Dzisiaj jest 05 sie 2025, 11:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Srebro zawsze spoko, nosi sie to przypomina o osobie od której się taki prezencik dostało.

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Revo, wiesz zależy ile kto chce wydać, bo to jest tylko przyjaciółka i 17 urodziny więc więcej jak 50 zł wydawać to przesada by była w tym przypadku.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
bartos212, jeśli jest to przyjaciółka to kup co kol wiek na pewno się ucieszy.. nie wiem po co się tak spuszczasz

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Yakuza, nie że się spuszczam, moim zdaniem 50 zł max

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Misia, wasze wspólne zdjęcie, jakaś malutka bransoletka . :)

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Revo, zdjęcie może nie, bo w końcu to przyjaciele a nie para, wiec wedlug mnie dziwnie by to wygladalo (chyba ze jakieś smieszne wspolne zdjęcie) :D. Najlepiej jakieś srebro tak do 40-50zł lub perfum

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
MIMIK, jesli chcesz zaszalec to kup jej jakis stroj do sypialni albo cos :D ew "szpilki" na allegro znajdziesz duzo taki w bardzo niskich cenach.

bransoletke, kolczyki, ciezko wybrac, moze plyte ulubionego zespolu?

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ma ktoś z panów zaplanowanee już coś na walentynki ? Bo na razie nic mi do głowy nie przychodzi :/ A trzeba już pomału myśleć :)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, ja chyba swoją na pizze zabieram i kupie róże taką super droższą aby było git bo mnie męczy o kwiata a jej dawno nie dawałem to będzie gites

TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wy mio tu z walentynkami moja w pt. ma urodziny rozkminiłem prezent, kupiłem jej perfum który jej się podoba plus do tego różyczka i bedzie git. A walentynki hmm sam nie wiem róża pewnie i własnie pojawia sie problem bo jak zosatnie w bydgoszczy to wezme ją na łyżwy i potem polecimy do niej do jej studenckiego lokum na dalszą częśc walentynek :P a jak nie to nie wiem sam co rozkminić nie mam do tego głowy sesja kolokwia..... pewnie jakiś misiek co by jej mnie przypominał i tyle :)

Obrazek
Ku pamięci[*]

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie miśka już dostała , perfumy taak samo ittp. : ) Myśle naad jakimś łańcuszkiem na szyję w kształcie serca i wysłać ją do domu na chwile a w tym czasie rozpalić taki świeczki w kształcie serca chyba każdy wie o co mi chodzi :D żeby było "romantycznie " haha xd

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

**

Pojazd:
nalfi Miałem prawie identyczną sytuację z moją byłą. Też mówiła, że to tylko kumpel, że kocha mnie i wgl herezje. Potem mówiła, że to tylko jej przyjaciel, ona z nim tylko rozmawia. Potem zacząłem podejrzewać coś więcej jak zaczęła unikać pocałunków, mówić, że nie może wyjść, brzuch ją boli, sraka padaka i różne inne rzeczy. A któregoś razu z tym kumplem wyjechaliśmy furą (to też był mój kumpel) polatać po mieście, no i ona do niego pisze czy on przyjedzie do niej bo sama jest i się nudzi, ja se obmyśliłem, że napiszę do niej czy może wyjść a ona z tekstem, że nie może bo to bo tamto. Myślę sobie, o ty ku*wo jedna. Podjechaliśmy, ona wychodzi uśmiechnięta, i nagle zobaczyła mnie w furze jak się nie speszyła i do mnie z ryjem co ja tu robię. No i wtedy zerwałem z nią, mięso leciało na cały regulator. Tak więc kolego, ja ci radzę jak najszybciej ogarnij się, dopytaj się o co chodzi jej przyjaciółki bo ja tu nie widzę nic dobrego po tym co sam przeszedłem.
Życzę powodzenia i trzymam kciuki, że nie okaże się twoja panienka puszczalską.
Czekam na info jak się dzieje w tej sprawie :) !

