Dzisiaj jest 12 lut 2025, 19:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 976, 977, 978, 979, 980, 981, 982 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie co zrobić. Poznałem w szkole spoko dziewczynę. Rozmawiałem z nią ze 4 razy na przerwie w szkole, wszystko ok, uśmiechała się. Napisałem do niej przedwczoraj na na fb i wyświetliła wiadomość i nie odpisała. Napisałem standardowo" Hej :) Co tam? ". Zaptytać jej jutro czemu nie odpisała czy olać to? Jest też taka sprawa, że nie mam profilowego i może mnie z imienia i nazwiska nie kojarzyć i dlatego nie odpisała.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
bartos212, i tak juz jestes spalony.

ElectricOrange, x2

JDMstyle, bardzo mozliwe ze nie pamieta, zacznij normalnie rozmowe w szkole, pod koniec mozesz jedynie cos nakierowac na to i tyle

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, pierdziele zobaczymy jak się rozkręci.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie mam taką sprawę. Jestem a raczej byłem z dziewczyną około 1,5 roku było git ale się pokłóciliśmy i to ostro bo myślałem że mnie zdradziła i nakrzyczałem na nią. Po tym powiedziała że ma dość tego że jej nie ufam i zerwała. Zrozumiałem swój błąd i starałem się to naprawić ale ona mi nie odpisuje, zlewa mnie, nie da się namówić na spotkanie. Nie mam z nią żadnego kontaktu i ona aby o mnie zapomnieć bawi się co chwile, wyjścia do klubów, pubów itp. Spotkaliśmy się ostatnio jak byłem z kumplami w pubie to nie chciała rozmawiać nawet i krzyczała że zepsułem jej humor i zabawę. Ogólnie to chciałbym ja odzyskać bo jest na prawdę super i nic złego nie zrobiła a mnie poniosło. Mówi mi że już mnie nie kocha i nie ma szans aby to naprawić. Jak mam do niej dotrzeć aby jakoś pogadać wyjaśnić, co zrobić jakby się spotkała ze mną ?

Ogólnie dajcie mi jakieś porady jak odzyskać jej zaufanie i aby mnie na nowo pokochała ? Niedługo bo za tydzień ma urodziny i co jej kupić czy jak ?

Źle się czuje bez niej bo była dla mnie ogromnym wsparciem i dużo mi pomagała w wielu sprawach. Wiem że moge znaleźć inną ale ona jakoś mnie tak pociąga charakterem. Jestem zazdrosny jak widzę ją z kolegami jakimiś.

Zależy mi na naprawieniu tego.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, albo cie sprawdza jak mocno się będziesz starać, albo serio tylko wyczekiwała dobry moment na zerwanie i już nie chce z tobą mieć nic wspólnego. Jak sie to mówi czas pokaże ;) spróbuj tydzień do niej sie nie odzywać ani nie pisać, ciekawe jak zareaguje na to. Czy na prawde ma cie już gdzieś (choć po półtorej roku wydaje mi sie to niemożliwe) czy tylko cie sprawdza.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, zbieg wydarzeń, praca, zajęcia domowe spowodowały że nie poświęcałem jej ostatnio za wiele czasu. Myślę sobie jedną rzecz. Ma urodziny 15 kwietnia i kupować jej prezent czy nie. Myślałem żeby zająć się sobą, spotykać z innymi, a ją odstawić i może zatęski. Czekać tak ze 2/3 tygodnie aż zatęski. Ale co będzie jak ona odpuści bo pomyśli że ja mam ją gdzieś.

Awatar użytkownika

Pojazd:
2-3 tygodnie myśle, że za długo, tydzień wystarczy. Na te urodziny wbij do niej pod dom najlepiej wieczorem, sms-em nie składaj życzeń ani ogólnie fb telefon i inne pierdoły tylko zrób niespodzianke i wbij wieczorem do niej z kwiatkiem i zobaczysz czy będzie zaskoczona i czy chociaż porozmawia z tobą czy cie zleje. A jak długo już cie tak olewa i " nie chce cie znać " ?

