Dzisiaj jest 12 lut 2025, 21:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 973, 974, 975, 976, 977, 978, 979 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kosylaqw, nie da rady :P zakochana po uszy, chociaż już też ma czasem dość tego wszystkiego, ale i tak mu wybaczy po paru dniach :P

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiem doskonale że zwaliłem sprawę bo mieliśmy różnego rodzaju problemy i teraz niby pikuś ale weszło kilka innych faktów do tego i tak podpaliło sytuację że poszła ogromna kłótnia.

Kumpel mi mówi że najlepiej będzie dać jej spokój niech sobie odpocznie i jak zatęskni to się pogodzić a niech to co zrobiłem będzie nauczką czego nie można robić, że jeśli Cię kocha dalej to po czasie się odezwie i niech wie że może dalej na Ciebie liczyć pomimo że się rozstaliśmy. Więc jak już ją przeprosiłem to dać jej czas na poukładanie tego wszystkiego.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
bartos212, jak będzie mądra to nie wróci ;)

I tego jej życzę. Żeby zmądrzała i przestała zadawać się z Tobą, bo jak dla mnie to nie nadajesz się do związku.
Istnieje coś takiego jak kompromis i zaufanie.

Najlepszym przykładem na potwierdzenie tego, że się nie nadajesz, to fakt, że "w końcu pozwoliłem jej iść" ŻENADA.
Chciała iść to miała prawo, a nie pytać się Ciebie o zgodę.

Wg mnie normalne jest to, że nie wszędzie chodzi się razem, że czasem trzeba wyjść osobno. A nie siedzieć jak te 2 ciapulki i zamykać się na cały świat.

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
Bartos nie umiesz sobie innej znalezc tylko bedziesz czekal na nia ? Lucek ma racje ogarnij sie czlowieku ...

Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, nie chodzi o to że nie wychodziliśmy osobno bo zazwyczaj szliśmy sami ale jak ja gdzieś poszedłem to co godzinę dzwoniła itp.

Nie miałem nic przeciwko temu aby szła, pozwoliłem jej tylko że ona jak pije na takich imprezach to nie ma umiaru i tak było tym razem, była umowa że nie wypije do zgona a co wyszło. Martwię się o nią bo ma jeszcze 16 lat więc powinna z umiarem a nie tak jak ona to robi. Nie wiesz o pewnych sytuacjach jakie miały miejsce więc zrozum że to nie jest do końca tak jak ty myślisz że trzymałem ją na smyczy i tylko kontrolowałem bo miała wręcz za dużo luzu... Ciekawe co ty byś zrobił gdyby koleżanka twojej dziewczyny zadzwoniła że twoja dziewczyna się najebała i trzeba ją ogarnąć i musiał w środku nocy jechać po nią na miasto bo poszła w balety i tego typu rzeczy. Ja już od jakiegoś roku ograniczyłem alko i przeważnie jestem kierowcą więc nie pije i nie mam nawet czasu aby pić co weekend.

Macie prawo mnie krytykować bo nie miałem nawet prawa jej tak nazwać ale jestem taki że jak mnie wkurzyła to na nią krzyknąłem ale nie wyzywałem jej tak jak ostatnio. Ufam jej ale wiele razy to że jej zaufałem powodowało problemy i wielokrotnie postawiła to zaufanie pod znakiem zapytania.

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Kocham ją i na niej mi zależy więc mogę sobie poczekać bo nie śpieszy mi się, nie mam innej na oku już bo nie skacze z kwiatka na kwiatek tylko jak już z jakąś coś więcej to na poważnie a nie że tylko poruchać i zostawić.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, spoko rozumiem, mialem podobna sytuacje, ze dziewczyna nie znala umiaru a potem chłopaczki to wykorzystywały a ona nic sobie z tego nie robiła, nie że mnie zdradzała ale też mnie to wkurw... kolejnym razem chłop dostał w ryj ode mnie i ona już problemy, że ona sobie niby sama umie radzić z problemami, NO NA PEWNO, WŁAŚNIE WIDZIAŁEM.. tak se radziła, że miała na to wyje** bo lubiła być w centrum uwagi facetów. No ale taka różnica, że nigdy jej tak nie zrównałem z ziemią, tylko zawsze powiedziałem do widzenia i poszedłem. A Tobie bartos radze, żebyś se poszukał inną bo one się nie zmieniają ;) jak już to na gorsze, ta twoja dalej tak bedzie robić i tyle a jak tb to nie odpowiada to lepiej znajdz inną.

