Dzisiaj jest 13 lut 2025, 21:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Romet 717, Focus MK1
MIMIK - To nie tak, że czekałem bo normalnie zarywałem do innych ;p No, a ona nagle powiedziała, że chce być ze mną, to mi pasuje ^^

Romet 717 By Avira625

http://forum.mieloch.pl/romet-717-by-avira625-t380908.html

Ford Focus MK1 by Avira625

http://forum.mieloch.pl/post2614175.html#p2614175

Białystok !

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
MIMIK a przekimasz mnie? :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Witam panow;) mialem nie pisac juz w tym temaacie ale chce prosic was o rade. Otoz znalazlem sie w ciezkiej sytuacji - ex i nowa dziewczyna.. poznalem ta nowa przez neta, gadamy na skypie duzo, telefony nie stygna, dziewczyna ogolnie super i wgl ale 240 km ode mnie .. na dodatek ex sie odzywa, gada ze teskni i jakos mnie to rusza... nie wiem co robic panowie .. poradzicie cos? Co z tym zrobic?

-- 28 sty 2014, 17:49 --

Witam panow;) mialem nie pisac juz w tym temaacie ale chce prosic was o rade. Otoz znalazlem sie w ciezkiej sytuacji - ex i nowa dziewczyna.. poznalem ta nowa przez neta, gadamy na skypie duzo, telefony nie stygna, dziewczyna ogolnie super i wgl ale 240 km ode mnie .. na dodatek ex sie odzywa, gada ze teskni i jakos mnie to rusza... nie wiem co robic panowie .. poradzicie cos? Co z tym zrobic?

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
konrii98, nie no, jak masz chęci jeździć do dziewczyny 240km to spoko powodzenia :D Dla mnie 40km to już jest bardzo dużo, nawet za dużo, ale co tam 240km :D

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, ja mam do swojej dokładnie 19 km w jedną stronę i ciężko czasem do niej jechać bo połączenie autobusowe średnie a autem by mi strasznie drogo wychodziło jak na moje malutkie zarobki

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
Pany może i to głupie. Ale moja przyleciała do mnie i że chce byc zemną i wgl... :lol: Ta sama rzeka :lol: .

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
nalfi i co teraz zamierzasz?

Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
ElectricOrange, bartos212, takie odległości to nie odległości :)
Ze swoją byłą mieszkałem 100km od siebie(też mało wg. mnie) i jakoś widzieliśmy się często. Minimum 3dni w tygodniu(czasem częściej).

Jakbym miał 40km to byłbym przeszczęśliwy ;P
A teraz mam dziewczynę w Toruniu(studiujemy, poznaliśmy się u kolegi), ogółem tutaj jest spoko. Jak do niej jeżdżę to rzadko samochodem(mam busa prawie spod swojego bloku, pod prawie sam jej - łącznie idę ok. 300m piechotą).
Także autko odchodzi lekko w odstawkę.

nalfi, no to jak chcesz być pindol, to wykorzystaj to. Zobacz jak będzie się zachowywać. Może skorzystasz.
Najważniejszy jest dystans.

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, dokładnie, dla mnie też max 20-25km, bo więcej to nie ma opcji :) Autem się nie opłaca, musiałbym mieć matiza w gazie albo tico haha. Najlepiej mieć dziewczyne gdzieś poblisku, w pobliskiej wsi tak do 10km :) A jeszcze lepiej ma mój kumpel, jego dziewczyna mieszka naprzeciw jego domu, są sąsiadami, no ale są wady i zalety mieszkania blisko swojej dziewczyny.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Ja do swojej mam 5 min skuterem = 30 min pieszo = okolo 1-2 KM i jest zaje... ;)

Romet 717 By Avira625

Białystok !

