Dzisiaj jest 13 lut 2025, 23:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 953, 954, 955, 956, 957, 958, 959 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Dziecko- z czym do ludzi tu gadasz. Ty chyba nawet kobiety nie widziałeś bo uganiasz się za dziewczynkami z gimnazjum

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
No jak zaczynam temat, że ja z nią itd... Ona raz pisze ja raz zależy.

-- 26 sty 2014, o 00:37 --

Ogólnie mnie wkuhwia pisanie.
Pisze że chce ona do mnie wrócić okej. no to rozwijam temat i coś tam, a ona że dajmy sobie czas.
No okej spoko. A napisała mi o 22. "Jakbyś chciał to byś już mnie dawno miał" No kuźwa. Tłumacze jej że jakbym się starał i pisał obojętnie jak. to i tak należy do niej decyzja. A ona że wie. no więc .. na co mi pisze tamto.

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

*

Pojazd:
Panowie Mam mały problem a mianowicie podoba mi się dziewczyna lecz jak podchodzę do niej to kompletnie mnie zamurowuje i mam takie wrażenie jak by mnie ignorowala dacie może jakieś rady jak się do tego zabrać dodam że z innymi dziewczynami idzie mi bez problemu

http://tablica.pl/oferta/karty-do-gry-p ... 3izLw.html <--- nowe karty PlayBoy cena podlega negocjacji posiadam 84 paczki .

Awatar użytkownika

Pojazd:
malossi01, to wiadomo, że przy dziewczynie która ci się podoba będziesz zesztywniały bo nie będziesz chciał niczego spalić i powiedzieć czegoś głupiego, A TO BŁĄD, bo dziewczyny od razu to wyczuwają i olewają. Najlepiej jakbyście się spotkali gdzieś w towarzystwie jej koleżanek/kolegów i na lajcie pogadać albo podchodzisz do niej jak do zwykłej koleżanki tak jakby ci na niej wgl nie zależało i pogadać na luzie, nie "cześć masz czas pogadać" albo "co teraz masz za lekcje" hahahah, tylko jakaś śmieszna gadka szmatka, troche śmiechu i wgl, żeby ona też czuła się swobodnie.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, dzięki :P

Speedy23, bycie razem 3 tygodnie i zapewne jeszcze w gimbazie, no proszę cię. Po roku nie wiadomo co i teraz 3 raz mówisz. Nazwałbym to raczej takim pierwszym związkiem z jakimś dodatkiem z przeszłości a nie 3 próbą.

Mowa tutaj z tego co mi się wydaje o poważniejszych próbach. Ja bym nie wrócił do byłej. Zanim byliśmy bardziej oficjalnie to i tak mi się nie śpieszyło. Razem nasza znajomość to około roku przy czym związek sam w sobie to był 9 miesięcy potem zerwałem i po 2 miesiącach spróbowałem jeszcze raz i ostatni. Po takim czasie w normalnym związku wiesz co ci pasuje ,co ci nie odpowiada co chcesz zrobić a nie ,że zerwiesz i wracasz jak ja to zrobiłem głupio(ale i tak pierwszy i ostatni raz) Bez powodu nie zerwałem i nawet po jakimś okresie czasu jak wracasz to widzisz czemu zerwałeś i zabierasz tyłek jak najdalej. Dla mnie takie powroty to tylko głupie złudzenie ,chwilowa samotność czy też gorszy okres w którym wydaję ci się ,że ta osoba była dla ciebie ważna a tak naprawdę po chwili i tak ogarniesz ,że to tylko wrażenie. Nie warte zachodu.

lucek15, o to to ,nazywają to inaczej toksycznym związkiem.

nalfi, ja ci nie chce nic wpierać ,ale dla mnie to to wygląda na "gierkę" Po tym co ty piszesz to ona sobie tylko owija ciebie wokół palca coraz bardziej. To co piszesz to na prawdę głupota za głupotą.

czarekcw, tak też można :lol: :lol:

Ache, ukrywaj swoją całkowitą niedojrzałość :P ukrywaj dobrze.

malossi01, Laska jak każda inną ,idź i zagadaj, uwierz mi ,że one niczym się nie różnią czy ładna czy pasztet. Dojdziesz do tego samego wniosku jak sprawdzisz. Jak ma być parapetem to bd jak nie to nie. Nie przejmuj się tym. Zagadaj!

RUMYK<RUMYK<RUMK
Trafiłem wczoraj na imprezce na paczkę fajnych dziewczyn. Wpadaj ,potrzeba zawodnika takiego jak ty ! :twisted:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
MIMIK beke sb krecilem przeciez...

nalfi i jak odzywala sie cos?

*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Chlopaki! Jest dobrze! Pisze nie cale 2 tygodnie z dziewczyną, temat ciagle jakis jest, nawet ona zaczyna, czasem nawet ona pierwsza pisze i dzisiaj się z nią spotkalem na spacer, po czesci z jej inicjatywy. Pospacerowalismy godzine i nawet buziaka dostalem na koniec. Jest git, tylko co teraz? Jak tego nie spalic, w szkole sie z nia widuje codziennie to siedziec i gadac z nia w szkole?

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

*

Pojazd:
ok chłopaki dzięki za motywację albo będzie moja albo dostanę w pysk ;d jak wrócę z wyjazdu to uderzam ;d

http://tablica.pl/oferta/karty-do-gry-p ... 3izLw.html <--- nowe karty PlayBoy cena podlega negocjacji posiadam 84 paczki .

