Dzisiaj jest 24 lut 2025, 16:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 918, 919, 920, 921, 922, 923, 924 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Pyle, zawsze tak to dziala, ale zrob taki chlodnik jak pisala małaaa,

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
To co pisze rumyk dobra opcja.

bartos,rumyk mi to się znów znudziła dziewczyna ,niby fajna niby okej ale jakoś mi się po miesiącu znudziło jakiekolwiek kręcenia ,pogadamy pośmiejemy się ,ale motywacji do działania brak. +1 do koleżanek. Weźcie coś poradźcie panowie ,bo nawet już nie zarywam poniżej miesiąca znajomości ,bo każda mi się jakoś tak nudzi. W tym tempie to emeryturę dobiję w naszym kraju zanim coś mnie bardziej zainteresuje.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, to już od Ciebie zależy, może za dobrze wam idzie i czzujesz że ją zdobyłeś co powoduje że Ci się nudzi... Musisz poznać taką co będzie trudniejsza i będzie Cię interesować i pociągać do siebie.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

bartos212, słuszna rada :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko właśnie o to chodzi ,że jaka by nie była ,nudzi mi się. Brałem się za fajne ,nudziły mi się ,brałem się za mega ładne ,nudziły mi się. Zabierałem się za "mądre" też mi się nudziły. Większym wyzwaniem było by chyba dla mnie tylko z jakieś dobrej przyjaciółki ( z którą od początku miałem taki stosunek) zrobić swoją dziewczynę. Nie wiem co mi ostatnio jest od tego zerwania z wakacji. Niby tamtą puściłem w niepamięć a wszystkie inne są jakieś mdłe teraz. Czekam na księżniczkę z mojej bajki.

Tak btw dla potomnych ,wszystkie takie same ,jaka by ładna nie była czy mądra to praktycznie podobna krew. Inne obyczaje co najwyżej i jakieś zainteresowania ,zachowania. Czy ładna i pustak czy mądra i przeciętna to właściwie dziewczyna i tyle. Kto się wstydzi ,bo ładna niech zrezygnuje z tej postawy ,nie warto.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tylko ładna ma więcej chętnych i może sobie wybierać :P

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Awatar użytkownika

MIMIK, no to juz wiem wczym masz problem, i to masz powazny problem

-- 23 paź 2013, o 18:49 --

creative, nie koniecznie, wiesz tylko najtanszy towar przyciaga najwiecej klientow :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
rumyk ,jak myślisz w czym ,bo ja już nie mam pomysłów i uznałem ,że po prostu dojrzałem do tego ,że szukam tej na dłuższej a nie jakiś takich chwilowych związków. Byłą usuń z pomysłów od razu bo już ogarnąłem się po niej ,poszalałem ,zahulałem i patrzę na nią z obrzydzeniem. Po prostu baj baj.

creative ,tani towar przyciąga dużo klientów a drogi towar jest dla bogaczy. Jak już zdobędziesz ,jeden czort ,to samo każda. Tylko ciężej zdobyć.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

MIMIK, tez tak myslalem jak ty, ale w podswiadomosci masz blokade po bylej, musisz znalesc jakas lepsza od niej i tyle.
a druga sprawa potrzebujesz maksymalnego wyzwania w dziewczynie.
mamy ten sam problem

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Jawa 350ts
Zgadzam sie z Rumykiem, blokada . Nie czujesz jej, ale w podświadomości dalej jest. Czesto tak jest. Kazda laske porównujesz do bylej nieświadomie.. Nieświadomie dlatego ja skreslasz i zastanwiasz sie co jest nie tak. Moim zdaniem powinienes sobie znaleźć przyjaciolke jak na razie, kumpele, ktora Cię zawsze poslucha, przytuli.. Daj sobie czas, a zobaczysz, ze wszystko do normy wroci :) a dojrzalosc swoja droga , zwiazki na chwile w pewnym momencie sie nudzą.. :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzisiaj laska ma jakieś problemy w domu , oczywiście napisała mi tylko że jakiś chaos i nie wie co się dokładnie dzieje , że nic poważnego i czułem jak pisaliśmy że jest coś nie tak ... oczywiście zaczęła mi robić pojazd że wszystko o co prosi mam w dupie , że obiecuje i nie dotrzymuje słowa , że olewam szkołę itp to skończyło się na kłótni i kazała mi zmienić dziewczynę... eh no jutro zobaczymy jak to będzie bo poszła spać i nie odpisuje na sms ..

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Awatar użytkownika

małaaa, Widziasz ja zawsze dobrze gadam :D Pomysl z przyjaciolka jak najbardziej trafny tylko ze ona mowi byc rownie poje***na jak i on :D Czas nie jest lekarstwe, nie dawaj sobie czasu bo tylko poglebisz to, czas przyzwyczaicie do tego i po ptokach wtedy, musisz dzialać, zwiazki przelotne odstaw na bok bo to wiecej sprawia problemow niz korzysci.

o dojrzamosci emocjonalnej moze kiedy indziej :D

aragon, mowi ze jej nie sluchasz i nie spelniasz prosb... i masz wszystko w dupie spoko wiesz jak ci powiedziala zmien dziewczyne to tak zrob, powiedz jej to, dobrze poszukam sobie innej. Wtedy doceni, ze pewnych rzeczy nie powinno sie mowic ani o nich myslec.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk pisze:
MIMIK, tez tak myslalem jak ty, ale w podswiadomosci masz blokade po bylej, musisz znalesc jakas lepsza od niej i tyle.
a druga sprawa potrzebujesz maksymalnego wyzwania w dziewczynie.
mamy ten sam problem