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale te dziewczyny mają nasrane w głowach za przeproszeniem ... Moja co przyszła niby okej wszystko znowu zaczęło być . Wczoraj mi pisze że jest jakoś dziwnie że jeszcze raz mnie przeprasza i że chce sie zmienić no sam byłem w szoku :o Nawijała jak nigdy miła i wgl widać było że jej zależało . Dziś od rana nic jej nie pasowałoo ale nawet słowa nie powiedziałem . Ona do mnie na przerwie ze musi ze mną pogadać . I że lepiej jak sie rozstaniemy . Że chociaż na pare dni ittp. No to powiedziałem trochę za dużo ona że mnie przeprasza i dziękuje że byłem dla niej taki dobry . No i jestem przekonany na 99 % że akurat dziś dostała okresu a zawsze jak dostawała to zła chodziła .. No i potem jeszcze napisałem czy nie możemy się dogadać jakoś i wgl bo ją kocham . A ona że narazie niech bedzie jak ona mówi . I jestem taki zły na siebiee że szok bo mogłem nic nie mówić nic nie prosić tylko udać że wszystko okej . A ja że dam jej pare dni że musi odpocząć i że jeszcze będzie dobrze i że jeszcze ze mna bedzie musiała porozmawiać ... Nie mam pojecia co mam robić . :/

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

*

Pojazd:
Speedy23 słuchaj są kobiety które przeżywają bardziej okres i są takie które aż tak tego nie ukazują są po prostu przygnębione. Może akurat ona tak jak mówisz ma te swoje kobiece sprawy heh ale zastanów się czy jak ona za każdym razem bd reagować jakimiś fochami czy takimi sytuacjami jak teraz to na dłuższą metę zda egzamin i bd Ci to pasować. Ale moim zdaniem (o ile się nie mylę czytałem twój post wcześniej że zrywaliście ze sb) może ona jeszcze nie dorosła do związku nie wie czego chce . Szczerze to nawet jestem pewny wiem to bo też odwalałem takie numery zachowywałem się nie w porządku ale w końcu podjąłem decyzję i tak 3 lata razem już jestem z dziewczyną. Może pogadaj z nią czego ona właściwie chce tak na 100% żeby nei było rozczarowań i takich akcji.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, Sobie wybierzesz u której bd spał :lol:

konrii98, kogo to wiatry przywiały. Zdecyduj się którą chcesz ,co tu pomagać. Najpierw ty sam musisz wiedzieć czego chcesz.

Speedy23, Nie ogarniesz ,nawet nie próbuj :lol: Moją opinie już chyba znasz na ten jej powrót z wcześniej.

mate96usz96, Otóż to ,tylko problem pojawia się kiedy dziewczyna jest "wstydliwa" Każda próba takiej rozmowy kończy się na twoją niekorzyść wtedy a ciebie szlag trafia. Tak zakończyłem historię swojego ostatniego związku. Nie chce ci się już próbować o czymś nawet gadać kiedy musisz wszystko wymuszać ,aby cokolwiek usłyszeć.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie co polecacie obejrzeć z koleżanką? Ona lubi horrory ale ja nie jestem zbyt za tym by obejrzeć horror, chociaż jakby się przestraszyła to może by się przytuliła :D.
Ja proponowałem obejrzeć pearl harbor ale ona nie jest zdecydowana :). Co mi polecić możecie?

Malina pamiętamy[*]

**
Awatar użytkownika

Cytuj:
mate96usz96, Otóż to ,tylko problem pojawia się kiedy dziewczyna jest "wstydliwa" Każda próba takiej rozmowy kończy się na twoją niekorzyść wtedy a ciebie szlag trafia. Tak zakończyłem historię swojego ostatniego związku. Nie chce ci się już próbować o czymś nawet gadać kiedy musisz wszystko wymuszać ,aby cokolwiek usłyszeć.

Znam ten ból, moja jest nieśmiała i było tak samo, ale jak ją troszkę postraszyłem, że odejdę to już miesiąc jest idealnie ^^

Młody328i, jeśli horror to polecam "obecność" - byłem w kinie i jest spoko ;) Nie ma szans żeby się nie przytuliła ;p

Romet 717 By Avira625

Białystok !

