Dzisiaj jest 12 lut 2025, 7:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fajną sobie dziewczynę wybrałeś :lol: Wyluzuj stary trochę ,po co się denerwować. Jak bd coś odwalała znowu to wyjaśnij to stosownie z jakimś tam dopiskiem ,że chciałbyś pogadać z tym kolegą np. po tym 3/4 zmięknie i tak i siak. A skoro on tam ma przesiadywać to niech sobie siedzi ,nie jest jedyną na tym świecie i tak samo ty możesz mieć takie koleżanki. Więc wyluzuj.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**

Pojazd: Honda NSR 125 STUNT
Cześć, od dłuższego czasu obserwuję ten temat ale się nie udzielałem ponieważ nie widziałem takiej potrzeby ale mniejsza o to. :)

Mam małą prośbę :) Możecie mi podsunąć jakiś fajny pomysł na prezent dla dziewczyny na 17 urodziny ? :)
Myślałem nad kolczykami + do tego bukiet kwiatów, co o tym myślicie ? :) Mogę przeznaczyć na to lekko ponad stówkę :)
Czekam jeszcze na wasze inne propozycje. Pozdro :D

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Cagiva Mito 160
Ja mojej, też na 17'stkę, kupiłem taką fajną bransoletkę ze Stradivarius'a w kolorze bladego różu (lubi takie, co zauważyłem) i do tego Kalię Różową ozdobioną przez znajomą florystkę, która ogarnia temat, wszystko wyszło bardzo fajnie, cieszyła się, dostałem miłe podziękowania itp.

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kawasaki ER5/Honda CBR
MIMIK, wydawała się trochę inna dopóki nie zacząłem z nią być :P już lepiej mi było jak z nią kręciłem,
przynajmniej nie zależało mi aż tak bardzo jak teraz :) dzisiaj mi napisała o 15, że prądu nie ma i może jej nie być przez cały dzień to kazałem jej napisać jak będzie miała to napisała o 21, że się średnio czuje i idzie spać, tak jakby jej się nie chciało gadac :shock:

MIMIK pisze:
Jak bd coś odwalała znowu to wyjaśnij to stosownie z jakimś tam dopiskiem ,że chciałbyś pogadać z tym kolegą np. po tym 3/4 zmięknie i tak i siak. .

co masz z tym na myśli ? bo troche nie rozumiem :P

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Crazy, Chyba mu chodziło, że po rozmowie z tb na 75% ten kolega zmięknie i się od niej odwali.
Chyba wychodzi na to, że zaczyna cię olewać i przestało jej już zależyć. Sam musisz to ocenić jaka jest na prawdę bo znasz ją najlepiej.
arek9865, To zależy jak długo z nią jesteś i czego jest warta. Mała biżuteria i kwiaty myślę że wystarczą i nie ma co przesadzać z tym bo jeśli ogarnięta to będzie jej zależalo na chwili spędzonej razem z tb a nie na prezencie. Więc lepiej pomyśl nad spotkaniem razem z nią żeby zapamiętała ten dzień jak najlepiej i miała co wspominać bo to raczej będzie najlepszy prezent.

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Crazy, Wyluzuj!! 70km to sporo sam bylem z dziewczyna ktora mieszkala tyle ode mnie, ale mniejsza o to. to ze ona ci powie to czy to, to nic nie znaczy pamietaj "zasada ograniczonego zaufania" powiedz jej tyle ze jesli zrobi coś glupiego a ty sie o tym dowiesz to koniec z wami i tyle "nie musi wiedziec ze nie masz jak sie dowiedziec" a pozatym po co sie spinac to dopiero 2 tygodnie wiec luzik i sie nie stresowac, co bedzie to bedzie, nadmierna kontrola i zazdrosc wychodza pozniej bokiem

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**

Dexter5, Jestem z nią 7 miesięcy. Może i dobrze mówisz nie ma co wyskakiwać z drogimi prezentami :) Mógłbyś mi coś ciekawego podesłać z allegro ? Z góry dzięki :D

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
arek9865, Chętnie bym ci pomógł ale ja w takich sprawach się nie sprawdzam tak jak każdy facet. Najlepszym sposobem moim zdaniem w wyborze prezentu dla dziewczyny (biżuteria itp) jest pomoc twojej przyjaciółki. One najlepiej wiedzą i pomogą przy wyborze. Ale oczywiście jak coś znajdę fajnego to podeśle. Myslę, że dobrym pomysłem i orginalnym bedzię coś wykonanego własnoręcznie. Jest tego pełno w internecie i żadko spotykane więc jej koleżanki nie bedą tego miały. Zwykła srebrna biżuteria nie przyda jej się czesto ale np coś ciekawego w zwykły dzień napewno założy i bedzię jej to cb przypominać.