KONTO AWARYJNE

Awatar użytkownika

Co zrobić w takiej sytuacji gdy dziewczyna powiedziała mi że nie chcę mieć chłopaka teraz ponieważ przeżyła jeden związek i się zawiodła, a tera cieszy się wolnością i to jej wystarcza?
A mi na niej strasznie zależy.. spędziliśmy razem całą imprezę pocałunki itd. było świetnie ona również zadowolona.. rozważała związek ale woli tak jak jest teraz i zaproponowała mi koleżeństwo..

Obrazek

*

Pojazd:
Yakuza -sciema w wiekszosci przypadkow."Nie jestem teraz gotowa na zwiazek,chce sie cieszyc wolnoscia" w 95% przypadkow = "Nie chce z Toba byc.Przyjdzie lepszy to za 2 tyg bede z nim w zwiazku".
A co do imprezy to pewnie alkohol sie lal no i troche zaszalala,nie martw sie przy takich okazjach korzystaj i zbyt nie bierz tego do siebie bo to ze dla Ciebie bedzie to cos znaczylo to nie znaczy ze dla niej tez..Laski lubia sie bawic i dawac takie okazje,wedlug mnie olej ja moze sie sama odezwie.Za dobrego kolege bym nie robil bo Ty i tak sie bedziesz tylko nakrecal a ona bedzie miala to gdzies.

Awatar użytkownika

TZRfan, tzn ona nic nie piła była trzeźwa tak samo jak ja :) wszystko było w jak najlepszym porządku mówiła że poważnie o mnie myśli i wgl rozważa czy coś więcej między nami niż koleżeństwo..
Mam się z nią spotkać niby w weekend jak się uda jechać do niej czy nie? bo sam nie wiem co robić..

też tak sądzę że przyjdzie inny i od razu związek.. denerwuje mnie takie gadanie no ale co zrobić.

Obrazek

Awatar użytkownika

Yakuza, a jedz co ci szkodzi? jedynie co mozesz zmarnowac troche czasu i kilka groszy

Obrazek

Obrazek

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
one tylko na wyglad patrza i na kase...... !

Awatar użytkownika

Pojazd:
ThePatryk pisze:
nalfi Miałem prawie identyczną sytuację z moją byłą. Też mówiła, że to tylko kumpel, że kocha mnie i wgl herezje. Potem mówiła, że to tylko jej przyjaciel, ona z nim tylko rozmawia. Potem zacząłem podejrzewać coś więcej jak zaczęła unikać pocałunków, mówić, że nie może wyjść, brzuch ją boli, sraka padaka i różne inne rzeczy. A któregoś razu z tym kumplem wyjechaliśmy furą (to też był mój kumpel) polatać po mieście, no i ona do niego pisze czy on przyjedzie do niej bo sama jest i się nudzi, ja se obmyśliłem, że napiszę do niej czy może wyjść a ona z tekstem, że nie może bo to bo tamto. Myślę sobie, o ty ku*wo jedna. Podjechaliśmy, ona wychodzi uśmiechnięta, i nagle zobaczyła mnie w furze jak się nie speszyła i do mnie z ryjem co ja tu robię. No i wtedy zerwałem z nią, mięso leciało na cały regulator. Tak więc kolego, ja ci radzę jak najszybciej ogarnij się, dopytaj się o co chodzi jej przyjaciółki bo ja tu nie widzę nic dobrego po tym co sam przeszedłem.
Życzę powodzenia i trzymam kciuki, że nie okaże się twoja panienka puszczalską.
Czekam na info jak się dzieje w tej sprawie :) !

Ja już z nią nie jestem od dobrego tygodnia :mrgreen:

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Awatar użytkownika

nalfi, szczerze to gratuluje znalezienia rozumu :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk,
A podziękował podziekował :lol:

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957 ... 1019  Następna