Dzisiaj jest 14 sie 2025, 2:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Jawa 350ts
lukki999 pisze:
bartos212, W listopadzie rok będzie i nie wiem co kupić. Może jakaś rada teraz od forumowiczów jeszcze. Co kupić dziewczynie na rok bycia razem? :mrgreen:

znajdź najfajniejsze zdjęcie jakie macie , kup misia i małą ramkę , włóż ją między łapki misia ;D
fajnie to wygląda i ogólnie fajnie coś takiego dostać ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Aż się panowie i panie zalogowałem :< Kogo tutaj mamy ,same nowe osoby i to jeszcze jakie :D

małaaa małe a cieszy :<

Electric , I o to chodzi ,żeby właśnie nie zrobić z siebie tej przyjaciółki.

buniek Dokładnie to co ci tutaj wielkie osobistości piszą ,postaw wszystko jasno ,albo ty (ona chce ci zamotać innymi w ramach testów :roll: ) albo ktoś inny ,ale ty mówisz coco dżambo i do przodu i zwijasz manatki :)

Speedy23 Też tak miałem z pewną ,było fajnie przez 7 miesięcy noo a potem taka głupota ,że zerwałem i powiedziałem raz papa. Jak spoko to dbaj ,jeżeli coś wam nie odpowiada po prostu starajcie się to zmieniać od razu ,nie zachowujcie sobie takich tajemnic dla siebie. Rozmowa jest potrzebna nawet jeżeli jest okey. Tyle z praktyki.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Temat się rozwija i bardzo dobrze :mrgreen:

Właśnie myślałem nad jakimś misiem i coś jeszcze do misia trzeba, bo dostała już nasze zdjęcie w ramce więc może co innego tym razem :P

buniek, Musisz mieć wszystko jasno postawione, jak Ci wyjedzie tylko z przyjacielem to nie będzie fajna sytuacja. Po co sobie robić nadzieje, nie ta to inna :cool:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja to jednak jestem głupi . W piątek byłem w tym ene trochę się porobiłem napisałem do Mani coś tam pisaliśmy wczoraj mi napisała czy się spotkamy no to zapytałem w jakom celu oto to nic nie odpisała dziś napisałem co robi ,zapytałem co dostała z rozprawki no to się dowiedziałem co mnie to obchodzi ze ona nic do mnie nie ma itp wiadomo kazała dać spokój itp a wiec od jutra koko dzambo i do przodu muszę sobie jakoś wbic do głowy ze ona dla mnie nie istnieje juz z 3 tygodnie jak dala mi kosza a ja kuzwa dalej myślę o niej w piątek w ene wyrwalem laske jak byłem podpity potanczylismy ,calowalismy sie wiadomo procenty zaczęły wychodzić i Damianowi znow bo głowie zaczęła chodzić Mania wiec stwierdziłem to co było w ene zostaje w ene. Dzień na dzień obiecuje sobie ze od następnego Dnia nie będę o niej myślał ani do niej pisał. Wiec panowie od jutra muszę sie ogar!

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Awatar użytkownika

Pojazd:
nitropet12, i tak napiszesz. Trochę alko i znow ci zal dupe bedzie sciskalo i bedziesz znow pisał do niej, nastepnego dnia znów będziesz żałował i tak pare razy w kółko, aż w końcu dasz sobie całkowicie spokój ;) też tak miałem, więc spokojnie, daj temu czas i Mania Cie przestanie interesować.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
electricorange Mam taka nadzieje.Myslalem o niej dużo ale jak ja zobaczyłem w piątek to juz wgl Myślenice.

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Awatar użytkownika

Pojazd:
kasujemy zdjęcia ,usuwamy numer ,wiadomości ,wszystko co się kojarzy z nią. Sajo nara ,widzimy się jak będę szczęśliwy z inną. Co tu dużo myśleć ,olej dziada !!! Albo ty wygrasz albo się wykończysz i na co ci to. Dziewczyn od zatrzęsienia a ty się będziesz użalać nad jakaś byłą paróffką ,OLEJ JĄ ,ZNAJDŹ LEPSZĄ :evil: coco dżambo i do przodu za ojczyznę !

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
HOHOHO co sie tu dzieje :D ja dopiero wrocilem do normalnosci.

MIMIK, Dobrze gadasz.

ElectricOrange, a ja tam nigdy nie napisalem po pijaku do swojej bylej, nigdy ale to nigdy, wychodze z zalozenia ze jak sie nie udalo to niech spada jedna albo druga osoba, jesli ona zerwala to jej strata i niech sie j**ie i tyle.

Ludzie tego kwiatu jest pol swiatu a jednak te 3/4 ch*ja warte. Fakt niektorzy maja problemy ze znalezieniem partnera/partnerki bo nie wygladaja dobrze (sam boje sie wlasnego odbicia w lustrze) :D ale to jest tak, byc z kims za wyglad to jak lubic czekolade za opakowanie.

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, bardzo dobre porównanie :) dla mnie to jest bezsens być z kimś bo jest taki mega ładny, przystojny i wgl ;o jprd poje*ane.. Uroda z wiekiem przemija a charakter cały czas będzie taki sam. Wiadomo jakieś tam minimum musi być urody bo chyba nikt nie chce być z jakąś zaniedbałą dziewczyną, obleśną itp ale bez przesady, każdy by chciał mieć księżniczkę z bajki z cudownym charakterem, ale to niestety nie chodzi w parze ;)

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

masakra ale jestem idiota to juz koniec...

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, Co jest ?