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja też mam taki dziwny okres w związku, takie bardziej ciche dni, nuda w domu bo pogoda średnia ona u babci jest na wsi ja w domu siedzę i nic się u nas nie dzieje i nie o czym nawet pogadać przez telefon. Widzimy się jutro bo wraca od babci to może coś ciekawego się stanie. Ale ważne że się nie kłócimy

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
Avira625 gorzej jak ja się przestraszę :D hahaha. Dobra dzięki za podsunięcie tytułu :)

Edit:
Panowie a jak idę do niej tylko na film to mam ze sobą coś wziąć? Myślę nad czekoladą ale ona ćwiczy fitness więc czekolady raczej jeść nie będzie :/.
Ps. czekolada przyszła mi na myśl pierwsza, bo wiem jak ktoś tam kiedyś całował dziewczyny na ten sposób z czekoladą :D, ale nie pamiętam jak to było, może mi ktoś to przypomnieć? :P

Malina pamiętamy[*]

Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Młody328i, chipsy, jakiś napój, ewentualnie jakieś ciastka i napój.
Standardowo. U mnie dziewczyna też chodzi na siłownię, uważa co je, ale jak przyniosę i zacznę gadać, to trochę zje.

Co do filmów, to horror lepszy. Ostatnio było w TVNie "teksańska masakra piłą mechaniczną", nie byl to jakiś mega straszny film, ale reakcje wywoływał odpowiednie.
Chociaż i tak za dużo nie oglądaliśmy :wink:

A to teraz ja się pochwalę: trafiła mi się dziewczyna 20letnia, która nie ma doświadczenia w związkach(nie miała nigdy partnera).
Bardzo wstydliwa jest. Także jak uda mi się coś zdziałać, to jestem mega zadowolony. W sumie to nie planowałem związku, ale tak jakoś wyszło.
W ogóle tak bez spiny to wszystko. Nie ma ciśnienia na ciągłe widzenie się. Jest czas na wszystko.
Z tym, że jedno mnie wkurza, bo ona nic nie mówi... Z pierwszym pocałunkiem czaiłem się jak picza, bo bałem się cokolwiek zrobić(to nie jest materiał na szybkie wyrywanie. Wszystko szło powoli.). Teraz niedawno się dowiedziałem(od jej współlokatorki-przyjaciółki), że ona pierwsza nigdy nic nie zrobi. Zawsze czeka na mój ruch, ale jest otwarta na innowacje. I ponoć ciągle o mnie gada.
Druga sprawa: ona taka łatwa nie jest. Strasznie mnie intryguje. Czasem wstrzymuje mnie bardzo długi czas z czymkolwiek, ale jak już wypali to...(aż nie wiem jak to nazwać - zdarzyło się tak 3razy).
Ma twardo określoną granicę. Jak przekraczam, to od razu daje sygnał że przeginam(raz mnie odepchnęła, a tak to ręce łapie.).
Bardzo mi się to podoba.
Ostatnio zaczęła się otwierać, już daje się dotykać(typowe gierki na podgrzanie atmosfery), ma dreszcze, czuć że sama nie może sama nad sobą zapanować, ale twardo walczy(z dobrym skutkiem). Zaczęła mówić co czuje. Rozkręca się.
Bo poprzednie dziewczyny, z którymi miałem styczność, od razu dawały robić ze sobą wszystko. I przez to miałem na samym początku całość. Po jakimś czasie dana dziewczyna mi się nudziła.
Teraz mam wyzwanie. I tego mi trzeba było :wink:

Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
lucek15, no poznałeś spoko dziewczynę bo jak mówisz u niektórych lasek przez pierwszy miesiąc już wszystkiego zasmakujesz i człowiek znudzony bo wszystko łatwo przyszło i łatwo poszło. Delikatnie naciskasz ale do pewnych granic heh. Powodzenia.

U mnie znowu nie wypał z laską.. nie jest mną na tyle zainteresowana by się sama odezwać czy zaprosić do siebie, a jeśli jej zaproponuje spotkanie to zawsze nie ma czasu. Na początku jeszcze sama się odzywała pisała i wgl było okej. Na imprezie byliśmy obydwoje trzeźwi i się całowaliśmy jakbyśmy byli parą z rok czasu :P A teraz wielki ptak i muszę odpuścić..

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, Powodzenia :P

Yakuza, Nie wiesz ,czy nie zerwała ostatnimi czasy z kimś? Albo robi ci tylko nadzieję i chce cię ogłupić.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961 ... 1019  Następna