Tyle ,że odrzuciłem już byłą na poważnie ,nie mam żadnych zachowań głupich jak ją spotkam ,po prostu olewam i nie biorę już tego wszystkiego do siebie. Co do lepszej ,no poznałem masę ładniejszych od zerwania no i nawet jak sam sobie powiem ,że na prawdę extra dziewczyna to i tak nie czuję tego pociągu.

małaaa pisze:
Zgadzam sie z Rumykiem, blokada . Nie czujesz jej, ale w podświadomości dalej jest. Czesto tak jest. Kazda laske porównujesz do bylej nieświadomie.. Nieświadomie dlatego ja skreslasz i zastanwiasz sie co jest nie tak. Moim zdaniem powinienes sobie znaleźć przyjaciolke jak na razie, kumpele, ktora Cię zawsze poslucha, przytuli.. Daj sobie czas, a zobaczysz, ze wszystko do normy wroci :) a dojrzalosc swoja droga , zwiazki na chwile w pewnym momencie sie nudzą.. :)

Nieświadomie ,możliwe świadomie już dawno mi minęło. Przyjaciółkę właśnie taką mam od zerwania pewną ,poznaliśmy się jak była w takiej sytuacji podobnej do mojej i w związku i w życiu. Do pogadania o wszystkim przy kawie. Czas operacyjny to jak na razie 5 miesięcy a właściwie 3 ,bo w wakacje jeszcze próbowałem coś reanimować ,ale sam zrezygnowałem. Takie związki na chwilę znudziły mi się z byłą właśnie ,byłem z nią nie cały rok i od wtedy nie szukam na chwilę już w ogóle a kiedy czuję ze nie wypali nawet nic nie próbuję poza pogawędką czasami.

Co do dojrzałości w związkach ,jakie macie zdanie na ten temat? Co jest według was priorytetem w takiej sprawie? I jak myślicie czy to przychodzi z wiekiem czy może doświadczeniem w związkach? Ciekawi mnie wasza opinia na ten temat.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

MIMIK, nie do konca rozumiesz przeslanie moje jak i małaaa

Dojrzalosc w zwiazkach, glownym priorytetem jest myslenie o zyciu na powaznie, a takze stabilizacja emocjonalna, ciezko znaleść teraz takie panny nawet po 20 roku zycia.

Wiek jak i doswiadczenie tu maja wielkie znaczenie.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, a co miałeś dokładniej na myśli?

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

MIMIK, blokada w podswiadomosci jest masakryczna, bardzo ciezko ja zwalczyc, wydaje ci sie ze swiadomie ja olewasz to tylko taka mozna powiedziec projekcja twojej osoby, a w podswiadomosci sie zabijasz od srodka. pomysle jak z tego wyjsc i napisze

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Jawa 350ts
Inaczej, po naszemu. Blokada to cos w stylu takim ze masz laske. Ona Cię zranila, nie jestescie juz razem. Mija x czasu , poznajesz kolejna. Pieknie, ladnie, juz wydaje Ci sie ze ok a tu o.. Lipa, cos zgrzyta. Zastanawiasz sie co jest grane.. Jednym zdaniem.. Blokada to strach przed ponownymi sytuacjami w których zostaniesz skrzywdzony. Na to nie ma reguly, kazdy to ma. Jak dla mnie to czas i przekonywanie sie do siebie i do tego ze nie kazda laska taka sama.. A co do przyjaciółki.. No na pewno nie taka z ktora kiedyś byles w zwiazku.. Nie o taka chodzi..

-- 24 paź 2013, 21:49 --

A co do dojrzalosci.. Wieku bym raczej nie mieszala w to.. Dlugosci stażu w zwiazku? Raczej tez nie.. Zdarza się związek gdzie ta dojrzalosc po 2 miesiacach jest, a zdarza się ze po roku, dwóch.. Jak dla mnie o dojrzalosci nie ma racjonalnej odpowiedzi, bo kazdy dojrzewa ze tak powiem ' w swoim tempie ' ;) od indywidualnych spraw zależy to jak szybko dojrzeje sie emocjonalnie.. Dla mnie tu w Twojej sytuacji nie ma nic wspólnego dojrzalosc :) ale to wiecie, moje zdanie ;)

Awatar użytkownika

małaaa, zapodalbym hejta, ale bede mily :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Gdzie to było w "Brawo Girl"?

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, tylko że ja o niej już po prostu nie myśle na codzień, obojętny mi jest jej los ,jej wybory jej życie ,nie potrafilem tak żyć więc się z nią pożegnałem.

Małaaa ,tylko ja tego nie wspominam źle ,nie ten typ człowieka. Wiem że dziewczyny są różne i nie boję się związku nawet przeciwnie tylko mi się one nudzą po prostu. Z moją przyjaciółką nie byłem w związku ,poznaliśmy się tylko kiedy jazerwałem ze swoją byłą a z nią zerwał chłopak i w smutku się topiliśmy razem : P

Damian może ty coś polecisz na nudzące się panny ?

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 918, 919, 920, 921, 922, 923, 924 ... 1019  Następna