ElectricOrange, Taak ,oczywiście jednak nie oszukujmy się ,wątpię że chciałbyś dziewczynę która bd po prostu brzydka. Miłość miłością ,ale też nie chciałbyś się ukrywać z związkiem z powodu tego ,że ona po prostu nie bd się tobie podobać. Od dawna każdy wie ,że wolimy inne dziewczyny ,jeden woli przy kości inny szczupłe ,jedni brunetki drudzy blondynki ,taki tyłek ,taka talia ,takie zachowania i takie obyczaje. Nie mam nic do kogoś wyborów jednak mając dziewczynę muszę sie z nią dogadywać dobrze i musi mi się podobać ,halo to w końcu moja dziewczyna chciałbym ,żeby mnie kręciła a nie była na smutne chwile pocieszeniem i tyle. Od razu dla hejterów ,nie lubię bóg wie czego ,ma się po prostu podobać MI !!! Jeżeli tak nie jest nawet nie kręcę z nią ,bo szkoda czasu i nerwów dla obojga.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

MIMIK, a bo na tym weselu co bylem spotkalem fajna laske nosz kurde, fakt juz pod koniec bo jechala do domu, dalem jej marynarke jak czekala bo jej zimno bylo a ja palilem i nie zabralem nr kom.

a po 2 inna laske poderwalem rowniez na weselu ale ona znowu z katowic, jprdl co za zycie...

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam was. Widzę ciekawe tematy i jakbym sam był ich głównym bohaterem są poruszane to napiszę i ja swój problem.
Panowie i panie, czemu to musi być tak że jak się ma kogoś i to dłuższy czas jakoś bardziej układa się gadka i inne laski próbują coś do mnie?! :(
I inny problem też mam. Otóż moja luba jest dosyć ostro zazdrosna o moje przyjaciółki. Mam 2, każda ma chłopaka nie od dziś więc nawet jakby to nic więcej mnie z nimi nie łączy. Wspólne wychodzenie na szluga i jazda autobusem ze szkoły i do szkoły. Dzisiaj natomiast pojechałem z nimi do WORD'u do Siedlec na egzamin. Moja w szkole jak stałem z nią stała też z koleżankami. Jakaś gadka się zaczęła że czy my razem widzimy się po szkole to moja nie bo jadę sobie z Kasią. Dziewczyny jaką Kasią a ta że "psiapsiółką". Ruszyło mnie to whoooy. Odszedłem nagle i moja mnie zatrzymała. Coś tam zaczęła że to dla żartów ale jakoś żarty tego typu mnie nie kręcą. Odszedłem i powiedziałem że mam lekcje no to wielce obrażona. Co tu robić? Od paru dni mamy spięcia. Ona zaczyna żebym lepiej znalazł sobie inną bo ona tylko mnie rani i wgl. Ku^wa to boli i to bardzo. Nie chcę innej. Za długo jak na moje wymagania już z nią jestem i chcę być jeszcze ile tylko się uda.

Sprzedam Malaguti F12 Phantom Tanio!
https://lh5.googleusercontent.com/bLzrR ... 52-h489-no

Awatar użytkownika

balon1996, nie chce urazic ale Idiotka z niej, fakt zazdrosc jest straszna i po czesci ja rozumiem, ale po tych zartach to tez bym sie wkur**l i sie nie odzywal poki nie przeprosi.

Od takich spinek sie zaczyna, takie teksty znajdz se inna, sprawdza Cie...

Napisz jej albo powiedz po takim tekscie: Dobrze jesli tak Ci przeszkadza moja osoba to cześć. Nic wiecej nie zrobisz

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko no ona przeprasza i to bardzo. Wiem jedno, że gdyby mnie nie poznała raczej jednej dziewczyny mniej by było na tym świecie. Teraz też nie wiem co zrobić. Ona jest na dyskotece w starej szkole a ja siedzę na chacie bo wszystkie moto nie na chodzie a samochodu i prawka nie ma. Ona mnie nie zdradzi ale boję się bo wiem jak inni na nią patrzą. Miss może nie jest ale ma to, co każdy mężczyzna chciałby mieć w swojej ukochanej. Idealny tyłek, zgrabne piersi i piegi które ja uwielbiam.

Awatar użytkownika

balon1996, no to w czym problem? w klotniach?

jak jest madra to sie nie da zadnemu dotknac poza tancem

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie potrafi ona zaakceptować tego że mam te przyjaciółki. Niestety ale też dzięki nimi trzymałem się na nogach po niezłych jazdach z byłymi(policja, przesłuchania itd). Dobija ją to też że jak jesteśmy razem a to codziennie po szkole siedzimy na pks czy coś no i bardzo dużo znajomych dziewczyn mam i zawsze każda powie "cześć" czy tam "hey" i widzę jak ją to dobija i z ironią mówi że jakoś dużo ich mam. No jestem typem człowieka bezkonfliktowego który z każdym znajomym próbuje się odzywać w mniejszym lub większym stopniu. Nie odzywam się do ludzi tylko gdy czegoś potrzebuję.

Awatar użytkownika

balon1996, dziwisz sie jej?

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No nie. Ale tłumaczyłem jej już to no i jakoś nie bardzo to dociera do niej.

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
balon1996, nie no przyznam od siebie że sporo ludu znasz, w tym kupa dziewczyn i no ma prawo być zazdrosna ale sądzę że takie spięcia to chwilówki i staraj się nie rozkręcać każdej "nie miłej" pogadanki :d

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919 ... 1019  Następna