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, kumple mówią że zabraknie jej mnie tak jak kiedyś kiedy się rozstaliśmy prawie to samo było tyle że z odwrotnej strony.

Nie szukam dziewczyny bo byłem z nią bo się w niej zakochałem a ona we mnie. Wiadomo nie będę błagał, naciskał na nią itp. co ona zrobi to jej sprawa. 16 kwietnia ma 17 urodziny to dostanie taki prezent jaki chciała normalnie jak od kolegi jak nie stanie się nic.

Wiem doskonale że jestem za bardzo zazdrosny, że boje się o nią z przesadą ale taki już jestem a jak coś nie tak to wybucham gniewem.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
U mnie jest taka < śmieszna > sytuacja. Mianowicie koleżanka ma chłopaka ( jest z nim około 9 / 10 miechów ) Znamy się około roku, pisała do mojego kumpla, był u niej kilka razy, później ja z nim zacząłem jeździć. Teraz nie pisze do niego, tylko do mnie :O Jak dobrze pójdzie, to piszemy od 8 rano , do 1 / 2 w nocy :D Ostatnio do mnie: Misiu przyjedziesz ? :3 ( każdy tak do mnie mówi, więc lajcik :P ) to było około 19, a że nie miałem co robić, odpaliłem piczomagnes i pojechałem, bajer frajer, pojeździliśmy trochę, pogadaliśmy, odwiozłem ją do domciu. Wczoraj znowu: Jak nie masz co robić to możesz przyjechać. :) - Ok, za godzinę mogę przyjechać. Pojechałem, zabrałem ją, pojechaliśmy do kumpla, ale on mógł tylko na chwilę, bo zaraz miał korki. A ja umówiłem się z gościem sprzedać koszulki, tylko że on był w pracy, a ona do mnie: to chodź do domu, nie będziesz na niego nie wiadomo ile czekał :O Nooo ok, poszedłem, trochę posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, ale małpa jedna zabrała mi kluczyki :/ Zadzwonił kumpel, wyszliśmy na dwór, sprzedałem mu koszulki. Mówię żeby oddała mi kluczyki, a ona że nie da :/ i tak godzinę się sprzeczaliśmy < tak pozytywnie :P > Był taki moment, że siadłem na krawężniku, ona podeszła < całkiem blisko xD >, kucnęła i złapała mnie za kolana.... :D
Zastanawiam się, co próbuje osiągnąć, wie że nie szukam dziewczyny i może próbuje mnie w sobie rozkochać ? :D Ale ja nie ulegnę :P
Nie rozumiem tej laski XDDDDDDD

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
A ten Twój kolega z którym ona jest wie, że do niej jeździsz? Lepiej żeby wiedział, bo może później sadzić Ci się do mordy :).
A jeżeli jemu to wisi, wykorzystaj sytuację a może ta dziewczyna jest naprawdę fajna?

Ps. Ja chyba bym nie mógł tyle godzin pisać :D

Malina pamiętamy[*]

Awatar użytkownika

Tak, wie :P i on nic sobie z tego nie robi :P I raczej nie wydaje mi się, że on może mi krzywdę zrobić < hahahahah :D > Zobaczymy co będzie, laska fajna, ŁADNA :twisted: , inteligenta, miła :3 ale do związku mi się nie śpieszy :P
W szkole to jakieś zabicie czasu :P a po sql jak nie ma co robić, to też nuda dobija, to się klepie XD

Będę pokazywał, że mi na niej wgl nie zależy :P ( jako dziewczynie, bo jako na koleżance zależy) Ciekawi mnie co będzie robiła :)

Sprzedam !!!

Rieju

Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja dziś się dowiedziałem że moja mówiła koleżankom że już ze mną nie jest i tęskni za mną i jej głupio teraz do mnie wrócić... i co tu teraz myśleć. Mam teraz dużo roboty więc nie będę za nią latał i tyle o niej myślał. Zadzwoniła pogadać wieczorem i zeszło na temat naszego związku to coś tam gadała że ma mnie w dupie, że idzie w przyszły weekend na osiemnastke koleżanki to pozna pewnie jakiegoś nowego chłopaka, przyliże się z nim i wtedy mi będzie łatwiej odpuścić.

