Dzisiaj jest 12 lut 2025, 22:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Jeżeli lubi imprezy i pija tam drinki to bardzo dobry pomysł ;) Niektórzy wolą browar albo czystą a jak dostanie shaker to będzie mogła trenować :)

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Pat!, Jeżeli tylko nie skończyła tego kursu ,bo musiała to dlaczego by nie.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

*

Pojazd: motor
Moja dziewczyna jest barmanką od jedenastu lat, dzięki niej znam smak większości drinków, przyczynia się jednym słowem do rozwoju mojego alkoholizmu :)

Ostatnio zmieniony 23 cze 2014, 15:05 przez RODRYK2753, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
RODRYK2753, Chłopie żeń się z nią :D jeszcze jakby oglądała mecze i interesowała się motoryzacją, ach... jak to fajnie czasem sobie pomarzyć ;))

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ma ktoś jeszcze pomysł co by kupić dziewczynie na 18-urodziny?:)

Pomarańczka By Kaczor ^^! Zapraszam!
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=160

Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie potrzebna pilna i konkretna pomoc. Wszystko było git przed wyjazdem. W sobote jak mnie już nie było moja poszła na 18 na którą miala iść ze mną ale że mnie nie było w kraju pozwoliłem jej samej iść. Spoko loko ale jak zobaczyłem zdjęcia z tej 18 to sie wkurzyłem bo była tam w stanie średnim. Jak była na tej 18 to nie mogłem sie do niej dodzwonic a oddzwoniła około 3 w nocy jak już spałem i potem mi pisała na fb żebym sie odezwał ale ja ją zlałem aż w środe się odezwalem i poszła kłótnia na fb i zacząłem ją wyzywać od suk,kurw,dziwek... byłem pijany troche i jak mi mówiła przestań to ja nie odpuszczałem. Wróciłem wczoraj wieczorem od razu pojechałem do niej pod dom bo nie odbierała telefonów no zero kontaktu. Pogadaliśmy i kazała mi spier... bo już za bardzo ją zraniłem a ona nic złego nie zrobiła. Powiedziała że nie ma szans abyśmy do siebie wrócili, że nie zmieni zdania. I jak tu ją przekonać że to co powiedziałem było pod wpływem nerwów i alkoholu ?

Co zrobić aby się zakochała we mnie na nowo ? Bo na chwilę obecną nie chce mnie znać za to co powiedziałem

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
bartos212, gratuluję rozsądku :lol:
To dziewczyna nie może wyjść, napić się i powygłupiać, bo jest z Tobą? :lol:
A Tobie pewnie wszystko wolno, nie? :lol: A ją trzymasz na smyczy.
Daj mi namiar do niej, to ją skutecznie do Ciebie zniechęcę.
Bo przez takich ludzi jak Ty normalne dziewczyny później nie chcą się wiązać.

Jak masz resztkę honoru(jak dla mnie straciłeś go wyzywając ją) to daj jej spokój.

Jednym słowem: ŻENADA.

Jeśli coś odwaliła, przespała się z kimś, pocałowała to rozumiem(ale wtedy na bank nie chciałbyś do niej wracać), czyli idąc moim tokiem myślenia: pewnie przytuliła się do kolegi, albo ma sporo zdjęć z różnymi osobami gdzie widać, że jest wstawiona. Jeśli to dla Ciebie jest powód, żeby wyzywać dziewczynę, to mam radę: weź zajmij się czymś innym, niż dziewczynami, albo ogarnij się(w co oczywiście wątpie).

Reasumując: wyszedłeś na debila.
Dobra rada: odpuść i przestań się błaźnić.

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
Bartos mi sie z was smiac chce... bedziecie wracac do siebie ciagle jak takie pi**y zakonczcie to raz na zawsze a nie....

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Dobrze lucek15 pisze, odpuść sobie już. Mieliście wystarczająco spin, kłótni i rozstań. Przeproś ostatni raz i podziękuj, bo przesadziłeś jednak...

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Co jak co, ale po pijaku też trzeba mieć umiar.

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Tak jak reszta pisze, daj sobie już z nią spokój. Pewnie ciągniesz to tylko dla tego, bo jesteś do niej bardzo przywiązany i przyzwyczajony ale z tego co piszesz to, to nie ma już sensu. Ogarnij się po niej troche, poszukaj czegoś nowego i szybko zapomnisz o niej.

Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Wam to widzę też lucek otworzył oczy, gdyby nie on pewnie nadal byście pisali, że przejdzie jej i będzie dobrze :)

Live for the moment...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Karol85, po części się zgadzam z Tobą, lecz gdybym nie był w pracy to pewnie bym to samo napisał co lucek. Jeśli ci odwala po alko i nie masz umiaru to PO PROSTU NIE PIJ. Bez przesady troche, sam jej pozwoliłeś iść na tą 18tkę a chyba na 18tce się nie siedzi jak na stypie... Dziewczyna nic nie zrobiła i zbesztać ją od suk itp to ja miałbym na tyle honoru, przeprosić ją i dać jej spokój bo jak już ci się raz zdarzyło ją tak wyzywać to na tym się nie skończy. Najpierw wyzywanie a w przyszłości jak się to skończy? Oczywiście nie pomyśl sobie, że wrzucam cię do worka z najgorszymi bo tak nie jest, każdy popełnia błędy ale daj jej spokój, po co ma dziewczyna jeszcze bardziej cierpieć ;) ?

pioterp13 pisze:

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie może mi któryś z bardziej doświadczony podpowie jak się do tego zabrać boo kiedyś gadałem z panną że jak będzie gotowa na coś więcej niż tylko jakieś "gry wstępne" to żeby mi to poprostu powiedziała noo i nadeszła ta chwila że mi powiedziała i nie mam pojęcia jak działać :roll:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Awatar użytkownika

Speedy23, na pw Ci wyślę, bo na forum nie wypada pisać takich rzeczy :)

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
Lucek pisz tutaj nie ma sie co wstydzic:)

Awatar użytkownika

Ache, dostał wypracowanie na pw :)
Inaczej piszę się do jednej osoby, a inaczej do całego forum ;) Tutaj naraziłbym się na ostrzeżenie, a na pw mogłem wszystko napisać tak jak powinno byc.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rozumiem że zawaliłem na całej linii, przeprosiłem i odpuszczę sobie ją dla jej dobra chyba że coś się zmieni. Niby się poprawiło i jakoś pogadaliśmy bo dopiero od niej wróciłem ale dla jej dobra będzie zostać przyjaciółmi.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, to już decyzja wasza co zrobicie z tym dalej ;) znam przykład na takim chłopie od mojej koleżanki, normalnie idealna para, czasami o jakąś drobnostkę się pokłócą ale jak on wypije to już zaczyna bo na trzeźwo nie potrafi to po pijaku, że jest kur*ą, dzi*ką, że ma wypier*alać do kogoś innego itp. I jak wtedy sie ma czuć ta dziewczyna? Popłakana potem chodzi a na prawdę nie można jej nic zarzucić, bo nigdy nie miała nikogo na boku i można powiedzieć "żelazna..." Ma jednego faceta od początku a ten ją wyzywa od szmat,dziw*k itd, no aż sie chce odbić tą dziewczyne, a mówie Wam taaaaaaka sztuka ;) idealna

pioterp13 pisze:

*

Pojazd: Yamaha Jog R
ElectricOrange, to działaj :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978 ... 1019  Następna