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaciekRS pisze:
Chlopaki! Jest dobrze! Pisze nie cale 2 tygodnie z dziewczyną, temat ciagle jakis jest, nawet ona zaczyna, czasem nawet ona pierwsza pisze i dzisiaj się z nią spotkalem na spacer, po czesci z jej inicjatywy. Pospacerowalismy godzine i nawet buziaka dostalem na koniec. Jest git, tylko co teraz? Jak tego nie spalic, w szkole sie z nia widuje codziennie to siedziec i gadac z nia w szkole?

U mnie tak się składa że chodzę z moją do tej samej szkoły , no to raz na przerwie ja ide z kumplami a ona z koleżankami . I tam trochę pogadamy w tej szkolee kilka przerw razem spędzimy i styka :D Najgorzej na początku jest a potem to już lajtowo do tego bedziesz podchodził :)

MIMIK Noo masz rację . Zresztą na razie sie niczym nie przejmuje . Żałować bede jak zakończy się ten związek . Wgl wszystkoo układało się bardzo dobrze do tej pory . A wczoraj się z nią pokłóciłem , a potem chciałem się dogadać bo jak zwyklee o wyjścia problemy ma . No alee ona mi chamsko zaczęła odpisywać no too ja żeby robiła co chce ,na siłe to nie musi być ze mną . To jeszcze się nie odezwała do mnie . Prosić jej tam nie będę .

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Speedy23, po pierwsze: nic na siłę.
Po drugie: kto chciał wyjść?
Ogółem kto by nie robił problemu, to i tak ta osoba, która słucha ma przerypane. I powinna zastanawiać się nad sensem związku.
A czemu?
Bo jeśli ktoś robi awanturę o wyjście, to znaczy że nie ufa.
A skoro nie ufa, to bez tego związku nie da się zbudować.

Teraz mam dziewczynę(od piątku oficjalnie razem, a ogółem tak od około 2 miesięcy). I po prostu jest idealnie.
Ona mieszka w swoim mieszkaniu, ja w swoim, widzimy się kiedy mamy ochotę(mimo że komunikacją miejską jedzie się 15min, spod mojego bloku, pod jej blok), ona chce iść gdzieś to idzie, ja chcę to też idę. Tylko się informujemy. Nie musimy być non stop w kontakcie ze sobą.
Spóźnię się, to nie ma problemy. Odmówię spotkanie, to przyjmuje normalnie.
Bardzo dużo rozumie, jest wyrozumiała, temperamenta, figura - ideał, buzia też śliczna.
Można się zakochać :D

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15 Ja chciałem wyjść , ale ona po raz kolejny że nie że zimno ittp. Już było milion kłótni na ten temat i niby się dogadywaliśmy i było okej . Ale ona po raz kolejny swoje , a na początku byłem całkiem spokojny i chciałem się dogadać . No ale ile można noo to jej powiedziałem że jak ma tak być to to nie ma sensu . i wczoraj była z koleżanką się przejść i nie było jej zimno ale jak do mnie dziś wyjść to że zmarznie i mnie to wkurwiło . Ona do mnie że mnie kocha i że mnie nie zostawi a jak mam się z nią męczyć to żebym ją zostawił . Ja powiedziałem że zostawić to najłatwiej by było ale że lepiej się dogadać jakoś i że by było normalnie . No to ona : ale .. Dobra odezwe się potem bo ide do kościoła . No i do tej pory się nie odezwała a poszła przed 16 . Echh jakie to wszystko skomplikowane się robi

Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, 19:49 przez Speedy23, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, ja się ze swoją mogę nawet codziennie kłócić bo często mamy różne zdanie na pewne tematy, nie ma co się przejmować za bardzo, jak kocha to się odezwie na 100pro.

Moja ma super metodę jak się na nią wydzieram. 3 porządne wdechy i przechodzi

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 No mi to tam nie przeszkadza zbytnio że kłótnie często bo to normalne . Ale ona że czy my stale musimy się kłócić ? No to mi też głupio nie raz bo nie potrzebnie tak się na nią wkurzam . No alee jak nie raz to mówi że to aby małe sprzeczki :D

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
Speedy cos mi sie wydaje ze ona cos kombinuje....

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache Hahahah .. Ale moja sytuacja się zmienia :o sam w to nie wierze , ale siedze w domu i z 40 minut temu pisze wyjdź przed dom zastanawiam się po co wyszedłem a tam ona . I że przeprasza mnie za swoje zachowanie że ma dość kłótni że nie chce żeby tak było . No to ją odprowadziłem do domu i jest jak najbardziej okej ! :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, Taki zakład mam dla ciebie bez żadnej nagrody. Nie dalej jak dwa tyg bd to samo, sam zobaczysz :<

Wgl wczoraj poznałem jakąś dziewczynę z Mławy. Jakaś Ada ,ale nazwiska ci nie powiem teraz ,ale się dowiem! :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK pisze:
Speedy23, Taki zakład mam dla ciebie bez żadnej nagrody. Nie dalej jak dwa tyg bd to samo, sam zobaczysz :<

Wgl wczoraj poznałem jakąś dziewczynę z Mławy. Jakaś Ada ,ale nazwiska ci nie powiem teraz ,ale się dowiem! :lol:

Sie przekonam czy bd to samoo .. :D Ada hm.. może Anuszewska ? :)

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie wiem ,potem do niej zadzwonie albo napisze to się dowiem xd Mam wpisane Ada mława ,nie pamiętam nazwiska :D Młoda jakaś albo 3 gim albo 1 lo ,ale śmiesznie się z nią gadało :D

Edit.

Ty to chyba ona xd Jak sie znasz z nią to zapytaj o Michała i Dominika od Samanty z tel w sobote :lol: :lol: :lol: xd

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, 21:47 przez MIMIK, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, podrywaczu ty :P

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Oj daj spokój bartos ,bo się zarumienię :D

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 953, 954, 955, 956, 957, 958, 959 ... 1019  Następna