Odpoczywam sobie teraz w pracy, kupie jej coś na urodziny i zobaczymy co dalej...

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, narazie olej, zobaczysz jak to będzie po tej 18tce ;) ale i tak na twoim miejscu bym ją całkowicie olał i znalazł inną chociaż na chwile żeby też sobie nie myślała kim to ona nie jest i że będzie tobą dyrygować.

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, rozstaliśmy się przez moje wyzwiska i właśnie na chwilę obecną mam na oku inne 4 siedemnastki więc nimi się zajmę a jak to kumpel powiedział: czekaj spokojnie sama się odezwie jak jej ciebie zabraknie bo tyle co ty jej pomagałeś to masakra, ratowałeś ją tyle razy, jeździłeś, cudowałeś a o sobie zapominałeś więc zluzuj i zajmij się sobą i pracą a nie tylko Asia Asia.

Popieram słowa kumpla i tak trzeba będzie robić.

TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

hihi :D Dzisiaj piszę z nią i zeszło coś na temat horrorów, zapytała się czy lubię oglądać, ja na to że tak, ale nie sam, a ona to kiedy oglądamy razem :3 :D
Jutro ma być cyrk w okolicy, pyta: Pójdziesz ze mną do cyrku ? :D bo jak nie Ty, to biorę swojego chłopaka i kolegę :) - odmówiłem, nie idę :P
Wieczorem jadę pojeździć z nią po mieście :D

Sprzedam !!!

Rieju

Awatar użytkownika

Pojazd:
misio357, Wszystko spoko, tylko już wspomina o swoim chłopaku, że go weźmie, zastanów się czy nie robi sobie z ciebie "przyjaciółeczki" do pogadania i pocieszenia. I po drugie prosze ciee! wywal ze swojego słownika to coś " :3 " bo serio nie idzie sie na to patrzec :D

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
ElectricOrange, a nie wpadłeś na to, że ona chce wzbudzić jego zazdrość? :)
Bo wg. mnie to o to chodzi.
Swoją drogą, to taka dziewczyna średnio się nadaje na partnerkę :P Skoro jest z chłopakiem i nastawia się na następnego, no to sory.
Chyba, że u nich posucha.

Awatar użytkownika

Ja nawet nie zamierzam z nią nic więcej , niż przyjaźń. :P Chyba macie racje, chce wzbudzić zazdrość :D

oooooo :D Zaraz przyjedzie :D

Sprzedam !!!

Rieju

Awatar użytkownika

Pojazd:
Też możliwe. Ale też nie wiem po co jej robisz nadzieje, jak nie chcesz z nią być :D ona właśnie na to liczy a ty tego nie chcesz. No i też nie wiem skąd te wybuchy radości, że zaraz przyjedzie, że jedziecie gdzieś i wgl jak na nic nie liczysz :D ja bym na twoim miejscu się za nią brał :D

pioterp13 pisze:

**

Pojazd: Rieju SMX pro
Często tutaj się nie udzielam ale czasami po prostu trzeba :D

Nakreślę sytuacje.

Tydzień temu stojąc z kolegą na przystanku przyszła moja dobra koleżanka z gimbazjum ze swoją przyjaciółką , którą pierwszy raz widziałem, od razu mi się spodobała , żarty ,śmiechy aż podjechał mój autobus pożegnałem się i pojechałem. Kazałem mojej koleżance aby ją pozdrowiła, na następny dzień koleżanka piszę mi że Paulina się ucieszyła. Napisałem do niej jakieś bajery coś coś, piszemy od kilku dni i dziś trochę się zraziłem. Mój ziomek jechał z tą moją koleżanka z gimbazjum i gadali coś o mnie i powiedziała mu ,że Paulinie podoba się jakiś chłopak, oczywiście kolega mi o tym od razu powiedział. Po chwili napisałem do tej koleżanki czy to prawda i okazało się ,że podoba jej się chłopak ,który chodzi do 3klasy LO i za msc kończy szkołę a on nawet nie wie o jej istnieniu -_- I teraz mam pytanie , pisać do niej tak jak zawsze czy dać sobie spokój ,bo nie chce być pocieszycielem. Na pewno przez kilka dni się nie odezwę zobaczę czy sama napiszę.

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
jak sie nie odezwie to olej

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 973, 974, 975, 976, 977, 978, 979 ... 1019  Następna