera / MBK / Peugeot / Piaggio / Vespa?
Jeżeli tak napisz na oe@mieloch.pl !

Awatar użytkownika

Pojazd:
Powoli przemawiasz do mnie, zrobie jak mowisz pogadam z nia jutro jak nie bede bardzo wypity bo impreske mam po sql. To mam jej powiedziec co do niej czuje i ze mi na niej mega zalerzy bo piszesz bez opisywania uczuc..

Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Junior pisze:
póki nie masz zobowiązań jak poważny związek, żona, dzieci - to nie marnuj sobie życia na dziewczynę

Dokładnie. Dobrze mówi. Podpisuję się pod tym.

Zrób jak wyżej ,podejdź do tego z dystansem. Uda się to uda , nie to trudno. W życiu jeszcze wiele takich sytuacji przeżyjesz. Wielu powie i Ty także - ciężko będzie zapomnieć. Owszem ! Ale co zrobisz jeśli to będzie jednak jedyne możliwe wyjście? Przytoczę jeszcze raz cytat

Kod:
nie marnuj sobie życia na dziewczynę

Jeśli martwisz się co będzie gdy...po co ? Nawet jeśli zakończy się to wszystko to wrzuć na luz. Zajmij się tym co lubisz. Idź trochę pograj sobie w jakąś grę. Idź trochę porobić coś przy moto. A nawet spakuj się, wyjedź na cały dzień z domu. Jedź ! Nawet 100 km od miejsca zamieszkania. Nie ma nic lepszego jak zostawić problemy daleko w tyle. Przyjedź na wieczór. Zjedz coś idź spać ! Czas leczy rany. Jednym szybciej ,drugim wolniej. Pięć ,sześć takich akcji i zrozumiesz ,że przez to niby bóstwo za wiele byś stracił ;) Dziewczynę niby jest fajnie mieć bo masz z kim porozmawiać i w ogóle ,ale czasem warto sobie odpuścić jak jesteś młody. Zadaj sobie pytanie, czy chciałbyś być resztę życia z kimś kto Cię w ogóle nie rozumie. Po co Ci ktoś taki ? No właśnie. Czasem warto znaleźć chwilę refleksji i w odpowiednim momencie powiedzieć sobie dość. Dziewczyn jest pełno i mogę się założyć ,że nie jest to Twoja pierwsza. Skoro nie pierwsza to kto powiedział ,że ostatnia ? Całe życie przez Tobą. ; ) Trzymaj się.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Awatar użytkownika

Pojazd:
buniek, Jedno pytanie, ta Twoja panna powiedziała Ci, że jej zależy na Tobie jak na przyjacielu, czy jej zależy byś był dla niej kimś więcej ? Jeśli, ci tylko powiedziała, że jej zależy to nie sikaj w majty z radości bo nie wiesz o co jej chodziło. Zapytaj w jakim stopniu jej zależy i co przez to masz rozumieć, miałem IDENTYCZNĄ sytuację. Gadka szmatka, bla bla tak super się dogadujemy, spotkania, buziaki itp a tu nagle wyjeżdza mi laska, że zależy jej na mnie jak na przyjacielu ^^

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918 ... 1019  Następna