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
arek9865 Jak coś co ma jej przypominać o tobie to może takie bransoletki z allegro na zamówienie np jej imie i twoje i jakieś serduszko czy coś albo jakaś ramka ze wspólnymi zdjeciami i jakieś kwiaty ładne do tego i oczywiście miło spedzony czas razem ;)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

**

Dexter5, Speedy23, Dzięki za rady :) wezmę chyba jakaś bransoletkę z imieniem + do tego bukiet kwiatów ;)

*

Pojazd:
Uważam że to całkiem fajny pomysł apart ma świetne bransoletki z różnymi zawieszkami na rzemykach i na prawdę można wybrać coś fajnego w całkiem dobrej cenie, każdej dziewczynie podobają się takie błyskotki

Ostatnio zmieniony 22 sty 2015, 14:56 przez magdalenaeu72, łącznie zmieniany 1 raz

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
arek9865, garnij stronę kuzniasrebra.pl mają też konto na allegro ja tam zamawiałem kolczyki dla swojej mają trochę tego jest z czego wybierać.

odległość rzecz względna powiem dobitnie jak będzie miała sie puścic to zrobi to nawet pod twoim nosem proste. ja też bym się wkurzał jakbym był w zwiaku ja moja plus jej kumpel który tyle z nią siedzi. nie ograniczma jej idą ekipa ze studiów na piwo OK, chce iśc na impreze z koleżankami OK, ale ja mam tak samo z jej strony że nie zabrania mi, nie wytrzymałbym jakby mi robiła spiny o to że gdzieś wychodzę do uja jak sie z nią nie widze to co mam w domu jak picza siedzieć? no bez jaj

Obrazek
Ku pamięci[*]

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie ale mi sie spieprzyła sytuacja :/ Od jakiś 2 tygodni znowu zaczeło nam sie wszystko układać jej mama już nie zabrania jej wychodzić do mnie czy coś pogadały dogadały sie i było wspaniale . I dziś popełniłem lub i nie najwiekszy bład w swoim życiu daliśmy sobie hasła i loginy do fb . Noo i rozmów u niej nie było aby z 2 przyjaciółkami a z nudów zacząłem sobie czytać noo i dowiedziałem się że przez jakiś czas pisała z typkiem od nas ze szkoły ale zerwała z nim kontakt podobno i wgl . No ale nie wytrzymałem i napisałem żeby sie nie odzywała nawet do mnie bo nie chce jej znac i ma dać mi spokój ! . A ona to na pewno nie tak jak myślisz a ja żeby spierdalała i nic już . Typa jutro jak nie zabije to bedzie dobrze ale co z nią ? Pewno pytanie bedzie czy ją kocham ? Kocham ją tak bardzo jak tylko moge i jest całym moim światem . Ale nie wiem co mam robić jak bedzie chciała pogadać czy coś .. Cały czas aby przed oczami widze screena rozmowy wysłanej do koleżanki ... Nie wiem sam czy mam jej wybaczyć czy czekać :/ Nawet wrogom nie życze by znaleźli sie w takiej sytuacji

Awatar użytkownika

Pojazd:
A co tam było w tych wiadomościach? Chyba na seks się nie umawiali, a to, że tam popisali sobie to chyba nie jest przestępstwem?

Malina pamiętamy[*]

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Speedy23, dlatego powiedzenie "im mnie wiesz tym lepiej spisz" jest bardzo dobrym okresleniem twojej sytuacji. Ja jestem z dziewczyna prawie 7 miesiecy i nigdy nie dostanie hasla do mojego fb a wiesz dlaczego? bo zasmakuje wiekszej kontroli nade mna a wtedy ja bede mial problem. mi podala swoje haslo ale nie wszedlem na jej konto choc mnie kusilo, ale nie wszedlem, ufam jej i na tym powinien sie opierac zwiazek.

napisz co pisali ze soba, albo wrzuc tego screena tu albo na pw cos sie wtedy poradzi

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak dla mnie to jest idiotyzm podawać swoje hasła, takie rzeczy się robiło za dzieciaka a nie teraz... Po co by mi było hasło od dziewczyny albo po co by jej było moje hasło? Żeby siedziała całymi dniami i czytała moje rozmowy z kolegami/koleżankami? Bezsens, bezsens, bezsens... Jak będzie chciała to i tak będzie się spotykać, pisać z innymi i ty na to nie masz wpływu, dlatego tak jak to rumyk napisał, IM MNIEJ WIESZ, TYM LEPIEJ ŚPISZ. A to jak się zachowałeś wobec niej pozostawię bez komentarza.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No wiesz rozmowy np :co robisz ? leże :) A ty ? A on no ja też to może wpadne i znajdzie sie miejsce dla mnie ? <3 " To chyba nie jest zwykłe pisanie . Tymbardziej umawialiśmy sie że jak kolega do niej lub koleżanka do mnie pisze czy coś to sobie mówimy żeby nie dopowiedzen nie było a ona nic na ten temat nie wspomniała . A dziś jak dostał gówniarz to popłakał sie i że nie wiedział że ona ze mną jest i przepraszał i przepraszał .Rozumiem normalne pisanie no ale nie wkurwiło by was jak by jakiś cham do waszej panny pisał żeby sobie razem poleżeli czy coś ? Maskara jakaś ...

Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot 308
Speedy23, jeśli tak pisał to dobrze zrobiłeś

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, a no chyba że tak, to mogłeś mu jeszcze buta na twarz sprzedać. Założe się, że to jakaś pipka która sie podlizywała twojej dziewczynie no i jak przyszło co do czego to przepraszał i niby, że nie wiedział, ZAWSZE TAK JEST. Założę się, że teraz jeszcze się poskarży twojej dziewczynie :D wtedy to bym mu już konkretnie po głowie poskakał

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
ty bys mu poskakal po glowie juz to widze moze jest silniejszy od ciebie ? nigdy nic nie wiadomo

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991 ... 1019  Następna