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, ze 3 tygodnie będzie. Spotkaliśmy się tak na spokojnie raz na samym początku, jakieś 2/3 po zerwaniu. Pogadaliśmy i było jej źle,smutno itp rozpłakała się i że za bardzo ją krzywdzę i nie uratujemy tego związku już. Od jej koleżanek wiem że mówi że mnie dalej kocha ale ma do mnie uraze i nie chce wrócić. Krzyczy na mnie jak się spotkamy zaraz płacz, wyzwiska ale staram się być spokojny.

Nie wiem co już robić ? Urodziny 15 kwietnia to co zrobić wtedy ? Podjechać do niej pod dom, z bukietem kwiatów i co ?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, przy kolejnej najbliższej okazji gdy się rozpłacze to weź ją przytul i nie puszczaj nawet jak cie będzie biła, odpychała i kazała spier... ;p a na tych urodzinach zrob tak, ze przez caly dzien sie nie odzywaj tylko wieczorem podjedz pod jej dom z kwiatami i zadzwon do domu i że ma wyjść. Ciekawe jak na to zareaguje czy wyjdzie chociaż porozmawiać czy nie, jak nie wyjdzie to siedź tam jeszcze z pół godziny, ona na pewno od okna nie odejdzie a ty siedź i czekaj, może w końcu zmięknie. A jak wyjdzie to wtedy tam złóż życzenia, przeproś i rozmawiajcie, co tu wiecej dodac... :D

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, tak będę musiał zrobić. A kwiaty jak ? Bo to dopiero 17 urodziny i nie wiem czy jednego kwiatka kupić czy jakiś bukiet za 50/60 zł czy spełnić jej marzenie czyli bukiet ze 100 róż.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Stage6-Roxi, nie kupowałbym bukietu 100 róż, bo wolałbym taki bukiet zainwestować jej na 18te urodziny. Możesz kupić jakiś bukiecik ale nie za duży, kilkanaście róż wszystkie czerwone ;)

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
Stage6-Roxi, bukiet ze 100 róż to Ty się chłopie nie wypłacisz :D Kup bukiet do 30 - 40 zł, a na 18 urodziny możesz zaszaleć

Obrazek

**

Pojazd: Yamaha Aerox
Chłopaki mam taki problem że podoba mi się jedna dziewczyna w szkole i pytanko jak ja poderwać? podajcie jakieś wskazówki.

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie umiesz zagadać normalnie :lol: :lol: :?: Od tak dziewczyna się nie zakocha pierw zagadaj popisz z nią porozmawiaj wtedy się bierz. Mówisz że Ci się podoba a nie wiadomo jaki ma charakter itd czy przy niej wytrzymasz, zresztą co ja tam wiem :D jak chcesz działaj :D

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

**

Tylko jeszcze taki problem że ona nie chce mi odpisać nawet...

Awatar użytkownika

Pojazd: AUDI A4 B8 2012R
Imil, to ją olej i szukaj następniej...

Pitek

**

Chciałbym szukać ale bardzo mi się podoba , (nie chce stawać 69 razy na stacji aby zatankować paliwo [wiadomo chyba o co chodzi] )

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak Ci nie chce odpisać to ją olej:) może jej sie nie podobasz lub nie jestes w jej guście nwm. anyway tak czy siak nie oceniaj książki po okładce ;d może nie ten poziom . :D w każdym razie szukaj następnej. Chyba, że weźmiesz się na odwage i normalnie do niej zagadasz a nie napiszesz :roll:

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

**

Zagaduje ją już od ponad 4 miechów....

Awatar użytkownika

Pojazd: AUDI A4 B8 2012R
Imil, ona Cię w takim razie olewa jak nic z tego nie wynika lub ty jesteś cienki w zagadywaniu do niej...

Pitek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 976, 977, 978, 979, 980, 981, 982 ... 1019  Następna